Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Preberite prepis besedila tega videoposnetka

BRAVIA XR A80J 

Kontrast in zvok OLED, podprt s človeško inteligenco

Oglejte si, kako smo s svojo ploščo OLED, ki jo poganja revolucionarni procesor Cognitive Processor XR™, kar najbolj izpopolnili realističen prikaz vsebin s popolnoma usklajenima zvokom in sliko.

VSI TELEVIZORJI

A80J / A83J / A84J | BRAVIA XR | OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

A80J / A83J / A84J Series
Slika A80J / A83J / A84J | BRAVIA XR | OLED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 1.762,90

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

XR-55A80J

PMPC

€ 1.762,90

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

XR-55A83J

PMPC

€ 1.762,90

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

XR-55A84J

Cena ni na voljo

164 cm (65 palcev)

XR-65A80J

PMPC

€ 2.368,00

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

XR-65A83J

PMPC

€ 2.368,00

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

XR-65A84J

Cena ni na voljo

195 cm (77 palcev)

XR-77A80J

PMPC

€ 3.729,50

(z DDV)

195 cm (77 palcev)

XR-77A83J

PMPC

€ 3.729,50

(z DDV)

195 cm (77 palcev)

XR-77A84J

Cena ni na voljo

Prvi televizor na svetu s kognitivno inteligenco

BRAVIA XR™ z genialnim procesorjem Cognitive Processor XR dviguje raven slike in zvoka. Razume, kako ljudje vidijo in slišijo, ter zagotavlja novo doživetje, ko se potopite v dogajanje.

Izjemne slike OLED, kot jih zazna človeško oko

Doživite osupljiv kontrast OLED z globokimi, naravnimi in pristnimi slikami. Naš revolucionarni procesor z analizo človeške perspektive v trenutku navzkrižno analizira in optimizira več sto tisoč elementov. Ta tehnologija skupaj z edinstveno ploščo OLED nudi izjemno pristne slike s povsem čistimi odtenki črne.

Spremenite vsak zvok v vrhunsko zvočno izkušnjo

Napredna zvočniška tehnologija v zaslonu s procesorjem Cognitive Processor XR vsak vir zvoka spremeni v potopno zvočno izkušnjo. Uživajte v bolj jasnem in natančnem zvoku, kar koli gledate. Uživajte v razvedrilni vsebini na popolnoma nov način z usklajenim zvokom in sliko.

Na tisoče filmov in oddaj na dosegu vašega glasu.

S svojim glasom hitro poiščite vsebino, ki jo želite gledati. Poiščite vsebino z glasom. Za več priporočil recite: "Show me sci-fi adventure TV shows"

Prinesite kinem. izkušnjo domov, uživajte v filmih, vključ. v BRAVIA XR
Popoln za PlayStation®5
Reciklirajte. Obnovite. Zmanjšajte.

Naši televizorji BRAVIA XR niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. Pri izdelavi zadnjih pokrovov modelov z velikimi zasloni smo uporabili do 40 % trajnostnega materiala.

XR Picture
Ognjemet z izjemnim kontrastom in pristno globino
Več globine in teksture s čisto črnino ter izjemno osvetlitvijo

Cognitive Processor XR navzkrižno analizira podatke, s čimer izboljša slike na enak način, kot človeško oko izostri naravne barve in globino. XR OLED Contrast prilagodi svetlost izrazitejših sijočih in osenčenih črnih odtenkov – nobena podrobnost ni več zakrita s senco ali izgubljena zaradi prekomerne osvetlitve.

Široka paleta naravno čudovitih barv

Uživajte v naravnih barvah, ki so všeč človeškim očem. Po zaslugi procesorja Cognitive Processor XR naš edinstveni zaslon dostopa do širše barvne palete in reproducira posamezno barvo s pristnimi finimi odtenki. Zaradi bogatejših odtenkov in nasičenosti so sence na cvetovih živahne, teksture pa realistične. Blede barve so videti resnične.

Podrobnost cvetlic s prikazom finih senc in odtenkov na cvetnih listih
Slika lisice s tehnologijo 4K clarity
Poustvarjanje izgubljene teksture, pameten način

Ne glede na vsebino ali vir boste v razvedrilnih vsebinah uživali v ločljivosti blizu 4K s tehnologijo XR 4K Upscaling. Cognitive Processor XR dostopa do veliko podatkov ter pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko. Oglejte si podrobnosti, npr. kožuh živali in ostri robovi skale.

Pametna obdelava za prizore s hitro premikajočimi se predmeti

Spremljanje športnih dogodkov in akcijskih prizorov je odslej še boljše. Naš procesor Cognitive Processor XR s tehnologijo XR Motion Clarity™ navzkrižno analizira podatke za zagotavljanje brezhibnih, jasnih in čistih akcij brez zameglitev.

Sika deskarja, ki prikazuje podrobnost vala brez zameglitve
Spoznajte slikovne tehnologije
 
Zvok XR
Slika pevca na koncertu
Zaslon je zvočnik, zvok se odlično ujema z dogajanjem

XR Sound Position zagotavlja pristen zvok slike ter zvočno izkušnjo, usklajeno z našim dojemanjem sveta. Ko je zaslon televizorja BRAVIA XR 4K OLED zvočnik, se zvok natančno ujema s prizori na zaslonu, kar ponuja popolno potopitveno doživetje.

Vaše razvedrilne vsebine z zvišanim prostorskim zvokom 3D

S televizorji BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, obogatene s pristni prostorskim zvokom. XR Surround ustvari prostorski zvok, ki prihaja s strani in od zgoraj, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu ali zvočnikov, ki so usmerjeni navzgor.

Prizor iz dnevne sobe, ki prikazuje zvočni učinek tehnologije XR Surround
Najboljše s Sonyjevim zvokom

Naši najnovejši TV-ji BRAVIA s povezano Sonyjevo zvočno opremo nudijo pristno zvočno-vizualno izkušnjo z vrhunsko sliko XR in kakovostjo zvoka.

Slika ženske na polni ulici, ki prikazuje, kako Voice Zoom 2 olajša poslušanje govora
Voice Zoom™ 2 za boljši glas in razločnejše dialoge

Televizijski dialogi so lahko razločnejši, ne da bi povečali glasnost. Čeprav je govor težko slišen, zazna Voice Zoom 2 vrsto glasu, ga analizira in izboljša njegovo jasnost. 

Odkrijte zvočno tehnologijo
 
Funkcije pametnega televizorja
Vsebine iz pametnega telefona na velikem zaslonu

Hitro in preprosto prikažite najljubše videoposnetke, fotografije, igre in drugo vsebino iz naprav s sistemom iOS ali Android na velikem zaslonu. 

Slika pretakanja vsebine iz pametnega telefona v TV
Upravljajte naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom

Vse povezane naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

Slika s ponazoritvijo, kako je vse povezane naprave mogoče upravljati z enim pametnim daljinskim upravljalnikom
Odkrijte več pametnih funkcij
 
Zasnova
Minimalistična zasnova za popolno potopitev brez motenj

Z minimalistično zasnovo z eno ploščo je zaslon vpet v eno stekleno ploščo, ki je naravno elegantna in zagotavlja, da se osredotočite na sliko. Ta televizor OLED je lepega videza in čudovitega zvoka na stojalu ali na steni.

Dejanski videz je odvisen od velikosti televizorja.

Povlecite
Slika prikazuje 3-smerno stojalo za več položajev
Razkošno 3-smerno stojalo za poljubno postavitev televizorja

S trismernim večpozicijskim stojalom lahko izbirate med standardno nastavitvijo, ko je slika v središču vašega pogleda, ozko nastavitvijo za ožje police in nastavitev z zvočniškim modulom za idealno postavitev zvočnega sistema.

Posnetek zasnove površine od roba do roba od blizu
Kovinska enotna površina za potopitveni ogled

Vrhunski kovinski okvir je izjemno tanek, zato se vaše oči naravno osredotočajo na sliko, ne pa na okolico.

Bližnji posnetek stojala z aluminijastim slojem
Stojalo z aluminijastim slojem, naročje luksuza

Naše vrhunsko aluminijasto stojalo je zasnovano tako, da se popolnoma ujema s televizorjem ter zlije s prostorom in opremo.

Prvovrstna slika in zvok ne glede na okolje

Udobno se namestite in uživajte v vznemirljivi izkušnji gledanja. Naša edinstvena tehnologija optimizacije okolja s svetlobnim senzorjem samodejno prilagodi sliko in zvok vašemu okolju.

Uživajte v razvedrilu, kot si je to zamislil režiser

S širokim naborom tehnologij, ki ohranijo vizijo ustvarjalcev, med drugim način Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced in Dolby Vision®, lahko ta TV poustvari dramo in vznemirjenje v skladu z vizijo režiserja. Podpira tehnologijo Calman, ki omogoča izredno urejanje posnetkov. 

BRAVIA XR A90J

Vrhunska svetlost in kontrast našega najboljšega TV-ja OLED

Edinstvena plošča OLED s tehnologijo XR OLED Contrast Pro v tem modelu nudi najsvetlejše slike z vrhunskim kontrastom ter pristno doživetje.

Logotip pomožne tehnologije
Pomožna tehnologija v storitvi Google TV

Naši TV-ji so opremljeni s podporno tehnologijo za uporabnike z omejitvami sluha, vida ali gibanja.

Bodite med prvimi, ki bo izvedel vse o razburljivi novi tehnologiji, ki se skriva za najnovejšimi televizorji BRAVIA, ter vse o prednaročilih in o tem, kdaj bodo televizorji na voljo v trgovinah.

Specifikacije in funkcije

S tem televizorjem 4K OLED lahko uživate v razvedrilnih vsebinah v popolnem sozvočju pristnega zvoka in slike, ki ju omogoča naš procesor Cognitive Processor XR™.

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok