Skoči na vsebino

X80C

Odkrijte svet televizorjev 4K

Odkrijte TV-oddaje in filme v štirikrat podrobnejši sliki kot pri Full HD. Napredni procesor 4K X1 zagotavlja ostrejše in pristnejše prizore, Android TV pa omogoča povsem nova doživetja.

TELEVIZORJI

X80C | LED | 4K Ultra HD | Pametni televizor (Android TV)

X8005C Series

Slika 4K z Android TV X80C

123 cm (49 palcev)|139 cm (55 palcev)

Že za

PMPC

€ 1.139,48

(z DDV)
AEnergijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

2modeli

Slika

Procesor 4K X1 – en čip spremeni vse

S procesorjem 4K X1 uživajte v sliki izjemnih barv in visokega kontrasta

Zmogljivi procesor 4K X1 zagotavlja osupljivo kakovost slike v vseh vsebinah. Izvirno sliko TV-oddaj, filmov Blu-ray, DVD-jev in celo internetnih videoposnetkov 4K inteligentno analizira in približa ločljivosti 4K. Uživajte v neverjetno jasni sliki 4K s pristnejšimi barvami in osupljivim kontrastom.

Dynamic Contrast Enhancer

Kontrast

S tehnologijo Dynamic Contrast Enhancer so svetli deli zaslona še svetlejši, temnejši deli pa imajo pristnejšo, močnejšo črno barvo.

Natančna barvna preslikava

Barva

Tehnologija Precision Colour Mapping neodvisno analizira vsak prizor in slikovno piko ter dinamično uporabi popolno senco in odtenek za bogate, naravne barve.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

Tehnologija 4K X-Reality PRO, ki je rezultat več deset let strokovnega dela na področju obdelave in proizvodnje videa, prilagodi in izboljša vsako sličico videoposnetka, da doseže realistično globino s podrobnostmi.

Vsako sliko izboljšajte do kakovosti 4K

Vse vsebine spremljajte v pristni ločljivosti 4K

Naša najzmogljivejša tehnologija za obdelavo slike 4K čudovito izboljša vsako slikovno piko ne glede na vir. Prizore analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov ter zagotovi izjemno realistične podrobnosti v vsaki vsebini.

4K X-Reality PRO
OBIČAJEN TELEVIZOR
4K X-Reality PRO
TELEVIZOR S PROCESORJEM 4K X1

Polna visoka ločljivost

Običajno

X1

Procesor 4K X1 – Precision Detail Enhancer

Procesor 4K X1 z algoritmi, kot so Noise Crusher, Flat Area Detection in Super Resolution, zagotavlja izjemno pristno in podrobno sliko. Napredne tehnologije omogočajo naravne in prefinjene vsebine z naravno visoko in povišano ločljivostjo.

Vse barve so izboljšane

V vsakem prizoru uživajte v pristnih odtenkih in naravnih barvah. Precision Colour Mapping analizira vsako slikovno piko za dinamično in pristno sliko.

Procesor 4K X1 – Precision Colour Mapping

Tehnologija Precision Colour Mapping je boljša od običajnih barvnih izboljšav, saj optimira vsako barvo v realnem času. Uporablja najboljšo zmogljivost zaslona in nadzoruje popoln prikaz vsake barve.

  • X1
  • Normalno

Optimiranje svetlosti – po posameznih sličicah

Dynamic Contrast Enhancer izboljša kontrast pri vseh vsebinah

Procesor 4K X1 zagotavlja nenehno optimiranje dinamičnega razpona svetlosti slike na zaslonu.

Dynamic Contrast Enhancer
običajen televizor
Dynamic Contrast Enhancer
televizor s procesorjem 4K X1

Dynamic Contrast Enhancer – procesor 4K Processor X1

Procesor 4K Processor X1 s tehnologijo Dynamic Contrast Enhancer nenehno optimizira svetlost po posameznih sličicah. Stopnje prilagodi glede na dogajanje na zaslonu.

Vse vsebine v 4K, ne glede na vir

Doma lahko vstopite v svet pristnega razvedrila 4K. Televizor BRAVIA podpira vse vire – od TV-oddaj in filmov 4K do spletnih videoposnetkov. Združljiv je z najnovejšimi standardi 4K, vključno z VP9, HDMI pri kakovosti 50p/60p in HEVC, zato lahko uživate v vseh vsebinah.

Storitve za pretakanje 4K

HEVC je nov standard za pretakanje videovsebin 4K z najmanjšo izgubo kakovosti.

Spletu prijazna ločljivost 4K

Televizor BRAVIA s podporo za VP9 omogoča brezhibno pretakanje vsebin s spletnih strani, kot je YouTube™.

Povežite s 4K

Novi standard HDMI omogoča spremljanje pristnejših in zabavnejših vsebin v podrobni sliki 50p/60p 4K.

Številne možnosti

Najhitreje lahko poiščete želeno razvedrilo. Od filmov in TV-oddaj do več tisoč aplikacij – Sony Android TV vam omogoča takojšen dostop do vsebin.

Zvok

Ustvarjen za poslušanje

Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natančno prilagodi zvok televizorja za pristno in čustveno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske učinke slišali jasneje in natančneje.

DSEE je kombinacija naših zvočnih tehnologij, ki skupaj zagotavljajo jasen in bogat zvok.

Obdelava zvočnih signalov s tehnologijo S-Force Front omogoča pristne zvočne užitke. Neposredna večkanalna obdelava zagotavlja pristen, jasen in 360-stopinjski prostorski zvok.

Clear Phase natančno nastavi frekvenčni odziv zvočnikov televizorja za jasnejšo in bolj uravnoteženo reprodukcijo vseh frekvenc – nizkih, srednjih in visokih.

Raziščite vse funkcije modela X80C

Videovodiči

Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Naše videovadnice vam to podrobno prikažejo.

Specifikacije in funkcije
Odkrijte TV-oddaje in filme v štirikrat podrobnejši sliki kot pri Full HD. Napredni procesor 4K X1 zagotavlja ostrejše in pristnejše prizore ter povsem novo doživetje s televizorjem Android.
  • Na voljo v velikosti 123 cm (49 palcev), 139 cm (55 palcev)

  • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • Procesor 4K X1

  • 4K X-Reality PRO

  • Android TV

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja izboljšuje energetsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve ozadja

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve ozadja

  • Način izklopa osvetlitve ozadja varčuje z energijo tako, da izklopi sliko. To vključuje tako izklop zaslona na LCD-plošči kot tudi izklop osvetlitve ozadja

Ocene

Mnenja uporabnikov