Sony BRAVIA®
Odlično igralno doživetje.

Kaj se zgodi, ko seznanite Sonyjev najboljši Android TV BRAVIA® OLED z najboljšo konzolo PlayStation®4 Pro? Vaša igra doseže popolnoma nove ravni – skupaj sta nepremagljiv duet. Prepustite se občutkom ob odzivni in zabave polni igri z osupljivimi podrobnostmi, neverjetnim kontrastom, intenzivnimi živahnimi barvami in s čudovitim zvokom.

Narejeno za PlayStation

Odlično igranje na način, kot so si zamislili razvijalci za BRAVIA OLED v družbi Sony. Pristne barve in podrobnosti, hiter odzivni čas in popoln zvok, vse za optimalno doživetje s konzolo PlayStation.

AG9

AG9

Z nagrajenim AG9 MASTER Series doživite igro tako, kot si je predstavljal razvijalec. Picture Processor X1TM Ultimate je naš najzmogljivejši procesor doslej in razkriva skrite podrobnosti vseh prizorov ob izboljšani svetlosti, s tehnologijo Pixel Contrast BoosterTM je kontrast osupljiv.

AG8

AG8 

Poglejte, kako resnične so igre 4K OLED. Processor X1TM Extreme natančno razporedi in posamično nadzira več kot 8 milijonov samosvetlečih slikovnih pik, zato so barve bogatejše in globoki črni odtenki se ne izgubijo. Z Acoustic Surface Audio zvok vibrira naravnost z zaslona in vdihne življenje v like.

Neprimerljiva kakovost slike

Picture Processor X1TM Ultimate in Pixel Contrast BoosterTM na zaslonu televizorja AG9 prikažeta podrobnosti senc, teksture, ki so videti tako resnične, da jih skoraj čutite in dinamični kontrast z iskrivimi poudarki. Povedano drugače, vaše igre so videti neverjetno realistične. Sony je v okviru svoje edinstvene serije MASTER Series ponudil raven kakovosti slike, kot so si jo za vas zamislili razvijalci.

Hitre akcije v realnem času

Zelo kratek odzivni čas OLED in posebni igralni način skrajšata zapoznitev vnosa, zato akcije nadzirate v realnem času.

Popolnoma pristno igralno doživetje

  • Pristen zvok
  • Celovita zasnova
  • Enostavna integracija

Serija A9G/AG9

Dobitnik dveh nagrad na sejmu CES 2019

AVSForum – najboljši na sejmu CES 2019
Reviewed – CES Editors’ Choice

Uživajte ob igranju iger HDR

Sonyjevi televizorji 4K HDR so popolni partnerji za konzole PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju z intenzivnimi živahnimi barvami.

playstation

Več televizorjev za optimizirane igre

Poleg naših modelov televizorjev OLED BRAVIA® lahko doživetje igranja iger zase in svojo družino optimizirate na več načinov. Vrhunsko igranje iger ponuja XG95. Ta televizor Full Array LED odlikujejo odlični kontrast in podrobnosti za privlačno igralno doživetje. Z izdelkom XG90 so na voljo širok razpon velikosti zaslonov, pristne barve in izboljšane podrobnosti, da ne spregledate ostrostrelcev v daljavi. Če je v družini več igričarjev, lahko s televizorjem XG85, ki je odličen za mini igričarje, uživate ob akcijah v ločljivosti 4K Ultra HD na zaslonih manjše velikosti.