Skoči na vsebino

X83C

Odločite se za ločljivost 4K

Naj bo vsak trenutek nepozaben. Navdušile vas bodo neverjetne podrobnosti in barve, ki vdahnejo življenje v vsak prizor. Uživajte v svetu aplikacij in spletne vsebine – ter se pripravite na prihodnost v svetu 4K.

TELEVIZORJI

X83C | LED | 4K Ultra HD | Pametni televizor (Android TV)

X8305C / X8307C / X8308C / X8309C Series

Slika 4K Ultra HD z Android TV X83C 

108 cm (43 palcev)|123 cm (49 palcev)|silverblack

Že za

PMPC

€ 1.040,00

(z DDV)
AEnergijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

8modeli

Slika

Procesor 4K X1 – en čip spremeni vse

S procesorjem 4K X1™ uživajte v jasnejši sliki izjemnih barv in kontrasta

Zmogljivi procesor 4K X1 zagotavlja osupljivo kakovost slike v vseh vsebinah. Izvirno sliko TV-oddaj, filmov Blu-ray, DVD-jev in celo internetnih videoposnetkov 4K inteligentno analizira in približa ločljivosti 4K. Uživajte v neverjetno jasni sliki 4K s pristnejšimi barvami in osupljivim kontrastom.

Precision Detail Enhancer

Jasnost

Tehnologija Precision Detail Enhancer odstrani šume in izboljša podrobnosti v vseh vsebinah, ne glede na vir, ter s tem zagotovi ostrejšo in jasnejšo sliko.

Precision Colour Mapping

Barva

Tehnologija Precision Colour Mapping neodvisno analizira vsak prizor in slikovno piko ter dinamično uporabi popolno senco in odtenek za bogate, naravne barve.

Dynamic Contrast Enhancer

Kontrast

S tehnologijo Dynamic Contrast Enhancer so svetli deli zaslona še svetlejši, temnejši deli pa imajo pristnejšo, močnejšo črno barvo.

Vsako sliko izboljšajte do kakovosti 4K

Vse vsebine spremljajte v pristni ločljivosti 4K

Naša najzmogljivejša tehnologija za obdelavo slike 4K čudovito izboljša vsako slikovno piko ne glede na vir. Prizore analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov ter zagotovi izjemno realistične podrobnosti v vsaki vsebini.

4K X-Reality PRO
Običajen televizor
4K X-Reality PRO
Televizor s procesorjem 4K X1

Polna visoka ločljivost

Običajno

X1

Procesor 4K X1 – Precision Detail Enhancer

Procesor 4K X1 z novimi algoritmi, kot so Noise Crusher, Flat Area Detection in Super Resolution, zagotavlja pristno in podrobno sliko. Napredne tehnologije omogočajo naravne slikovne teksture z nizko stopnjo šuma ter prefinjene vsebine z naravno visoko in povišano ločljivostjo.

Vse barve so izboljšane

V vsakem prizoru uživajte v pristnih odtenkih in naravnih barvah. Precision Colour Mapping analizira vsako slikovno piko za dinamično in pristno sliko.

Procesor 4K X1 – Precision Colour Mapping

Izboljšava barv s tehnologijo Precision Colour Mapping s procesorjem 4K X1 je boljša od običajnih barvnih izboljšav, saj optimira vsako barvo v realnem času. Uporablja najboljšo zmogljivost zaslona in nadzoruje popoln prikaz vsake barve za bogate in naravne rezultate.

  • X1
  • Normalno

Optimiranje svetlosti – po posameznih sličicah

Dynamic Contrast Enhancer izboljša kontrast pri vseh vsebinah

Procesor 4K X1 zagotavlja nenehno optimiranje dinamičnega razpona svetlosti slike na zaslonu.

Dynamic Contrast Enhancer
Običajen televizor
Dynamic Contrast Enhancer
Televizor s procesorjem 4K X1

Dynamic Contrast Enhancer – procesor 4K Processor X1

Procesor 4K Processor X1 s tehnologijo Dynamic Contrast Enhancer nenehno optimizira svetlost po posameznih sličicah. Stopnje prilagodi glede na dogajanje na zaslonu.

Vse vsebine v 4K, ne glede na vir

Zdaj lahko doma uživate v svetu pristnega razvedrila v 4K. Združljiv je z najnovejšimi standardi 4K, vključno z VP9 in HDMI pri kakovosti 50p/60p, zato lahko uživate v najljubših vsebinah.

Številne možnosti

Najhitreje lahko poiščete želeno razvedrilo. Od filmov in TV-oddaj do več tisoč aplikacij – Sony Android TV vam omogoča takojšen dostop do vsebin.

Zvok

Ustvarjen za poslušanje

Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natančno prilagodi zvok televizorja za pristno in čustveno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske učinke slišali jasneje in natančneje.

Alt TextDSEE

Uživajte v podrobnejšem zvoku. Tehnologija DSEE je kombinacija naših zvočnih tehnologij, ki skupaj zagotavljajo jasen in bogat zvok.

S-Force Front Surround

Obdelava zvočnih signalov s tehnologijo S-Force Front Surround omogoča pristne zvočne užitke. Neposredna večkanalna obdelava zagotavlja pristen, jasen in mogočen 360-stopinjski prostorski zvok.

Zvok s tehnologijo Clear Phase

Clear Phase natančno nastavi frekvenčni odziv zvočnikov televizorja za jasnejšo in bolj uravnoteženo reprodukcijo vseh frekvenc – nizkih, srednjih in visokih. 

Raziščite funkcije televizorja X83C

Videovodiči

Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Naše videovadnice vam to podrobno prikažejo.

Specifikacije in funkcije
  • Na voljo v velikosti 108 cm (43 palcev), 123 cm (49 palcev)

  • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • Procesor 4K X1

  • 4K X-Reality PRO

  • Android TV

Vrsta osvetlitve ozadja
Edge LED
Razmerje stranic
16:9

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja izboljšuje energetsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve ozadja

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve ozadja

  • Način izklopa osvetlitve ozadja varčuje z energijo tako, da izklopi sliko. To vključuje tako izklop zaslona na LCD-plošči kot tudi izklop osvetlitve ozadja

Ocene

Mnenja uporabnikov