WD65

Razvedrilo Full HD za vse

Razvedrilo v pravi obliki. Vstopite v svet filmov, TV-oddaj in aplikacij ter uživajte v vrhunski kakovosti slike, ki presega Full HD. Dopolnjuje jih bogat in dinamičen zvok.

VSI TELEVIZORJI

WD65 | LED | Podpora za visoko ločljivost/Full HD | Pametni televizor

WD650 / WD655 Series
Slika WD65 | LED | Podpora za visoko ločljivost/Full HD | Pametni televizor

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 553,76

(z DDV)

102 cm (40 palcev)

KDL-40WD650

PMPC

€ 553,76

(z DDV)

102 cm (40 palcev)

KDL-40WD655

PMPC

€ 567,45

(z DDV)

121 cm (48 palcev)

KDL-48WD650

PMPC

€ 669,49

(z DDV)

121 cm (48 palcev)

KDL-48WD655

PMPC

€ 702,19

(z DDV)
A+Energijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

4modeli

Glavne značilnosti
Visoka ločljivost dodatnega sijaja

Polna visoka ločljivost

Pri vseh vsebinah uživajte v osupljivo vrhunski sliki Full HD. Sonyjev edinstveni mehanizem X-Reality PRO analizira, očisti in izboljša slike za čudovito podrobne prizore. X-Reality PRO izboljša celo pretočne vsebine nizke ločljivosti in zagotavlja značilno Sonyjevo pristno sliko.

X-Reality PRO
Ponovno odkrijte vse podrobnosti

X-Reality PRO izboljša ločljivost vsake slikovne pike za izjemno jasno sliko. Analizira vse sličice in prizore uskladi z našo posebno zbirko slikovnih podatkov, da izboljša kakovost slike in zmanjša stopnjo šuma, zato je slika neverjetno pristna. 

Tanek in optimiran

Televizor s tankim profilom dopolni opremo dnevnega prostora. Idealen je za diskretno stensko namestitev, zaradi ozke plošče pa se povsem osredotočite na sliko.

Poiščite več najljubšega razvedrila

Če si želite ponovno ogledati najljubši film ali predvajati najljubši videoposnetek YouTube, vam televizor Sony nudi neomejene možnosti.

Photo Sharing Plus
Enostavno delite fotografije

Photo Sharing Plus vam in prijateljem omogoča enostavno predvajanje fotografij in videoposnetkov na velikem zaslonu. Najljubše spomine prek televizorja delite s prijatelji z do 10 napravami.

Zrcaljenje zaslona
Pametni telefon na velikem zaslonu

Z zrcaljenjem zaslona lahko vsebine in aplikacije v pametnem telefonu spremljate prek televizorja Sony. S sorodniki in prijatelji v spominih uživajte na velikem zaslonu.

Predvajanje USB
Predvajanje prek USB-ja

S predvajanje različnih formatov prek USB-ja lahko s televizorjem predvajate glasbo, videoposnetke in zbirke fotografij. Podpora za številne kodeke omogoča popolnoma vsestransko uporabo – enostavno priključite in začnite.

Specifikacije in funkcije

Odkrijte svet filmov, TV-oddaj in aplikacij ter uživajte v vrhunski kakovosti slike. Dopolnjuje jih bogat in dinamičen zvok, ki poskrbi za pristno razvedrilo.
  • Na voljo v velikosti 102 cm (40 palcev), 121 cm (48 palcev)

  • Full HD (1920 x 1080): za modele, večje od 40 palcev/s podporo za visoko ločljivost (1366 x 768): samo za 32-palčne modele

  • X-Reality PRO

  • YouTube™ in še več

  • Vgrajen vmesnik Wi-Fi

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok