Popolno igralno doživetje
Popoln za PlayStation®

Sony BRAVIA® ob uporabi naprednih tehnologij za sliko in zvok poskrbi za realistične igre, saj so upodobitve svetle in živahne ob tridimenzionalnem prostorskem zvoku.

Igralni kontrast, ki očara

Običajni televizorji uporabljajo le eno vrsto lučk LED; s Sonyjevo tehnologija Full Array LED so razmeščene po celotnem območju zaslona, pri čemer je vsako območje upravljano posamezno, zato so temna območja temnejša, svetla pa svetlejša in razkrite so vse podrobnosti alternativnega vesolja, v katerega ste vstopili.


DREAMS™ © leto prve izdaje in tekoče leto Sony Interactive Entertainment Europe. Objavila družba Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Razvila družba Media Molecule.
“DREAMS” je blagovna znamka ali registrirana blagovna znamka družbe Sony Interactive Entertainment Europe. Vse pravice pridržane.

Akcija v realnem času

Zelo kratek odzivni čas in posebni igralni način kar najbolj skrajšata zapoznitev vnosa, zato lahko vsako potezo nadzirate v realnem času.

HDMI2.1 bo na voljo s prihodnjo posodobitvijo programske opreme; velja le za model XH90.© 2016 Sony Interactive Entertainment Inc. Razvila družba Polyphony Digital Inc. Proizvajalci, avtomobili, imena, znamke in povezane slike, uporabljeni v tej igri, v nekaterih primerih vključujejo blagovne znamke in/ali avtorsko zaščitena gradiva, ki so last njihovih lastnikov. Vse pravice pridržane. Nobena upodobitev ali poustvaritev resnične lokacije, subjekta, podjetja ali organizacije ni namenjena nobeni obliki in ne predstavlja nobene oblike sponzoriranja ali oglaševanja te igre s strani te stranke ali strank. Logotipi "Gran Turismo" so registrirane blagovne znamke ali blagovne znamke družbe Sony Interactive Entertainment Inc.

Večdimenzionalen zvok

Naša cenjena tehnologija Acoustic Multi-Audio™ uporablja visokotonce za pozicioniranje zvoka, ki poskrbijo, da natančno nadziran in visokokakovosten zvok prihaja z mesta dogajanja v prizoru. Rezultat tega je potopitveno doživetje ob dinamičnem igranju, kjer se vse, kar vidite ujema s tistim, kar slišite.

Acoustic Multi Audio je na voljo na zaslonih televizorjev XH95 velikosti 55 palcev in več in na zaslonih televizorjev XH90 velikosti 65 palcev in več.

Uncharted™4: A Thief’s End © leto prve izdaje–tekoče leto Sony Interactive Entertainment America LLC. Objavila družba Sony Interactive Entertainment Europe.
Razvila družba Naughty Dog LLC. “Uncharted” je blagovna znamka ali registrirana blagovna znamka družbe Sony Interactive Entertainment Europe. Vse pravice pridržane.

Sony BRAVIA®, narejen za igričarje
XH90 Series – igrajte, kot si je zamislil avtor

Ne spreglejte podrobnosti v sencah in uživajte v izjemni belini s Full Array LED; Acoustic Multi-Audio™ poskrbi, da zvok prihaja natančno z mesta dogajanja na zaslonu. Na zaslonu TV-ja XH90 lahko maksimalno uživate v vseh elementih igre.

Acoustic Multi Audio je na voljo za televizorje XH90 z zaslonom velikosti 55 palcev in več.

Naš najboljši 4K LCD – serija XH95

S tehnologijo X1 UltimateTM je XH95 enako zmogljiv procesor, kot poganja naše televizorje 8K, poskrbi pa za odlično kakovost slike in vas ob uporabi naše tehnologije zvoka iz slike postavi v središče dogajanja.

Serija A8 – zmogljiv, lep OLED

Vsaka od več kot 8 milijonov samosvetlečih slikovnih pik OLED je upravljana, zato so na zaslonu televizorja A8 svetli deli čistejši, črnine pa globlje, s čimer je v igrah dosežena povsem nova raven globine, teksture in realizma.