RE45

Doživite popolnoma jasne slike in zvok
VSI TELEVIZORJI

RE45 | LED | Full HD | Visok dinamični razpon (HDR)

RE450 / RE453 / RE455 Series
Slika RE45 Televizor Full HD HDR s tehnologijo X-Reality PRO

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 622,20

(z DDV)

102 cm (40 palcev)

KDL-40RE450

PMPC

€ 622,20

(z DDV)

102 cm (40 palcev)

KDL-40RE453

Cena ni na voljo

102 cm (40 palcev)

KDL-40RE455

PMPC

€ 625,90

(z DDV)
A+Energijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

3modeli

Glavne značilnosti

VISOK DINAMIČNI RAZPON

Čudoviti poudarki, krasne teksture

Z visokim dinamičnim razponom se ohranijo podrobnosti, izgubljene v najtemnejših in najsvetlejših območjih, zato je slika veliko bolj dinamična. Opazite lahko teksturo bleščeče kovine, iz katere je krilo letala, in odsev sončne svetlobe na trupu.

Polna visoka ločljivost
Jasnejša, podrobnejša in osupljivejša slika

Polna visoka ločljivost

Na zaslonu tega televizorja Full HD lahko opazite prefinjene podrobnosti in izjemno teksturo slike. Vse je izboljšano, zato je šum minimiziran, učinek gledanja pa kar najboljši. Ne spreglejte razlik pri stavbah in morskih prizorih.

Ponovno odkrijte vse podrobnosti

X-Reality™ PRO

X-Reality PRO izboljša ločljivost vsake slikovne pike za izjemno jasnost. Analizira sličice in prizore uskladi z zbirko slikovnih podatkov, da izboljša kakovost slike in zmanjša šum. Na fasadah stavb in površinah čolnov lahko opazite dodatne podrobnosti.

X-Reality™ PRO
ClearAudio+
Ustvarjen za poslušanje

ClearAudio+

Naj bo tudi zvok tako življenjski kot slika. V načinu ClearAudio+ vas zvok televizorja popelje v neverjeten, s čustvi prežet svet. V vsaki predvajani vsebini boste glasbo, in govor slišali jasneje in natančneje.

Več slike, manj žic

Uživajte v razvedrilu brez motenj. Tanek, ozek okvir s površino iz aluminija ne odvrača pozornosti od zaslona. Kabli so skriti v stojalu zadaj in spredaj, tako da nič ne ovira gledanja.

Specifikacije in funkcije

Kristalno čiste slike potrebujejo popolnoma čist zvok. Slike Full HD so izboljšane zaradi zmogljivega višanja ločljivosti s tehnologijo X-Reality™ PRO in zvoka, ki ga v živo zagotavlja ClearAudio+, zato je vse, kar gledate videti ostrejše, razločnejše in bolj vznemirljivo. Popolne specifikacije bodo kmalu na voljo.
  • Na voljo v velikosti 102 cm (40 palcev)

  • Visok dinamični razpon

  • Ločljivost Full HD (1920 x 1080)

  • X-Reality™ PRO

  • ClearAudio+

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok