A1

Razmišljajte zunaj okvirov
TELEVIZORJI

A1 | OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

A1
Slika Televizor 4K HDR OLED A1 s tehnologijo Acoustic Surface™

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 3.050,00

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

KD-55A1

PMPC

€ 3.050,00

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

KD-65A1

PMPC

€ 4.068,70

(z DDV)

195 cm (77 palcev)

KD-77A1

PMPC

€ 15.121,90

(z DDV)
BEnergijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

3modeli

Glavne značilnosti
Vse drugo zbledi v kontrastu

Globoka črna in naravne barve pristno prikazujejo svet. Vsako od več kot 8 milijonov samosvetlečih slikovnih pik natančno upravlja procesor X1 Extreme™. Sonyjev televizor OLED ustvari izvrsten in neprekosljiv kontrast.

Sony 4K HDR Processor X1 Extreme
Pristno doživetje resničnosti

4K HDR Processor X1™ Extreme

X1 Extreme prikaže slike in barve, kakršne so v resnici in kakršne si želite videti.

Z izjemnimi možnostmi snemanja je izkušnja snemanja drugačna

Dolby Vision™

Poživite prizore z osupljivimi poudarki, globljimi temnejšimi odtenki in živahnimi barvami. Dolby Vision je HDR-rešitev, ki vam v vašem domu zagotavlja tridimenzionalno in privlačno kinematografsko doživetje.

Zaslon TRILUMINOS
Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

Zaslon TRILUMINOS™

Oglejte si živahne barve iz resničnega življenja, ki vas obkrožajo vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo večjo paleto barv, saj zvesto reproducirajo prav vsako senco in barvni odtenek na dežnikih.

TEHNOLOGIJA ACOUSTIC SURFACE™

Zvok, kakršnega še niste videli

V nasprotju z večino televizijskih zvočnikov zvok prihaja s celotnega zaslona, zato je razvedrilno doživetje popolnoma novo in pristno. Slika in zvok sta v popolni harmoniji. 

Koncept zasnove ene ploče: trikratni dobitnik nagrade
Dobitnik treh nagrad za oblikovanje

Koncept zasnove »Doživetje umetniške estetike ene plošče« je osvojil prve tri nagrade. Žirijo je navdušila ultra minimalistična in preprosta zasnova brez kablov z vsemi elementi v eni plošči. Žirija je pohvalila koncept, ki se naravno zlije z okoljem in ponuja edinstveno doživetje ob gledanju ter poslušanju z zvokom, ki prihaja neposredno iz zaslona. 

360 stopinj prefinjenosti 

Ta televizor OLED ni samo lep. Zasnovan je tako, da so stojalo in zvočniki skoraj nevidni. Zdi se, da lebdijo nekje v ozadju, medtem ko je v ospredju vedno le čudovita slika.

Povlecite
Samo povejte – način za odkrivanje novih svetov

Odkrijte vse oblike razvedrila, o katerih sanjarite, tako hitro, kot lahko govorite. Napredni nadzor glasu za ta 4K Android TV™ vam omogoča takojšen ogled filmov in TV-oddaj iz aplikacij ali oddaj.

Naše televizorje 4K Android priporoča Netflix

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novimi funkcijami in dobite pametnejši televizor. S televizorji Netflix Recommended TV uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom in glasovnim upravljanjem.

Netflix Recommended TV
Videovodiči
Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Podrobna navodila najdete v naših videovadnicah.

Specifikacije in funkcije

Odkrijte neverjeten kontrast na zaslonu televizorja OLED 4K HDR z 8 milijoni samosvetlečih slikovnih pik. Slike so videti neverjetno resnične z najglobljimi črnimi odtenki, zaradi katerih so podrobnosti temnih senc opazne, barve pa živahne. Zaradi inovativne tehnologije Acoustic Surface™ prihaja zvok, ki vas prevzame, neposredno z zaslona.
  • Na voljo v velikosti 139 cm (55 palcev), 164 cm (65 palcev), 195 cm (77 palcev)

  • Visok dinamični razpon 4K

  • 4K HDR Processor X1™ Extreme

  • OLED

  • Tehnologija Acoustic Surface™

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok

Ocene

Mnenja uporabnikov