Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Preberite prepis besedila tega videoposnetka

BRAVIA XR X90J

Žene ga človeška inteligenca, definira kontrast 4K.

Oglejte si, kako resnične postanejo vaše razvedrilne vsebine, ko povežete izjemen kontrast plošče Full Array LED z močjo revolucionarnega procesorja Cognitive Processor XR™.

VSI TELEVIZORJI

X90J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

X90J Series
Slika X90J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 1.178,50

(z DDV)

126 cm (50 palcev)

XR-50X90J

PMPC

€ 1.178,50

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

XR-55X90J

PMPC

€ 1.309,10

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

XR-65X90J

PMPC

€ 1.510,40

(z DDV)

189 cm (75 palcev)

XR-75X90J

PMPC

€ 2.098,40

(z DDV)
Prvi televizor na svetu s kognitivno inteligenco

BRAVIA XR™ z genialnim procesorjem Cognitive Processor XR dviguje raven slike in zvoka. Razume, kako ljudje vidijo in slišijo, ter zagotavlja novo doživetje, ko se potopite v dogajanje.

Natančne slike 4K, kot jih vidi človeško oko

Uživajte v naravnih in pristnih slikah z občutkom globine. Revolucionarni procesor z analizo človeške perspektive v navzkrižno analizira in optimizira več sto tisoč elementov. Skupaj s ploščo Full Array LED tehnologija ustvarja izjemno realistične slike, polne pristnega kontrasta.

Spremenite vsak zvok v vrhunsko zvočno izkušnjo

Napredna zvočniška tehnologija s procesorjem Cognitive Processor XR vsak vir zvoka spremeni v potopno zvočno izkušnjo. Uživajte v bolj jasnem in natančnem zvoku, kar koli gledate. Uživajte v razvedrilni vsebini na popolnoma nov način z usklajenim zvokom in sliko.

Na tisoče filmov in oddaj na dosegu vašega glasu

S svojim glasom hitro poiščite vsebino, ki jo želite gledati. Poiščite vsebino z glasom. Za več priporočil recite: "Show me sci-fi adventure TV shows"

Prinesite kinem. izkušnjo domov, uživajte v filmih, vključ. v BRAVIA XR
Popoln za PlayStation®5
Reciklirajte. Obnovite. Zmanjšajte.

Naši televizorji BRAVIA XR niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. V okvirju tega televizorja je do 30 % trajnostnega materiala, komponente pa vsebujejo našo edinstveno reciklirno plastiko SORPLAS™ z 89-odstotno reciklirno stopnjo, ki je vodilna v panogi.

XR Picture
Podrobnost cvetlic s prikazom finih senc in odtenkov na cvetnih listih
Široka paleta naravno čudovitih barv

Uživajte v naravnih barvah, ki so všeč človeškim očem. Po zaslugi procesorja Cognitive Processor XR naš edinstveni zaslon dostopa do širše barvne palete in reproducira posamezno barvo s pristnimi finimi odtenki. Zaradi bogatejših odtenkov in nasičenosti so sence na cvetovih živahne, teksture pa realistične. Blede barve so videti resnične.

Resnična globina z intenzivnimi črninami in svetlostjo

Osupljivo pristen kontrast. Cognitive Processor XR navzkrižno analizira podatke, s čimer izboljša slike na enak način, kot človeško oko izostri naravne barve in globino. XR Contrast Booster naredi svetla območja svetlejša, temna pa temnejša – nobena podrobnost ni več zakrita s senco ali izgubljena zaradi prekomerne osvetlitve.   

Slike na zaslonu, ki prikazujejo izjemen kontrast in resnično globino
Slika lisice s tehnologijo 4K clarity
Poustvarjanje izgubljene teksture, pameten način

Ločljivost je blizu 4K s tehnologijo višanja ločljivosti na 4K za XR. Cognitive Processor XR obdela ogromno podatkov in pametno poustvari izgubljene teksture in podrobnosti za pristne slike. Uživajte ob podrobnostih, kot so naravno živalsko krzno in ostro izrisane skale.

Pametna obdelava za prizore s hitro premikajočimi se predmeti

Spremljanje športnih dogodkov in akcijskih prizorov je odslej še boljše. Naš procesor Cognitive Processor XR s tehnologijo XR Motion Clarity™ navzkrižno analizira podatke za zagotavljanje brezhibnih, jasnih in čistih akcij brez zameglitev.

Sika deskarja, ki prikazuje podrobnost vala brez zameglitve
Spoznajte slikovne tehnologije
 
Zvok XR
Slika pevca na koncertu
Zvok z zaslona, ki se popolnoma ujema z akcijo

XR Sound Position zagotavlja pristen zvok slike ter zvočno izkušnjo, usklajeno z našim dojemanjem sveta. Z visokotonci za pozicioniranje zvoka v tem televizorju BRAVIA XR Full Array LED TV se zvok natančno ujema s prizori na zaslonu, kar ponuja popolno potopitveno doživetje.

Vaše razvedrilne vsebine z zvišanim prostorskim zvokom 3D

S televizorji BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, obogatene s pristni prostorskim zvokom. XR Surround ustvari prostorski zvok, ki prihaja s strani in od zgoraj, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu ali zvočnikov, ki so usmerjeni navzgor.

Prizor iz dnevne sobe, ki prikazuje zvočni učinek tehnologije XR Surround
Najboljše s Sonyjevim zvokom

Naši najnovejši TV-ji BRAVIA s povezano Sonyjevo zvočno opremo nudijo pristno zvočno-vizualno izkušnjo z vrhunsko sliko XR in kakovostjo zvoka.

Moški sedi na zofi in posluša zvok 360 Spatial Sound z nosljivim zvočnikom SRS-NS7 in brezžičnim oddajnikom WLA-NS7
Pripravljeno za 360 Spatial Sound Personalizer

Prilagodite izkušnjo Dolby Atmos® z zvočnikom SRS-NS7 in televizorjem BRAVIA XR™ in doživite zvok 360 Spatial Sound. Zvok 360 Spatial Sound lahko z izbranimi Sonyjevimi slušalkami doživite tudi prek oddajnika WLA-NS7 (naprodaj ločeno).

Slika ženske na polni ulici, ki prikazuje, kako Voice Zoom 2 olajša poslušanje govora
Voice Zoom™ 2 za boljši glas in razločnejše dialoge

Televizijski dialogi so lahko razločnejši, ne da bi povečali glasnost. Čeprav je govor težko slišen, zazna Voice Zoom 2 vrsto glasu, ga analizira in izboljša njegovo jasnost. 

Odkrijte zvočno tehnologijo
 
Funkcije pametnega televizorja
Vsebine iz pametnega telefona na velikem zaslonu

Hitro in preprosto prikažite najljubše videoposnetke, fotografije, igre in drugo vsebino iz naprav s sistemom iOS ali Android na velikem zaslonu.

Slika pretakanja vsebine iz pametnega telefona v TV
Upravljajte naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom

Vse povezane naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

Slika s ponazoritvijo, kako je vse povezane naprave mogoče upravljati z enim pametnim daljinskim upravljalnikom
Odkrijte več pametnih funkcij
 
Zasnova
Lepa minimalistična zasnova za bogatejše razvedrilne vsebine

Minimalistična zasnova maksimizira zaslon in minimizira okvir, zato se lahko osredotočite na sliko. Ta televizor je zasnovan za potopitveni zvok, ne glede na to, ali je na stojalu ali steni.

Dejanski videz je odvisen od velikosti.

Povlecite
Slika, ki prikazuje dvosmerno stojalo
Prilagodljivo vrhunsko stojalo, za poljubno postavitev TV-ja

Z vsestranskim dvosmernim stojalom lahko izbirate med standardno nastavitvijo, ko je slika v središču vašega pogleda, in ozko nastavitvijo za manjše police.

Posnetek zasnove površine od roba do roba od blizu
Površina od roba do roba za potopitveni ogled

Izjemno tanek okvir ne odvrača pozornosti od dogajanja na zaslonu.

Bližinski posnetek tankega ploščatega stojala
Tanko ploščato stojalo, razkošen in prijeten videz

Naše tanko stojalo je zasnovano tako, da se popolnoma prilega televizorju ter je v harmoniji s prostorom in dekorjem.

Prvovrstna slika in zvok ne glede na okolje

Udobno se namestite in uživajte v vznemirljivi izkušnji gledanja. Naša edinstvena tehnologija optimizacije okolja s svetlobnim senzorjem samodejno prilagodi sliko in zvok vašemu okolju.

Uživajte v razvedrilu, kot si je to zamislil režiser

S širokim naborom tehnologij, ki ohranijo vizijo ustvarjalcev, kot so Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced in Dolby Vision®, lahko ta TV poustvari dramo in vznemirjenje v skladu z vizijo režiserja. Podpira tehnologijo Calman, ki omogoča izredno urejanje posnetkov.

BRAVIA XR X95J

Vrhunski kontrast našega najboljšega zaslona LCD 4K

Začutite pristno globino in kontrast s tehnologijo XR Contrast 10 Booster. Uživajte v čudovitih slikah s poljubnega kota in zmogljivih nizkih tonih iz vdelanega nizkotonca v minimalistični zasnovi z eno ploščo in neopaznim robom.

Logotip pomožne tehnologije
Pomožna tehnologija v storitvi Google TV

Naši TV-ji so opremljeni s podporno tehnologijo za uporabnike z omejitvami sluha, vida ali gibanja.

Bodite med prvimi, ki bo izvedel vse o razburljivi novi tehnologiji, ki se skriva za najnovejšimi televizorji BRAVIA, ter vse o prednaročilih in o tem, kdaj bodo televizorji na voljo v trgovinah.

Specifikacije in funkcije

Razvedrilne vsebine postanejo tako potopitvene, ko ekstremni kontrast plošče Full Array LED povežete z našim revolucionarnim procesorjem Cognitive Processor XR™.

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok