WD75

Vrhunske slike in izjemen slog

Kakovost slike, ki presega Full HD. Enostaven dostop do filmov, TV-oddaj in aplikacij. Tanka in elegantna zasnova. Naj bo gledanje televizije zabavno in elegantno.

VSI TELEVIZORJI

WD75 | LED | Full HD | Pametni televizor

WD750 / WD755 / WD757 / WD759 Series
Slika Televizor Full HD WD75

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 522,65

(z DDV)

80 cm (32 palcev)

KDL-32WD750

Cena ni na voljo

80 cm (32 palcev)

KDL-32WD755

PMPC

€ 522,65

(z DDV)

80 cm (32 palcev)

KDL-32WD757

PMPC

€ 522,65

(z DDV)

80 cm (32 palcev)

KDL-32WD759

PMPC

€ 553,76

(z DDV)
Glavne značilnosti
Visoka ločljivost dodatnega sijaja

Polna visoka ločljivost

Pri vseh vsebinah uživajte v osupljivo vrhunski sliki Full HD. Naš edinstveni mehanizem X-Reality PRO™ analizira, očisti in izboljša slike za čudovito podrobne prizore. X-Reality PRO™ izboljša celo pretočne vsebine nizke ločljivosti in zagotavlja značilno Sonyjevo pristno sliko. 

X-Reality PRO
Ponovno odkrijte vse podrobnosti

X-Reality PRO™ izboljša ločljivost vsake slikovne pike za izjemno jasno sliko. Analizira sličice in prizore uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov, da izboljša kakovost slike in zmanjša stopnjo šuma, zato je slika neverjetno pristna.

Odličen videz kjer koli

Ta televizor v dnevnem prostoru ne izstopa, ampak ga nadgradi. Idealen je za stensko namestitev in zasnovan tako, da zasede malo prostora in polepša vsak prostor.

Poiščite več najljubšega razvedrila

Če si želite ponovno ogledati najljubši film ali predvajati najljubši videoposnetek YouTube, vam televizor Sony nudi neomejene možnosti.

Potrdilo Wi-Fi®
Ne potrebujete kablov

Ne potrebujete omrežnega kabla. Najljubše razvedrilo, od filmov do glasbe, pretakajte prek povezave Wi-Fi® brez nereda zaradi kablov.

Zrcaljenje zaslona
Pametni telefon na velikem zaslonu

Z zrcaljenjem zaslona lahko vsebine in aplikacije v pametnem telefonu spremljate prek televizorja Sony. S sorodniki in prijatelji v spominih uživajte na velikem zaslonu.

Photo Sharing Plus
Enostavno delite fotografije

Photo Sharing Plus vam in prijateljem omogoča enostavno predvajanje fotografij in videoposnetkov na velikem zaslonu. Najljubše spomine prek televizorja delite s prijatelji z do 10 napravami.

Specifikacije in funkcije

Kakovost slike, ki presega Full HD. Enostaven dostop do filmov, TV-oddaj in aplikacij. Tanka in elegantna zasnova. Naj bo gledanje televizije zabavno in elegantno.
  • Na voljo v velikosti 80 cm (32 palcev)

  • Ločljivost Full HD (1920 × 1080)

  • X-Reality PRO™

  • YouTube™ in še več

  • Tanka zasnova

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok