Perfect for PlayStation®5

TV-ji BRAVIA XR™ so zasnovani za delovanje s konzolami PlayStation®5. BRAVIA XR in PS5™ skupaj ustvarita izjemno izkušnjo s pristno sliko in zvokom, ki vas bosta popeljala v samo središče dogajanja.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

BRAVIA XR odlično deluje s konzolo PS5™ 

Samo TV-ji BRAVIA XR samodejno prilagodijo in optimizirajo sliko tako, da najbolje ustreza konzoli PlayStation®5, ne glede na to, ali igrate igre ali gledate film.

Razdeljen zaslon z igro s prikazano razliko med vklopljeno in izklopljeno samodejno barvno preslikavo HDR
Posnemite več podrobnosti s prizori z veliko kontrasta

Samodejna barvna preslikava HDR

S samodejno barvno preslikavo HDR bodo nastavitve HDR nemudoma optimizirane med prvo nastavitvijo konzole PS5™. Vaša konzola PS5™ samodejno prepoznava individualne TV-modele BRAVIA XR in izbere najboljšo nastavitev HDR za vaš TV. Zato boste tudi v prizorih z visokim kontrastom videli ključne podrobnosti in barve v najsvetlejših in najtemnejših delim zaslona   

Posodobitve programske opreme za konzolo PlayStation®5 in TV BRAVIA bodo na voljo do konca leta 2021.

Uživajte v igrah in drugi vsebini s konzolo PS5™
Uživajte v igrah in drugi vsebini s konzolo PS5™

Samodejni slikovni načini za žanr

Televizorji BRAVIA XR lahko zaznajo, ali igrate igro oziroma gledate filme in oddaje. TV s funkcijo samodejnega slikovnega načina za žanr samodejno preklopi na igralni način med igranjem, da skrajša zakasnitev vnosa in izboljša odzivnost dogajanja, ali na standardni način med gledanjem filmov prek storitve za pretakanje ali z diska Ultra HD Blu-ray™ na konzoli PS5, ki daje poudarek na obdelavo slike za bolj izrazno psliko. 

Posodobitve programske opreme za konzolo PlayStation®5 in TV BRAVIA bodo na voljo do konca leta 2021.

S 4K/120 sličicami/sekundo ste zmagovalec

Z zmogljivostjo 4K/120 sličic/s tehnologije HDMI 2.1 nudijo naši televizorji nemoteno premikanje za izjemno izkušnjo igranja.

Slika s primerjavo prikazuje razliko v številu okvirjev med 4K s 60 sličicami/s (zgoraj) in 4K s 120 sličicami/s (spodaj)
Igranje pri 4K ter hitrosti 120 sličic/s in 120 Hz

S HDMI 2.1 lahko igrate pri hitrosti do 120 sličic/s v združljivih igrah, zato imate prednost pri strelskih, športnih in visokozmogljivih igrah. Uživali boste tudi v izjemno gladkem igranju ob zmanjšani zakasnitvi pri vnosu 8,5 ms s 4K/120 sličicami/s in namenskim igralnim načinom.

Odzivno igranje, nadzor brez napora

Vse nared za hiter začetek. Ko priključite kabel HDMI, BRAVIA XR zazna, da je konzola priključena in samodejno preklopi na igralni način. Nato lahko uživate v brezhibnem in odzivnem igranju. 

Televizor BRAVIA XR za vaš slog igranja