WE75

Odkrijte svetove naravnih barv
VSI TELEVIZORJI

WE75 | LED | Full HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor

WE750 / WE753 / WE755 Series
Slika Televizor WE75 Full HD HDR z zaslonom TRILUMINOS

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 613,70

(z DDV)

108 cm (43 palcev)

KDL-43WE750

PMPC

€ 613,70

(z DDV)

108 cm (43 palcev)

KDL-43WE753

Cena ni na voljo

108 cm (43 palcev)

KDL-43WE755

PMPC

€ 633,20

(z DDV)

123 cm (49 palcev)

KDL-49WE750

Cena ni na voljo

123 cm (49 palcev)

KDL-49WE753

Cena ni na voljo

123 cm (49 palcev)

KDL-49WE755

PMPC

€ 712,50

(z DDV)
A+Energijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

6modeli

Glavne značilnosti

ZASLON TRILUMINOS™

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

Oglejte si živahne barve iz resničnega življenja, ki so vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo večjo paleto barv, saj zvesto reproducirajo vse sence in barvne odtenke cvetnih listov.

Visok dinamični razpon
Čudoviti poudarki, krasne teksture

Visok dinamični razpon

Z visokim dinamičnim razponom se ohranijo podrobnosti, izgubljene v najtemnejših in najsvetlejših območjih, zato je slika veliko bolj dinamična. Opazite lahko teksturo bleščeče kovine, iz katere je krilo letala, in odsev sončne svetlobe na trupu.

Ponovno odkrijte vse podrobnosti

X-Reality™ PRO

X-Reality PRO izboljša ločljivost vsake slikovne pike za izjemno jasnost. Analizira sličice in prizore uskladi z zbirko slikovnih podatkov, da izboljša kakovost slike in zmanjša šum. Na fasadah stavb in površinah čolnov lahko opazite dodatne podrobnosti.

X-Reality™ PRO
Polna visoka ločljivost
Jasnejša, podrobnejša in osupljivejša slika

Polna visoka ločljivost

Na zaslonu tega televizorja Full HD lahko opazite prefinjene podrobnosti in izjemno teksturo slike. Vse je izboljšano, zato je šum minimiziran, učinek gledanja pa kar najboljši. Ne spreglejte razlik pri stavbah in morskih prizorih.

Ustvarjen za poslušanje

ClearAudio+

Naj bo tudi zvok tako življenjski kot slika. V načinu ClearAudio+ vas zvok televizorja popelje v neverjeten, s čustvi prežet svet. V vsaki predvajani vsebini boste glasbo, in govor slišali jasneje in natančneje.

ClearAudio+
Več slike, manj žic

Glejte brez motenj. Tanek in ozek okvir s površino iz aluminija ne odvrača pozornosti od zaslona. Kabli so skriti v stojalu zadaj in spredaj, tako da nič ne ovira gledanja.

Takojšen dostop do storitve YouTube™ z enim klikom

Pojdite neposredno v YouTube in uživajte v vseh svojih priljubljenih videoposnetkih. V tem televizorju z omogočenim dostopom do interneta, ki vključuje gumb za YouTube na daljinskem upravljalniku za lažje brskanje, je dostop do storitve YouTube hitrejši kot kadar koli doslej.

Videovodiči
Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Podrobna navodila najdete v naših videovadnicah.

Specifikacije in funkcije

Oglejte si razliko s slikami ločljivosti Full HD z neverjetnimi podrobnostmi, izboljšane s čarovnijo višanja ločljivosti s tehnologijo X-Reality PRO™ in pristnimi barvami zaslona TRILUMINOS™. Poleg tega boste z dostopom do storitve YouTube z enim gumbom takoj našli vse svoje oblike razvedrila. Popolne specifikacije bodo kmalu na voljo.
  • Na voljo v velikosti 108 cm (43 palcev), 123 cm (49 palcev)

  • Visok dinamični razpon

  • Ločljivost Full HD (1920 x 1080)

  • Zaslon TRILUMINOS™

  • X-Reality™ PRO

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok

Ocene

Mnenja uporabnikov