312

4.6 na osnovi 312 ocen uporabnikov

239
44
18
7
4
Kakovost slike

Odlično

Kakovost zvoka

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Opomba: ocene izdelkov lahko vsebujejo različice izdelkov. Nekatere različice izdelkov, storitve in/ali funkcije, ki so omenjene v ocenah izdelkov, morda niso na voljo v vseh državah.

Najkoristnejše pozitivne ocene
0

Awesome image quality

107 cm (42 palcev) 25.07.2022 od Fredrik (Združeno kraljestvo)

I have just set up the new 2022 Sony Master Series A90K42KU Google TV. It is the 42" model and after 15 mins of adding the stand it was super easy to go through the set up process and log into my streaming accounts. The 4K screen is awesome and has a truly unique depth of colour and the black levels gives an excellent definition and contrast. It really blew me away. This is my first Google TV and I am enjoying the ability to download apps for viewing content online, including some foreign channels that I have previously only been able to view on my phone. I don't have a soundbar but have connected the TV to the Sony SRS-RA5000 360 Audio speaker. The connection via Bluetooth was quick and deliver extra depth to the built in speakers. Most of the time however, I find the TV deliver good enough sound through the built in speakers. The TV is slim and looks premium. I can't say that there are any features missing as this product is stacked with connectivity options from streaming, screen mirroring, cable ports etc. The back plates hiding rear cable connections is a nice touch as is the back lit Bluetooth connected remote with Google Voice assistant which I use to launch Netflix, search and more. Software wise everything has worked flawlessly so far and there has been one system firmware update. I'd recommend this product any day but maybe go for the 48" if you have the space.

Kakovost zvoka

Odlično

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

Ta ocenjevalec je prejel izdelek brezplačno ali pa je sodeloval v programu izposoje izdelkov

9

0

Najkoristnejše kritične ocene
0

Super Bild* Super Ton* Schlechte Software ---

121 cm (48 palcev) 08.12.2022 od TK Movie (Nemčija)

Super Bild* Super Ton* mher leider nicht. Die Software ist so fehlerbelastet das eigentlich noch Zwei Sterne zu viel sind. Beispiele: Stramingprobleme, HD+ Probleme, Schwarzer Bildschirm (übrigens wirkich sehr Schwarz (Positiv)), TV Programm umschalten keine Reaktion mehr und vieles mehr. Die Sendersortierung ist ein Krampf auch extern auf dem PC. Das Umschalten von TV sendern ist sehr träge und bei HD+ oft fehlerhaft. Sehr laute Relaischaltung soetwas kennt man von früher! Mir ist unklar wie so ein System die Sreienreife erlangen konnte. Die beiden oben genannten Sterne für Bild und Ton sind wie vom Marketing beschrieben sehr gut.

Zmogljivost

Primerno

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Slabo

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

2

0

Ocene uporabnikov: 314

Modeli

0

Sensationelles Erlebnis

107 cm (42 palcev) 01.02.2023 od Thomas SKLAREK (Nemčija)

Absolute Farbtiefe, sehr guter Sound für die Größe. Bedienung ist intuitiv, perfekt für die Playstation geeignet. Preis Leistung perfekt, besser geht nicht. Würde ich immer wieder kaufen. Was auch cool ist, die zwei Fernbedienungen, für jeden Geschmack old and neu.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Nice quality picture & sound

121 cm (48 palcev) 01.02.2023 od Rusty Nutts (Združeno kraljestvo)

I fFinally managed to master the on-screen setup to achieve good picture and sound quality, and very impressed with the results. The only downside was trying to understand the nerdy language used to describe many of the processes and features - clearly not aimed at the older generation!

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

A sublime TV with incredible picture and sound

107 cm (42 palcev) 31.01.2023 od papatango (Združeno kraljestvo)

This TV is quite simply Stunning! Truly sublime to watch. Highly recommended.

I’m a photographer. I like accurate colour and am used to working on a 27” 5k screen all day long. I am also a perfectionist and don’t like wasting money, so if I was going to buy a new TV, it had to be worth it.

 We’ve owned two Sony TV’s since 2008. Both were 32” KDL32V4000 with a fantastic picture and excellent sound. However, they weren’t Smart TV’s and I felt like we were missing out on having things like Netflix, Prime and Apple TV built in. I have those on our Humax YouView box and our Apple TV, but thought it would be nice to have it all in the actual TV. 32” was also beginning to feel a little bit small. 

So I read the latest reviews on Which! magazine and What Hi-Fi. I like to keep up with tech. I knew about OLED but had never really seen one. It was something on very expensive large TV’s. 

But last year, spring 2022 two new TV’s appeared. The LG C2 and the Sony A90K. Both 42” and both using the same LG panel. I was intrigued. I decided to pop into a store to take a look at them in the flesh. First off, the LG C2. Wow, it looked really brash. The colours were totally oversaturated. Now, ok, I know TV showrooms tend to set them this way, so I grabbed the controller and tried adjusting a few things. Tried different tv channels to see if it improved. It didn’t. I also wasn’t keen on the cheap plastic feet and the glossy bezel around the edge. Felt cheap. Then I found the little Sony hiding on another row with its bigger brothers and sisters. First off a far more beautiful looking TV. The way it sits down on its large metal stand is lovely. The bezel is far more subtle. Then you pick up the remote and it’s aluminium and a thing of pure beauty. It’s even backlit, so you can see the controls clearly in the dark. A totally different feel. Guy in the store came to chat and changed the image to Standard, it was on Vivid like the others. Far better picture. Just not so shouty. Left me to flick through channels on my own. The TV gave me a totally different feel to the LG. The colours just seemed far more normal. The picture is sharp, but not overly sharpened. It has some cleverly trickery apparently, where the brain inside sharpens the actors but softens the background. Sounds weird, but it works. It’s very subtle, but very effective too. Then he came and put a music video on, I turned it right up. Sounded great in the shop, even loud. 

 Menu systems - The Sony menu system is really easy to navigate. I worked it out in under 20 seconds standing in the store playing with the remote. The Picture - TV at home. One of the first things we watched was Wednesday on Netflix (we’d already started the series). Wow! What an image. The colours are so rich, the blacks so deep, the whole image just pops from the screen. The image is sharp, but not unattractively sharp. It’s hard to explain. You can tell it’s much sharper than our old TV, but you never have that ugly sharp edge feeling that those Samsungs had back when I tried them in 2015. This is just a lovely sharpness to things. Well balanced. 

 The Sound - In our living room it was a tiny bit tinnier than our old tv. But I adjusted the equaliser to take down the treble and up the bass a little and it’s now far nicer. Then I discovered the Dolby Atmos option - turn that on, it’s amazing. Totally transforms the sound for movies and Netflix etc. Lots of bass and the sound feels like its coming from all around the TV, not just from a speaker on the front of it. Really nice sound and I feel no need at all to rush out and buy a soundbar. I’m sure a sound would be great, but we don’t sit watching movies all day long, we often just watch normal tv, like the news. It’s great for those but watching a movie like Tenet, it was amazing too. Interestingly, on the 2nd TV (I had to buy another one for the kitchen diner, one because the living room one is so amazing, but also to get them to time correctly so that there’s no echo). Anyway the kitchen one is on a Sinus VMF720 pull out wall mount. That mount covers the sub woofer speaker a little. But it’s made the bass even more punchy on that TV. Really low rumble, but not unpleasant in any way at all. Also the wall is probably adding bass, whereas the TV one is on a unit away from the wall. 

 This TV is sublime. I can’t stop marvelling at the image on screen every time I watch it. Over the last week I’ve watched a few movies and we continued watching The Essex Serpent. Wow, the colours are just amazing. Not a cheap TV, but worth every penny imho. I managed to get both sets with a slight discount by shopping around and looking out for offers. JL had 10% off any purchase for one of them. 

 One minor negative to mention - but it wouldn’t put be off buying. The TV says it can record. I’ve spent a week hassling Sony Support trying to work out how to do this. It cannot do it via the YouView tv guide, as I would have expected. Instead it turns out you need to us a different tv guide, the built in one. Which is just bizarre, why are there two tv guides? The built in one is much less pretty and I can’t see why anyone wouldn’t simply use the YouView one, which is really nice to navigate. So it can record, but it’s a pain to do so. I’ll just continue using our Humax DT2000 for recording things, as it has 2 tuners too. And using that means I can broadcast it to both our TV’s, so that the kitchen and living room are playing the same recordings.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

schönes Bild, leider nicht dauerhaft

107 cm (42 palcev) 31.01.2023 od Fotoschneckerl (Nemčija)

Ende Oktober 2022 gekauft. Es war etwas schwierig dieses Gerät einzustellen. Nach längeren Versuchen alles ok. Leider ist das immer noch, dass das Gerät sich während des Betriebes selbständig ausschaltet, oder es für Sekunden ein Standbild gibt. Anschliessend funktioniert der Betrieb wieder einwandfrei.

Zmogljivost

Dobro

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Sony A90k a great little television

121 cm (48 palcev) 30.01.2023 od SESLTD (Združeno kraljestvo)

Really enjoy discovering and watching the great features on this tv. There are plenty of options to satisfy any requirements you’re looking for in a television, the sound is lacking on bass a little but most purchasers would look at optional sound bars to enhance the listening experience.

Zmogljivost

Dobro

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

Odgovor oddelka Sony Support Team
01.02.2023

Hi,
Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Sony XR-48A90K and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members.
We recommend making sure that the TV is running on the latest software version: http://bit.do/fVYgy
We recommend adjusting the sound quality from here: http://bit.do/fUMpp, also you can check the advanced sound settings from here: http://bit.do/fUMps and you can check the advanced auto volume settings from here: http://bit.do/fUMpx, finally you can adjust the balance of the speakers from here: http://bit.do/fUMpA as well as performing an acoustic auto calibration from here: http://bit.do/fUMpJ
If you need further assistance you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL
Elshahat @Sony Support UK

0

XR-42a90k - excellent video and audio

107 cm (42 palcev) 29.01.2023 od woheika (Združeno kraljestvo)

I own this device since nearly 2 weeks now. At a first glance the video and audio capabilities are excellent. BUT! From the first day on I face problems with the TV. During initial configuration I get an error that the SUB-Tuner does not receive signal while the main tuner works fine. (Astra SAT 2 wire configuration) With a premium device in my hands I expect premium support quickly solving any problem. But no chance the support experience is the worst I ever faced. They know how to handle the knowledge base but obviously they do not have any technical background. Reading Sony community threads you'll find many threads complaining about bad support. Another topic is the EPG (for SAT) only keeping a few hours of program information and the nightly feature loading EPG content seems not working as expected. The next day I still see only a few hours and even not for all prgrams. If you are lucky you get a device without any problems and are not keen on EPG features you will get an excellent TV.

Zmogljivost

Dobro

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

Odgovor oddelka Sony Support Team
01.02.2023

Hi,
Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Sony XR-42A90K and hope you continue to enjoy it for years to come. We are delighted to keep you as one of our loyal Sony family members. Likewise, we are sorry to hear about your experience with the contact with our support line and that the TV Guide has no information for future programmes.
We recommend reinstalling the DVB-S channels and choose ‘General Satellite’ as the profile and after that open GUIDE and, in the header line, select ‘Satellite’ instead of ‘Astra HD+’.
We recommend making sure that the TV is running on the latest software version: https://cutt.ly/u9LVJ86
Also, we recommend clearing the cached data to refresh the TV by pressing Home - Settings - Device Preferences - Storage - Internal Shared Storage - Cached data - Clear
You can also perform a factory date reset by following this link: https://bit.ly/3AyDrvb
If the issue persists, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.
Elshahat @Sony Support UK

0

Superb TV!

121 cm (48 palcev) 29.01.2023 od SI1971 (Združeno kraljestvo)

I upgraded from a Sony 1080P LED 43" and every aspect of the new TV is a vast improvement. I particularly like the deep blacks of the OLED, the sound quality and the intelligent image processing. Playing PS5 is a whole new experience! Yes it was expensive but I feel it was worth it.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

1

0

Télé parfaite pour les jeux et les films

121 cm (48 palcev) 29.01.2023 od Varak (Francija)

Je suis ravi d’avoir acheté cet écran Oled qui ravive les films et met en valeur l’image des jeux vidéo. Cela grâce à ses noirs profonds.la télécommande est compacte et l’accès aux paramètres est simplissime. Une véritable réussite. Je précise que c’est mon 3e poste Sony en 23 ans. La qualité avant tout.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

0

0

Great TV as usual but…

107 cm (42 palcev) 28.01.2023 od McDermott (Združeno kraljestvo)

Everything is excellent. My one tiny bug is that only one of the four hdmi ports are capable higher FPS l.

Zmogljivost

Dobro

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

2

Odgovor oddelka Sony Support Team
30.01.2023

Hi,

Thank you for your review.

We're glad to hear that you're enjoying your TV and happy with the sound and picture quality we always aim to deliver! We hope you continue to enjoy it for years to come & welcome to the Sony family!

We'd also like to highlight that HDMI 3 and 4 supports the VRR. The full specs can be found here: http://bit.ly/3wH2KrU

Moreover, don't hesitate to reach out to us over the phone, chat support and email using the details here: https://bit.ly/3xPUapp to provide us with any further feedback you may have, we’re always delighted to hear from our customers!

Mennah @Sony Support UK

0

Simply the best

121 cm (48 palcev) 28.01.2023 od Aldofaith (Združeno kraljestvo)

We brought this tv after slot of research, our initial choice was Samsung but after visiting John Lewis we were persuaded to buy Sony, the thing with John Lewis is you get the real facts about all brands but with no loyalty and no bias. A truly great tv, superb picture quality and great colour, very easy to set up, and the remotes were also easy to use, we also found the online help pages at Sony very helpful and easy to access, overall very very impressed and if your budget allows definitively buy it, and if not then stretch your budget because you will not be disappointed

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

1

0

Hammerteil

107 cm (42 palcev) 28.01.2023 od Batamoor (Nemčija)

Super Bild! Endlich ein etwas kleinerer OLED TV. Eine Bereicherung ist auch, dass man den TV quasi als Center in sein Soundsystem integrieren kann. Ich dachte erst das klingt blechern, wie Fernsehton halt. Aber nein, es ist klanglich eine Bereicherung, zumindest wenn man keinen Center hat.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

0

0

Bravia Tv

107 cm (42 palcev) 27.01.2023 od Billy_L (Združeno kraljestvo)

Purchased this Tv, the picture quality is excellent, the problem I am experiencing at the moment is getting my free view box and Apple TV to work, purchased new hdmi cables and still having problems, sometimes I get sound no picture, then if I switch off sometimes all is ok, very frustrating, still trying to work out how to resolve

Zmogljivost

Povprečno

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Primerno

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

Odgovor oddelka Sony Support Team
30.01.2023

Hi Billy,
Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your Sony XR-42A90K, and we're sorry to hear that you're facing difficulties trying to connect your external devices to the TV.
We recommend making sure that the TV is running on the latest software version: https://cutt.ly/H9A1JcZ.
Furthermore, we also recommend changing the settings for viewing pictures through HDMI input with higher quality: https://cutt.ly/E9A0ywI
As well as this link: https://cutt.ly/m9A0sRJ that will guide you on how to view 4K and HDR content (via HDMI).
If the issue persists, we recommend resetting your TV to factory settings: https://cutt.ly/m9A0Wmx
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL
Elshahat @Sony Support UK

0

Fernsehschauen macht wieder Spaß

107 cm (42 palcev) 27.01.2023 od Manfred Pulster (Nemčija)

Das Zauberwort heißt OLED. Brillianz und Farbe des Fersehbildes sind hervorragend. Die Anordnung der Lautsprecher sind so positioniert, daß die Töne nach vorn abstrahlen. Dadurch hervorragender Hörgenuß und das Fernsehen macht wieder Spaß.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

0

0

My Sony OLED is excellent, only issue is with SkyQ

107 cm (42 palcev) 26.01.2023 od Readingfan (Združeno kraljestvo)

I love my Sony OLED , but it’s constantly losing interface with SkyQ which then needs to reboot to fix the issue , it’s too frequent to ignore also occasionally the sky image is just Blue ! So again reboot Sky to fix , hopefully there is a software update coming to sort it . Also AppleTV app on mine is only AppleTV and not AppleTV+ so in app purchases are not possible and I need to use iPhone app for purchases , again a little frustrating. But as a TV and overall streaming experience the pictures are impressive.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

Odgovor oddelka Sony Support Team
30.01.2023

Hi,
Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying your TV and hope you continue to enjoy it for years to come. We're delighted to keep you as one of our loyal Sony family members, and we're sorry to hear that you're facing difficulties with the Sky Q box.
Furthermore, we recommend making sure that the TV is running on the latest software version: https://cutt.ly/A9AmRfU, we recommend setting the HDMI signal format to enhanced as explained here: https://cutt.ly/99AmZgK.
You can subscribe to Apple TV+ on your Sony TV as explained here: https://cutt.ly/K9AQc3X, for more information regarding this, we recommend contacting Apple TV support: https://cutt.ly/l9AQYBQ
If the issue persists, we recommend resetting the TV to factory settings here: https://cutt.ly/o9AQLaH.
If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Elshahat @Sony Support UK

0

Master Series OLED - Fantastic

121 cm (48 palcev) 26.01.2023 od Pip61 (Združeno kraljestvo)

Great Picture and Sound. Very nice remote which controls AV Amp as well. Great Smart TV with Google TV and Apps. Excellent at upscaling older content, and therefore DVD’s still have a place although 4K sources are amazing.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Great features and picture quality

121 cm (48 palcev) 26.01.2023 od Jimbo28 (Združeno kraljestvo)

Bought a month ago to replace our 15 year old existing TV. I now realize how far technology and picture quality has come in that time. However finding my way around did prove challenging in the begining.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Easy set up but not easy to turn on/off

107 cm (42 palcev) 25.01.2023 od PWAB (Združeno kraljestvo)

Purchased the new TV after over 12 uneventful years with previous Sony TV. The set up was relatively straightforward and pleased with the picture quality and sound. The set came with two different controls although the manual only makes reference to one! The only problem we have is that it can be difficult to tell is the TV has been switched on or off as there is no indicator light

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

Odgovor oddelka Sony Support Team
27.01.2023

Hi PWAB,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying the sound and picture quality of your XR-42A90K.
You can check the full remote controls manual from here to know more about their features: http://bit.ly/3i5MbCe
Also, you can have a look on the instructions here for more information about the LED light of the TV: http://bit.ly/3Y0U1MH
If you need further assistance, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia @Sony Support UK

0

A Great Leap Forward!

107 cm (42 palcev) 23.01.2023 od The Man on the Touchline (Združeno kraljestvo)

We bought this to replace a Sony Bravia from 2008. It had given great service but as a 26 inch tv it was definitely beginning to show its age. After a long deliberation we decided to stretch our budget for an A90K Bravia. Lovely picture, amazing sound quality and easy to navigate round and use. Totally recommended.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Tolle Extras, Bild und Ton

121 cm (48 palcev) 21.01.2023  (Nemčija)

Vor 2 Monaten gekauft und keine Sekunde bereut. Besonders beim Sportsender.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

2

0

0

Neues Fernseherlebnis

107 cm (42 palcev) 19.01.2023 od Andreas132 (Nemčija)

Das war vielleicht ein Unterschied. Nochmal den Blick auf das Fernsehbild geworfen, TV abgebaut und den Sony aufgebaut. Dann in das neue Fernsehbild gesehen. Was für ein Unterschied. Das Gleiche mit dem Ton. Ich habe zwar eine Soundbar, nehme sie aber fast nicht mehr her.

Zmogljivost

Dobro

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Perfektes Gerät mit tollen Eigenschaften

121 cm (48 palcev) 19.01.2023 od H J M (Nemčija)

Ein sehr guter Fernseher mit hervorragenden Eigenschaften. Ton und Bild sind absolut toll. Die Einstellmöglichkeiten sind sehr umfassend. Die Ersteinrichtung geht schnell und gut strukturiert. Wenn Sie nicht mehr weiterkommen sollten, gibt es es gute Informationen über den Support direkt vom Gerät. Auch die Verbindung mit dem Internet war völlig problemlos. Wir sind sehr zufrieden mit der gesamten Darstellung.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Ausnahmslos zufrieden

121 cm (48 palcev) 19.01.2023  (Nemčija)

Ein wunderbares Produkt. Einfache Handhabung und geniale Qualität ich würde dieses Produkt immer weiter empfehlen.

Zmogljivost

Dobro

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

0

0

Great Picture and Features

42 in (107 cm) 18.01.2023 od Manmike (ZDA) Preverjen kupec Preverjen

I purchased this tv 25 day ago. The color is great and so are the features. I love Google TV

Kakovost slike

Dobro

Kakovost zvoka

Odlično

Zmogljivost

Odlično

Značilnosti

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

Odgovor oddelka Sony North America Customer Support
19.01.2023

Hi Manmike, We're glad that you like the picture quality and features of your TV. The MASTER Series BRAVIA XR A90K OLED TV is designed to fit perfectly in any sized room or office thanks to the 48-inch and first-ever 42-inch screen sizes. Whether you are gearing up for an intense gaming session or settling down to enjoy your favorite movie or show, rest assured the A90K will be sure to impress. Thanks for choosing Sony! Erin

0

Super OLED TV

121 cm (48 palcev) 17.01.2023 od Martin Graßhoff (Nemčija)

Natürliches Bild, lebendige Performance und Top Ausstattung. Sony typische Qualität.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Tolles Gerät. Meine Erwartungen wurden erfüllt.

121 cm (48 palcev) 17.01.2023 od Bernd Schmitz (Nemčija)

Ton vom 48A90K bisschen dünn. Nutze noch die Teufel Cinebar One mit Subwoofer T6. Werde mir aber in absehbarer Zeit eine Soundbar von Sony anschaffen.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

2

0

0

Amazing picture

107 cm (42 palcev) 17.01.2023 od JDMcP (Združeno kraljestvo)

Have enjoyed uhd and hdr movies and uhd sports on sky. Cannot find any cons with this tv. Expensive but worth the extra.

Zmogljivost

Dobro

Zasnova

Dobro

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Fantastic tv

121 cm (48 palcev) 17.01.2023 od Foder (Združeno kraljestvo)

Only had it 1 day and so impressed with it fantastic colours and sound

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Picture quality

121 cm (48 palcev) 16.01.2023 od Hiedi (Združeno kraljestvo)

Best picture quality I have ever had on a TV. It's like watching in 3D

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Great Contrast & Resolution!

48" class (47.6" diag) 16.01.2023 od Brad A (ZDA) Preverjen kupec Preverjen

Sony picture quality is the best! I used the HDMI ARC to connect a Sonos Soundbar. I have two rear speakers and a bass speaker. Sony makes it so easy to simply plug and play! I sold an Apple TV Box 4k since I did not want to sacrifice DOLBY ATMOS sound (requires HDMI ARC connection). With optical connection to sound bar I believe you are limited to Dolby 5.1. However, it's easy to stream via Google Chromecast. I stream XFinity/Comcast from my iPhone using Chromecast. It's pretty easy. However, I have had an annoying issue of TV freezing. I have to unplug the set and reconnect. I suspect this may be an XFinity / Chromecast App issue. I may simply get an X1 TV box to rectify this issue. Apple 4K TV Box required HDMI ARC. Therefore, you can't run Sonos / Apple 4K Box together. You can't beat Sony's picture quality! More natural skin tones and great contrast!

Kakovost slike

Odlično

Kakovost zvoka

Odlično

Zmogljivost

Odlično

Značilnosti

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

Odgovor oddelka Sony North America Customer Support
16.01.2023

Hi Brad A,

We appreciate the 5-star rating and we're glad to hear that you like the picture quality and easy to use features of the TV. We do apologize for the issue that you have encountered. We recommend updating the software of your TV. A firmware update improves the functionality and features of your device. It can provide fixes to any performance issues that may occur.

https://www.sony.com/electronics/support/articles/00119543

If the issue is unresolved, you can contact our product specialist for further assistance.

https://us.esupport.sony.com/support/s/support-contact

The MASTER Series BRAVIA XR A90K OLED TV is designed to fit perfectly in any sized room or office thanks to the 48-inch and first-ever 42-inch screen sizes. Whether you are gearing up for an intense gaming session or settling down to enjoy your favorite movie or show, rest assured the A90K will be sure to impress. Thank you for choosing Sony!

Regards,
David

0

Lovely clear picture and sound

121 cm (48 palcev) 16.01.2023 od HappyOfFife (Združeno kraljestvo)

We've now been watching our A90K for a few weeks and the picture is so pin sharp. The sound, especially, is great and much clearer when trying to hear dialogue.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Dobro

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

Odgovor oddelka Sony support team
19.01.2023

Hi HappyOfFife,

Thank you for your feedback.
We're glad to hear that you're enjoying your TV. We're happy to welcome you into the Sony family!
We hope you will continue to enjoy it for many more years to come!
If you need any assistance, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony support UK

0

Wish I’d bought a Roku

107 cm (42 palcev) 16.01.2023 od Mallen (Združeno kraljestvo)

I was seduced by the excellence of the display in the shop - which to be fair is pretty fantastic - but bears no relation to the sort of things I generally watch (I.e TV programmes), not really any better than my previous telly. But my main gripe is the complicated user interface and lack of documentation. I took me over an hour of searching and a chat session just to find the setting to turn off the really annoying beeps. And as for finding Google play store, I gave up. I have several Roku tvs so I know how user friendly a Ui can be.

Zmogljivost

Povprečno

Zasnova

Dobro

Preprosta uporaba

Slabo

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

Odgovor oddelka Sony support team
19.01.2023

Hi Mallen,

Thank you for your feedback.
We're sorry to learn that you're not satisfied with the picture quality and the lack of instructions.
Regarding the picture, we recommend trying our definitive guide to the perfect TV picture settings here: http://bit.ly/3159y3Z
You can also adjust the picture settings here: http://bit.ly/3J1JJYy
Regarding the Manuals, since Sony went green, we minimize the usage of printed paper as much as we can, and we provide an online alternative that you can find here: http://bit.ly/3WhEo2p
The Help Guide is also implemented in your TV, where you can access it through the Help Menu by pressing the Help button on the remote.
The Google Play Store is on the Home screen, which you can access by pressing the Home button on the remote.
If you need any assistance, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL.

Hana @Sony support UK

0

Love This TV

107 cm (42 palcev) 16.01.2023 od RobJK (Združeno kraljestvo)

First TV I've bought in 16years, last one was a Sony too. Really glad I did. Same quality product, excellent picture, amazing sound.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Perfect

107 cm (42 palcev) 16.01.2023 od Mezza069 (Združeno kraljestvo)

Smashing picture and build quality. Sounds great too, no need for an soundbar it fits inside the wardrobe in the bedroom.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Mega qualität

107 cm (42 palcev) 16.01.2023 od Barbara Kirchschlager (Nemčija)

Kein einzigen euro bereut!! Alles dran was ein fernseher haben muss! Super klang mega bild

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Super Bild

107 cm (42 palcev) 16.01.2023 od razi (Nemčija)

Tolles Bild, viele Modi. Mit ein wenig Geduld leicht einzustellen, auch von einem Laien. unauffälliger Rahmen, der vom Bild fast ganz ausgefüllt wird. Damit relativ geringe Außenmaße. Nicht ganz so gut ist der Ton, aber trotzdem in Ordnung.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Dobro

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

Odgovor oddelka Customer Service
19.01.2023

Hi razi,

vielen Dank für dein Feedback. Gerne leiten wir dein Feedback an die zuständige Stelle in unserem Haus weiter, damit es gegebenenfalls berücksichtigt werden kann. Du kannst verschiedene Einstellungen für den Ton des Fernsehgeräts konfigurieren, wie Tonqualität und Tonmodus: http://bit.do/fVV3A

Gehad @Sony Support DE

0

Premium TV with Superb Picture Quality

107 cm (42 palcev) 16.01.2023 od tiaman (Združeno kraljestvo)

Great OLED TV with superb quality of picture. This combined with an excellent speaker system built into the screen makes the viewing experience a 'cut above the rest' for a TV of this size. It has a wide selection of built-in apps (others can be added) as well as a good selection of inputs including various specifications of HDMI 4K. Overall whilst this set may seem a little expensive, it is certainly worthy of the five star rating that I have given it.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Best tv we have ever owned

121 cm (48 palcev) 15.01.2023 od Songs best fan (Združeno kraljestvo)

Bought this tv just before Christmas brilliant picture, easy to use very pleased with the tv

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Sony Oled say no more

121 cm (48 palcev) 15.01.2023 od Smoggy60 (Združeno kraljestvo)

Been looking at this product for some time now bought it when I got a good deal really happy

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Times of Greatness but at a cost.

121 cm (48 palcev) 15.01.2023 od SonyOwner2001 (Združeno kraljestvo)

After 2 months still trying to get used to tv. On the whole the image quality is amazing especially on Netflix and Disney+ (with Dolby Vision and Imax Enhanced settings). There are other times when over processing makes scenes look too much like it was shot with green screen cgi even with basic tv programmes. People walking down the street but you can't believe the background? TV linked with Sony surround system but this does not always work well together but it should be 100% compatible to my mind from the same company. Experience so far has been great to disappointing. Having spent over £1200 i expected far better. Twice the price of previous TV which was also a Sony. Smart functionality ok but tv does switch itself on and off which others experience (reading online) and Bravia Core (sony app) also plays up and doesn't always work. Again i expect better.

Zmogljivost

Povprečno

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Povprečno

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

Odgovor oddelka Sony Support Team
19.01.2023

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your XR-48A90K, yet, we're glad to hear that you're enjoying the picture quality of the TV.
We recommend check this link to adjust the picture quality of the TV as per your preferences: http://bit.ly/3GVUglk
Also, make sure that your TV is up-to-date, you can find the latest firmware instructions here:http://bit.ly/3XlAfeV
And you can also perform the below steps if you're still facing issues with the TV switching on and off by itself:
1-Disconnect any external devices connected to the back of the TV.
2-Unplug the main power cord of the TV, and plug it back after 2 minutes.
3-Perform a factory reset following the steps here: http://bit.ly/3GSpcTI
For the Bravia Core app, you can try to clear cache and data for the app and force stop, settings> apps> see all apps> Bravia Core app> clear cache> clear data> force stop, and check again.
Having read your feedback about having a surround system connected to your TV, we would like to be able to offer some assistance, so please don't hesitate to contact us using the details here: https://bit.ly/2VBcJwW.


Omnia @Sony Support UK

0

Fantastic Sound

107 cm (42 palcev) 15.01.2023 od GM 1955 (Združeno kraljestvo)

Bought this a little while ago, excellent picture and sound. Replaced an old 32inch with dreadful sound

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

A great TV for the money

107 cm (42 palcev) 15.01.2023 od Pendonbul (Združeno kraljestvo)

An all round great TV: well made, intuitive user interface; slick operation, fabulous picture - vivid sharp colour and deep blacks, solid sound.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Great image & good audio. Shame about USB record

121 cm (48 palcev) 15.01.2023 od Mac McK (Združeno kraljestvo)

Impressed by image definition and contrary to reports, I found the image very bright and have turned it down from the default. Sound is OK, but an external amp and speakers / subwoofer is required if you want a cinema experience. Only disappointment is discovering buried in a Sony FAQ that using the YouView programme guide in the UK means a hard drive cannot be connected to the USB port for programme recording.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Wow, picture perfect.

107 cm (42 palcev) 15.01.2023 od Salty 49 (Združeno kraljestvo)

We have had our new TV for 2 weeks and are very pleased. The picture quality is amazing. Bright colours, deep blacks and very much more detail in those dark night scenes. Getting to grips with the settings is a bit of a puzzle for this 73 year old, but I'm slowly sorting it out. We have no regrets with our purchase.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Satisfaction

121 cm (48 palcev) 14.01.2023 od Mirabelle88 (Francija)

Très content de mon achat - beau design - couleurs éclatantes

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Gutes Bild, mäßiger Ton, umständliche Bedienung

121 cm (48 palcev) 13.01.2023 od Sthd (Nemčija)

Enttäuschender Sound, umständliche Bedienung, schlechte Bedienungsanleitung

Zmogljivost

Povprečno

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Primerno

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

Odgovor oddelka Customer Service
19.01.2023

Hi Sthd,

danke für dein Feedback und es tut uns leid, dass dir einige Sachen nicht gut gefallen. Du kannst verschiedene Einstellungen für den Ton des Fernsehgeräts konfigurieren, wie Tonqualität und Tonmodus, um bspw. die Tonqualität zu verbessern. Näheres erfährst du unter dem folgenden Link: http://bit.do/fVV3r

Hier ist eine Web-Anleitung zu finden, indem man Schlüsselwörter einfach eingeben kann: http://bit.do/fVV3t Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt

Gehad @Sony Support DE

0

Contraste et palettes de couleurs magnifiques

121 cm (48 palcev) 12.01.2023 od Riosetrémière (Francija)

Couleurs et contrastes saisissants, son immersif enveloppant , Design ultra fin, pas de cadre- pleine image, toutes connectivités avec différents périphériques, commande vocale, Android Tv, etc…

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

a great improvement on my previous 10-year-old TV

107 cm (42 palcev) 12.01.2023 od Dangerfield5 (Združeno kraljestvo)

I bought this 4 months ago. All the new features have taken some getting used to, and I am not a big fan of the navigation but picture is amazingly good.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Primerno

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

3

Odgovor oddelka Sony Support Team
19.01.2023

Hi,

Thank you for your review.
We're glad to hear that you're enjoying the picture quality of your XR-42A90K and, hope you continue to enjoy it for years to come!
If you need further assistance, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Omnia @Sony Support UK

0

Sony A90K Bravia XR Master Series oled 4k ultra HD

121 cm (48 palcev) 11.01.2023 od TOM SAN (Združeno kraljestvo)

I replaced my 15 year old Sony TV which was still going strong in December 2022 for the 48in A90K Bravia Smart TV , we are delighted with the picture and sound quality combined with the smart TV functionality. in my experience the build quality of SONY TVs is excellent.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

3

0

Super Television

121 cm (48 palcev) 11.01.2023 od graham2022 (Združeno kraljestvo)

We bought this TV end of December and all I say is WOW

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

4

0

Simplicité de fonctionnement

121 cm (48 palcev) 10.01.2023 od Mich27 (Francija)

Achat récent pas de problème ( mon ancien Bravia de 2006 toujours en fonction et sans aucune panne , fiabilité Sonny , bravo .

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Dobro

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Super Fernseher

107 cm (42 palcev) 09.01.2023 od Zack_Cloud (Nemčija)

Bin sehr zufrieden mit dem Fernseher, habe mir ein Fernseher gesucht für meine Ps5 und gefunden der kann alles was die Ps5 braucht , 4K/120 Herz und OLED Display HDR, VRR , HDMI 2.1 und so weiter…die Grafik ist einfach Hammer toll, kann ich nur weiter empfehlen, gut gemacht Sony !

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

0

0

BRILLIANT TV!!!

121 cm (48 palcev) 09.01.2023 od Jr_seanz (Združeno kraljestvo)

I bought it 2 weeks ago and I’m loving it, perfect quality for tv and movies and for gaming on ps5 especially. 100% Recommend.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Dobro

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

3

0

Amazing picture and great build quality

107 cm (42 palcev) 09.01.2023 od Pipskin (Združeno kraljestvo)

Bought this in the Boxing Day sales, should have bought it earlier in the year for the World Cup, my mistake. Was concerned when unpacking that there was no plastic film to protect the screen, though it was well packaged in the box. Managed to do the unpacking and assembly on my own but would recommend getting another pair of hands. Build quality appears to be very good, this model came with two remotes the smaller one being backlit. I used this one for the setup of the TV which was fairly straight forward with the possability to skip some options till later. Picture quality out of the box to me is stunning, have only altered a couple of settings to my taste. Turned off power saving mode and in standard picture mode turned brightness down to 40. The proccesor seems to do a great job in the background no matter what you are watching, unable to comment on gaming as not a gamer. Standard TV programs are upscaled very well, not had any issues as yet. Appears to be very good with sports and motion as some tv's I looked at caused me some motion problems, nothing so far with this TV. Thought it came with Freeview Play and Freesat TV guides but all I can find so far is Youview which for me is not very clear on screen, should have done more research. The old Panasonic we had, used Freeview and was very easy to understand and use, all depends on what your use to. The sound quality for our room size is more than adequate and will not be needing a soundbar. There are loads of options to adjust the sound and picture quality for your own preference though most are able to be left alone. Have already had friends in and they are very impressed and considering this in a larger screen size. Wish it had been cheaper but then im a Yorkshireman and it probably will be in a few months time.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

3

0

Top Class

121 cm (48 palcev) 09.01.2023 od Choochy (Združeno kraljestvo)

Over the moon with my 48, could not have bought anything better.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

3

0

Totally Great.

107 cm (42 palcev) 09.01.2023 od Choochy (Združeno kraljestvo)

Superb product, worth more than 10/10. Oled is my No1.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

3

0

good tv with some annoying features

121 cm (48 palcev) 09.01.2023 od sixfingers (Združeno kraljestvo)

tv has a some annoying features! on the freesat guide the tv has a annoying Bleep as you scroll up or down the page also there are too many stations on each page making it very difficult to read the print on screen ,my old tv had the option of altering the amount of stations per page so you could make the print larger on each guide page! the Sony tv has a very good picture with a reasonable sound quality. If it did not have these annoying features I would have given it 4star + but for the price it’s a very expensive tv at £1400. only time will tell if it lasts long enough to become a good buy. For the price it could have come with a sound bar to improve the performance of the sound! only good feature above other make tv is the internet is fast on this sony tv!,

Zmogljivost

Dobro

Zasnova

Dobro

Preprosta uporaba

Povprečno

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

3

Odgovor oddelka Sony Support Team
13.01.2023

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to hear that you're facing difficulties with your XR-48A90K.
We highly appreciate leaving your feedback, and we're sorry to hear that our service hasn't satisfied your expectations, this is not the norm as we strive to deliver the best quality possible. Furthermore, we are always delighted to hear from our customers, and are always working to develop our products to suit your needs. We've raised your feedback as voice of customer, to the concerned team for future consideration.
If you need further assistance, you can contact us using this link: https://cutt.ly/X2x1D7u

Omnia @Sony Support UK

0

Begeistert

121 cm (48 palcev) 08.01.2023 od Pusteblume (Nemčija)

Der Sound die Bildqualität und die leichte Programmierung. Top!!!!!!

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

1

0

Gesamteindruck überzeugend

107 cm (42 palcev) 08.01.2023 od Werner Bohrer (Nemčija)

Sehr gutes Bild und Ton Verständliche Bedienung Guter Service

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Quality quality quantity, with ever penny

107 cm (42 palcev) 08.01.2023 od Love life (Združeno kraljestvo)

Picture is outstanding The colours so true, the sound exceptional, the hand controls feels good in your hand. What a buy.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Povprečno

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

3

0

Brilliant TV

107 cm (42 palcev) 07.01.2023 od Vas16 (Združeno kraljestvo)

Outstanding picture and sound. Love the Bravia Core

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

3

0

Tolle Bildqualität

121 cm (48 palcev) 07.01.2023 od RaGueKla (Nemčija)

Habe das Gerät für meine Mutter gekauft. Sehr gute Bildqualität, Ton für die Größe des TV auch ok.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Tolles Bild - aber Softwareabstürze

107 cm (42 palcev) 07.01.2023 od Günther Spitznagel (Nemčija)

Gerät hat ein tolles Bild, jedoch stürzt die Software zu häufig ab und bedingt dann Reboot von Google TV

Zmogljivost

Povprečno

Zasnova

Dobro

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

1

0

Odgovor oddelka Customer Service
09.01.2023

Hi Günther Spitznagel,

danke für dein Feedback und es tut uns leid dies zu hören. Probiere mal die folgende Anleitung: http://bit.do/fVToD Solltest du noch Hilfe benötigen, empfehlen wir dir, uns direkt zu kontaktieren. Besuche unsere Website, um mit uns Kontakt aufzunehmen: http://bit.do/fJYmt

Gehad @Sony Support DE

0

Super Bild und Ton

121 cm (48 palcev) 07.01.2023 od Silberhaar (Nemčija)

Super Bild und toller Klang! Einfache Bedienung und schnelle Installation.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Mega Gut

107 cm (42 palcev) 07.01.2023 od Leichner Andrej (Nemčija)

Der Fernseher ist top mit einem fantastischem und scharfem Bild. Man hat wirklich sehr viele Möglichkeiten für die Bildeinstellung. Auch die Menüführung ist einfach. Also ich kann den Fernseher weiterempfehlen.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

1

0

Awesome

121 cm (48 palcev) 07.01.2023 od Rodney T (Združeno kraljestvo)

I upgraded from a 9 year old Sony HD TV to this 4K 48 inch TV. Wow, what an amazing TV it is, the interface, the sound and the picture. Should have upgraded sooner! Would recommend this model.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

3

0

Very Happy with this product

121 cm (48 palcev) 06.01.2023 od Ddaaayu (Združeno kraljestvo)

Very Happy with this product. I would highly recommend

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

3

0

Rundum Audio TV Paket

107 cm (42 palcev) 06.01.2023 od ib dl (Nemčija)

Bin sehr zufrieden mit Bild und Ton. Auch das Design passt, eben Sony.

Zmogljivost

Dobro

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Great TV ,can be hard to set up

107 cm (42 palcev) 05.01.2023 od Theroses1969 (Združeno kraljestvo)

The TV is amazing ,got it for series x 120hz gaming and uhd movies, only down side found it hard to set up for anything other than our Sony sound bar, still don't no if we have the best settings for TV. I would still highly recommend it .

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Dobro

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

3

0

Super

107 cm (42 palcev) 04.01.2023 od Ostermann (Nemčija)

Ich warte auf die Gutschrift von 100€, die beim Kauf versprochen wurde!

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

0

0

Excellent TV

121 cm (48 palcev) 04.01.2023 od mikeyboyhilts (Združeno kraljestvo)

I bought this a month ago and I’m incredibly happy with it so far. The 5 year Sony Guarantee also gives you great peace of mind. The picture quality is a major step up from a standard 4k model as the blacks and colours are remarkable. Great for gaming aswell. The adjustable stand is also an excellent feature as I can fit my Sonos beam perfectly underneath so it isn’t blocking the sensor.

Zmogljivost

Odlično

Zasnova

Odlično

Preprosta uporaba

Odlično

Prevod trenutno ni na voljo. Poskusite znova.

0

3