SD85

Zaobljen zaslon vas povsem obda

Najljubše razvedrilo si oglejte v v pristni in osupljivi sliki 4K HDR. Naš nežno zaobljeni zaslon zagotavlja pristno doživetje pri vseh vsebinah.

VSI TELEVIZORJI

SD85|LED|4K Ultra HD|Visok dinamični razpon (HDR)|Pametni televizor (Android TV)|Zaobljen zaslon

SD8505 Series
Slika Televizor 4K HDR s storitvijo Android TV in zaobljenim zaslonom SD85

139 cm (55 palcev)

KD-55SD8505

PMPC

€ 1.649,00

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

KD-65SD8505

PMPC

€ 2.439,00

(z DDV)
AEnergijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

2modeli

Glavne značilnosti
Razkrijte podrobnosti s 4K HDR

Visok dinamični razpon 4K

Televizor odlikuje jasna slika 4K s svetlostjo, barvami in podrobnostmi visokega dinamičnega razpona, kar zagotavlja vrhunsko kakovost slike. Prej skriti deli temnih senc in sončne svetlobe so zdaj popolnoma jasni in podrobni. 

4K PROCESSOR X1™

Prizore polepšajte s 4K

Naš napredni mehanizem za slikovno obdelavo vsako sekundo opravi več tisoč prilagoditev, da dinamično izboljša ločljivost, barve in svetlost, zato so vsi prizori živahne ločljivosti 4K.  

Jasna slika 4K
Jasna slika 4K

Napredne tehnologija za zmanjšanje šumov, izboljšanje podrobnosti in višanje ločljivosti slike izostrijo in izboljšajo v realnem času, zato so neverjetno jasne.

Barve 4K
Barve 4K 

Zaslon TRILUMINOS™ in napredna tehnologija za obdelavo barv zagotavljata bogate in živahne barve, ki so povsem naravne.

Kontrast 4K
Kontrast 4K

Uživajte v pristnejših prizorih z več teksturami in energije, svetlejšimi poudarki, globljimi črni odtenki in naravnejšim stopnjevanjem odtenkov.

Predstavljamo vam popolno zaobljeno zasnovo 

Naš vrhunski zaobljeni zaslon odlikuje nežno in naravno zaobljena zasnova, ki zagotavlja vrhunsko sliko in udobno gledanje. 

Številne možnosti

Najhitreje lahko poiščete želeno razvedrilo. Od filmov in TV-oddaj do več tisoč aplikacij – Sony Android TV vam omogoča takojšen dostop do vsebin.

Naše televizorje 4K Android iz 2016 priporoča Netflix

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novimi funkcijami in dobite pametnejši televizor. S televizorji Netflix Recommended TV uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom in glasovnim upravljanjem.

Netflix priporoča televizor
Videovodiči
Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Naše videovadnice vam to podrobno prikažejo.

Specifikacije in funkcije

Najljubše razvedrilo si oglejte v pristni in osupljivi sliki 4K. Naš nežno zaobljeni zaslon zagotavlja pristno doživetje pri vseh vsebinah.
  • Na voljo v velikosti 139 cm (55 palcev), 164 cm (65 palcev)

  • Visok dinamični razpon 4K

  • Procesor 4K X1

  • Zaslon TRILUMINOS

  • Android TV

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok