CES 2015

Spoznajte televizor prihodnosti

Izboljšana slika. Čudovita zasnova. Inovativno upravljanje. Naši novi televizorji BRAVIA, ki jih bomo predstavili na sejmu CES 2015, zagotavljajo povsem nove užitke ob gledanju.

En čip spremeni vse

Jasnejša slika boljših barv in kontrasta. Pri vseh vsebinah.

Zmogljivi procesor 4K X1 pri vseh vsebinah zagotavlja osupljivo kakovost slike. Izvirno sliko TV-oddaj, filmov Blu-ray, DVD-jev in celo internetnih videoposnetkov 4K inteligentno analizira in približa ločljivosti 4K. Uživajte v neverjetno jasni sliki 4K s pristnejšimi barvami in osupljivim kontrastom.

Običajen televizor
Običajen televizor
Televizor 4K Sony s procesorjem 4K X1
Televizor 4K Sony s procesorjem 4K X1
Logotip 4K X-Reality PRO
Precision Detail Enhancer

Naš zmogljivi procesor 4K X1 izboljša vsako slikovno piko. Posamezne dele prizora analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov za vrhunsko pristno in podrobno sliko.

Logotip barv TRILUMINOS
Natančna barvna preslikava

Televizorji BRAVIA predvajajo še pristnejše barve, ki jih obdelava 4K in dinamično upravljanje barv še nadgradita, zato v vsakem prizoru resnično občutite čustva.

Logotip X-tended Dynamic Range
Dynamic Contrast Enhancer

Procesor 4K X1 izboljša X-tended Dynamic Range in X-tended Dynamic Range PRO za vsebine 2K in 4K za globlje črne in izrazitejše svetle odtenke.

Naš najtanjši televizor

Izjemno tanek lepotec, ki polepša vsak prostor

Navdušite vse čute: novi televizorji BRAVIA so popolna kombinacija zasnove in funkcionalnosti. Televizorji so debeli samo 4,9 mm in z izjemno tanko zasnovo steno polepšajo kot umetnine. Zaslon brez roba predvaja vrhunsko sliko, ki lebdi pred vašimi očmi. TV-zaslona skoraj ne opazite, vidite samo osupljive slike 4K.

BRAVIA in Android TV™

Pametni televizor je postal še pametnejši. Najljubše funkcije pametnega telefona ali tabličnega računalnika lahko zdaj še bolje uporabljate na velikih zaslonih televizorjev BRAVIA.

Naši televizorji BRAVIA za leto 2015
Serija W85C/80C

X-Reality PRO
Android TV
Razvedrilo na dotik
Podpora za 3D-sliko

Serija W85C/80C
Serija W75C
Serija W75C

X-Reality PRO
Android TV
Razvedrilo na dotik

Serija W70C
Serija W70C

X-Reality PRO
Razvedrilo na dotik
Photo Sharing