A+Energijska nalepka in podatkovna kartica izdelka
Glavne značilnosti
Ponovno odkrijte vse podrobnosti

S tehnologijo X-Reality™ PRO se ločljivost vsake slikovne pike zviša, tako da je izjemno jasna. Med analizo sličic se vsak prizor uskladi z našo posebno podatkovno zbirko s slikami, s čimer se izboljšajo slike in zmanjša šum. Oglejte si dodatne podrobnosti arhitekture stavb.

YouTube™ z enim klikom
Takojšen dostop do storitve YouTube™ z enim klikom

Neposredno odprite YouTube in si oglejte vse priljubljene videoposnetke. V tem Sonyjevem LED-televizorju, ki vključuje gumb za YouTube na daljinskem upravljalniku za lažje brskanje, si lahko videoposnetke ogledate izjemno hitro.

Pametnejša izkušnja uporabe pametnega telefona

Vse priljubljene vsebine prenesite v pametni telefon ali na gonilnik USB ter uživate v izjemno lepem podrobnem prikazu teh vsebin na velikem televizijskem zaslonu. S funkcijo Smart Plug & Play lahko v več napravah zlahka daste v skupno rabo videoposnetke, fotografije in glasbo.

Enostavna povezava s pametnim telefonom
Zvok ClearAudio+
Ustvarjen za poslušanje

ClearAudio+

Zvok je prav tako življenjski kot slika. V načinu ClearAudio+ vas zvok televizorja popelje v neverjeten, s čustvi prežet svet. V vsaki predvajani vsebini boste glasbo in govor slišali jasneje in natančneje.

Skriti in pospravljeni kabli

Z namenskim priloženim držalom lahko kable lepo skrijete v stojalo.  

Upravljanje kablov
Funkcija dostopnosti
Dostopnost za LCD-televizor BRAVIA

Naši TV-ji so opremljeni s podporno tehnologijo za uporabnike z omejitvami sluha, vida ali gibanja.

Specifikacije in funkcije

Naj vas razvedrijo natančne slike s polno visoko ločljivostjo, ki so še jasnejše in ostrejše zaradi tehnologije X-Reality PRO™, in storitev YouTube, do katere dostopate z enim gumbom.
  • Na voljo v velikosti 108 cm (43 palcev)

  • Visok dinamični razpon

  • Ločljivost Full HD (1920 x 1080)

  • X-Reality™ PRO

  • YouTube™ in še več

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok