Popolno igralno doživetje

Pripravljeno na PlayStation®5

Smo na začetku novega obdobja na področju igranja. Izkoristite prednosti ločljivosti 4K pri hitrosti 120 sličic/sekundo – novost, ki jo prinaša PS5 z združljivimi televizorji ZH8 in XH90/92.

Slika 4K 120
S 4K/120 sličicami/sekundo ste zmagovalec

Preoblikuje svoje igralno doživetje. Naši televizorji s hitrim vhodom HDMI s 4K/120 sličicami/s zagotavljajo bolj tekoče gibanje za odzivnejše igranje iger.

PlayStation®5 in ZH8/XH90 podpirata igranje s 4K/120 sličicami/s.

Z 8K bo dogajanje oživelo

Naši televizorji 8K z izjemno visoko ločljivostjo vas očarajo z neverjetno globino in podrobnostmi.

8K je na voljo s konzolo PlayStation®5 in z ZH8.

Primerjava levove glave, ki prikazuje razliko med ločljivostjo 4K in 8K.
Igralni kontrast, ki očara

Običajni televizorji uporabljajo le eno vrsto lučk LED; s Sonyjevo tehnologija Full Array LED so razmeščene po celotnem območju zaslona, pri čemer je vsako območje upravljano posamezno, zato so temna območja temnejša, svetla pa svetlejša in razkrite so vse podrobnosti alternativnega vesolja, v katerega ste vstopili.


DREAMS™ © leto prve izdaje in tekoče leto Sony Interactive Entertainment Europe. Objavila družba Sony Interactive Entertainment Europe Ltd. Razvila družba Media Molecule.
“DREAMS” je blagovna znamka ali registrirana blagovna znamka družbe Sony Interactive Entertainment Europe. Vse pravice pridržane.

HDMI2.1 bo na voljo s prihodnjo posodobitvijo programske opreme; velja le za model XH90.

Večdimenzionalen zvok

Naša cenjena tehnologija Acoustic Multi-Audio™ uporablja visokotonce za pozicioniranje zvoka, ki poskrbijo, da natančno nadziran in visokokakovosten zvok prihaja z mesta dogajanja v prizoru. Rezultat tega je potopitveno doživetje ob dinamičnem igranju, kjer se vse, kar vidite ujema s tistim, kar slišite.

Acoustic Multi Audio je na voljo na zaslonih televizorjev XH95 velikosti 55 palcev in več ter na zaslonih televizorjev XH90 velikosti 65 palcev in več.

Uncharted™4: A Thief’s End © leto prve izdaje–tekoče leto Sony Interactive Entertainment America LLC. Objavila družba Sony Interactive Entertainment Europe.
Razvila družba Naughty Dog LLC. “Uncharted” je blagovna znamka ali registrirana blagovna znamka družbe Sony Interactive Entertainment Europe. Vse pravice pridržane.

Sony BRAVIA®, narejen za igričarje
XH90 Series – igrajte, kot si je zamislil avtor

Ne spreglejte podrobnosti v sencah in uživajte v izjemni belini s Full Array LED; Acoustic Multi-Audio™ poskrbi, da zvok prihaja natančno z mesta dogajanja na zaslonu. Na zaslonu TV-ja XH90 lahko maksimalno uživate v vseh elementih igre.

Acoustic Multi Audio je na voljo za televizorje XH90 z zaslonom velikosti 65 palcev in več.

Popoln za PlayStation®

Sony BRAVIA® ob uporabi naprednih tehnologij za sliko in zvok poskrbi za realistične igre, saj so upodobitve svetle in živahne ob tridimenzionalnem prostorskem zvoku.

Naš najboljši 4K LCD – serija XH95

S tehnologijo X1 UltimateTM je XH95 enako zmogljiv procesor, kot poganja naše televizorje 8K, poskrbi pa za odlično kakovost slike in vas ob uporabi naše tehnologije zvoka iz slike postavi v središče dogajanja.

Serija A8 – zmogljiv, lep OLED

Vsaka od več kot 8 milijonov samosvetlečih slikovnih pik OLED je upravljana, zato so na zaslonu televizorja A8 svetli deli čistejši, črnine pa globlje, s čimer je v igrah dosežena povsem nova raven globine, teksture in realizma.