WE66

Razburljivo razvedrilo, briljantno jasno
VSI TELEVIZORJI

WE66 | LED | Full HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor

WE660 / WE663 / WE665 Series
Slika WE66 Televizor HDR Full HD s storitvijo YouTube z enim gumbom

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 651,50

(z DDV)

102 cm (40 palcev)

KDL-40WE660

PMPC

€ 651,50

(z DDV)

102 cm (40 palcev)

KDL-40WE663

Cena ni na voljo

102 cm (40 palcev)

KDL-40WE665

PMPC

€ 663,70

(z DDV)

123 cm (49 palcev)

KDL-49WE660

PMPC

€ 711,30

(z DDV)

123 cm (49 palcev)

KDL-49WE663

Cena ni na voljo

123 cm (49 palcev)

KDL-49WE665

PMPC

€ 722,20

(z DDV)
A+Energijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

6modeli

Glavne značilnosti
Takojšen dostop do storitve YouTube™ z enim klikom

Pojdite neposredno v YouTube in uživajte v vseh svojih priljubljenih videoposnetkih. V tem televizorju z omogočenim dostopom do interneta, ki vključuje gumb za YouTube na daljinskem upravljalniku za lažje brskanje, je dostop do storitve YouTube hitrejši kot kadar koli doslej.

Visok dinamični razpon
Čudoviti poudarki, krasne teksture

Visok dinamični razpon

Z visokim dinamičnim razponom se ohranijo podrobnosti, izgubljene v najtemnejših in najsvetlejših območjih, zato je slika veliko bolj dinamična. Opazite lahko teksturo bleščeče kovine, iz katere je krilo letala, in odsev sončne svetlobe na trupu.

Jasnejša, podrobnejša in osupljivejša slika

Polna visoka ločljivost

Na zaslonu tega televizorja Full HD lahko opazite prefinjene podrobnosti in izjemno teksturo slike. Vse je izboljšano, zato je šum minimiziran, učinek gledanja pa kar najboljši. Ne spreglejte razlik pri stavbah in morskih prizorih.

Polna visoka ločljivost
X-Reality™ PRO
Ponovno odkrijte vse podrobnosti

X-Reality™ PRO

X-Reality PRO izboljša ločljivost vsake slikovne pike za izjemno jasnost. Analizira sličice in prizore uskladi z zbirko slikovnih podatkov, da izboljša kakovost slike in zmanjša šum. Na fasadah stavb in površinah čolnov lahko opazite dodatne podrobnosti.

Ustvarjen za poslušanje

ClearAudio+

Naj bo tudi zvok tako življenjski kot slika. V načinu ClearAudio+ vas zvok televizorja popelje v neverjeten, s čustvi prežet svet. V vsaki predvajani vsebini boste glasbo, in govor slišali jasneje in natančneje.

ClearAudio+
Več slike, manj žic

Glejte brez motenj. Tanek, ozek okvir s površino iz aluminija ne odvrača pozornosti od zaslona. Kabli so skriti v stojalu zadaj in spredaj, tako da nič ne ovira gledanja.

Specifikacije in funkcije

Prepustite se razvedrilu, ki jih ponujajo slike ločljivosti Full HD z neverjetnimi podrobnostmi, izboljšane s čarovnijo višanja ločljivosti s tehnologijo X-Reality™ PRO. Poleg tega boste z dostopom do storitve YouTube z enim gumbom takoj našli vse svoje oblike razvedrila. Popolne specifikacije bodo kmalu na voljo.
  • Na voljo v velikosti 102 cm (40 palcev), 123 cm (49 palcev)

  • Visok dinamični razpon

  • Ločljivost Full HD (1920 x 1080)

  • X-Reality™ PRO

  • YouTube™ in še več

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok