Skoči na vsebino

X91C/X90C

Naš najtanjši televizor 4K

Takšnega televizorja še niste videli. Z izjemno tanko in prefinjeno zasnovo ter osupljivo sliko 4K steno polepša kot prava umetnina.

TELEVIZORJI

X91C / X90C|LED|4K Ultra HD|Visok dinamični razpon (HDR)|Pametni televizor (Android TV)

X9105C / X9005C Series

Slika 4K Ultra HD z Android TV X91C / X90C

139 cm (55 palcev)|164 cm (65 palcev)|189 cm (75 palcev)

Že za

PMPC

€ 2.580,00

(z DDV)
BEnergijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

3modeli

Zasnova

Izjemna lepota, popolna tanka zasnova

Izjemno tanek lepotec, ki polepša vsak prostor

Serija X90C je debela samo 4,9 mm, zato je čudovita kombinacija zasnove in funkcionalnosti. Zaslon s Sonyjevo edinstveno tehnologijo premaza sega od roba do roba, zato okvir dobesedno izgine. Slike lebdijo pred vašimi očmi, zato TV-zaslona skoraj ne opazite – vidite samo osupljivo sliko 4K.

Namestitev televizorja serije X90C na steno

Televizor serije X90C lahko enostavno namestite na steno. Zaradi izjemno tanke zasnove se tesno prilega steni, nagibni nosilec pa omogoča enostavno priključitev kablov.

 • Široko
 • Ozko

Širok televizor, tanka površina

2-stopenjsko stojalo zasede manj prostora

Stojalo pod televizorjem 4K lahko glede na površino prilagodite na široko ali ozko različico.

Slika

Procesor 4K X1 – en čip spremeni vse

S procesorjem 4K X1™ uživajte v jasnejši sliki izjemnih barv in kontrasta

Zmogljivi procesor 4K X1 zagotavlja osupljivo kakovost slike v vseh vsebinah. Izvirno sliko TV-oddaj, filmov Blu-ray, DVD-jev in celo internetnih videoposnetkov 4K inteligentno analizira in približa ločljivosti 4K. Uživajte v neverjetno jasni sliki 4K s pristnimi barvami in osupljivim kontrastom.

Dynamic Contrast Enhancer

Kontrast

S tehnologijo Dynamic Contrast Enhancer so svetli deli zaslona še svetlejši, temnejši deli pa imajo pristnejšo, močnejšo črno barvo.

Zaslon TRILUMINOS

Zaslon TRILUMINOS

Sonyjev edinstveni zaslon TRILUMINOS užitek ob gledanju izboljša s širšo paleto barv in naravnejšimi odtenki.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

Tehnologija 4K X-Reality PRO, ki je rezultat več deset let strokovnega dela na področju obdelave in proizvodnje videa, prilagodi in izboljša vsako sličico videoposnetka, da doseže realistično globino s podrobnostmi.

Vsako sliko izboljšajte do kakovosti 4K

Vse vsebine spremljajte v pristni ločljivosti 4K

Naša najzmogljivejša tehnologija za obdelavo slike 4K čudovito izboljša vsako slikovno piko ne glede na vir. Prizore analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov ter zagotovi izjemno realistične podrobnosti v vsaki vsebini.

4K X-Reality PRO
Običajen televizor
4K X-Reality PRO
Televizor s procesorjem 4K X1

Polna visoka ločljivost

Običajno

X1

Procesor 4K X1 – Precision Detail Enhancer

Procesor 4K X1 z novimi algoritmi, kot so Noise Crusher, Flat Area Detection in Super Resolution, zagotavlja pristno in podrobno sliko. Napredne tehnologije omogočajo naravne slikovne teksture z nizko stopnjo šuma ter prefinjene vsebine z naravno visoko in povišano ločljivostjo.

Vse barve dihajo

Obsežen svet osupljivih naravnih barv

BRAVIA predvaja še pristnejše barve, ki jih dodatno izboljšata zmogljivi procesor 4K X1 in tehnologija za natančno barvno preslikavo. Uživajte v čustvenih prizorih z bogatimi in živahnimi rdečimi, zelenimi in modrimi odtenki. Sonyjev edinstveni zaslon TRILUMINOS predvaja najširšo barvno paleto doslej.

S tehnologijo TRILUMINOS
Brez tehnologije TRILUMINOS

Procesor 4K X1 – Precision Colour Mapping

Izboljšava barv s tehnologijo Precision Colour Mapping s procesorjem 4K X1 je boljša od običajnih barvnih izboljšav, saj optimira vsako barvo v realnem času. Uporablja najboljšo zmogljivost zaslona in nadzoruje popoln prikaz vsake barve za bogate in naravne rezultate.

 • X1
 • Normalno

Optimiranje svetlosti – po posameznih sličicah

Dynamic Contrast Enhancer izboljša kontrast pri vseh vsebinah

Procesor 4K X1 zagotavlja nenehno optimiranje dinamičnega razpona svetlosti slike na zaslonu.

Dynamic Contrast Enhancer
Običajen televizor
Dynamic Contrast Enhancer
Televizor s procesorjem 4K X1

Dynamic Contrast Enhancer – procesor 4K Processor X1

Procesor 4K Processor X1 s tehnologijo Dynamic Contrast Enhancer nenehno optimizira svetlost po posameznih sličicah. Stopnje prilagodi glede na dogajanje na zaslonu.

Združljivo z visokim dinamičnim razponom (HDR)

Ta televizor podpira HDR, z zaslonom TRILUMINOS pa predvaja precej širši razpon barv, boljši kontrast in podrobnejšo sliko.

Visok dinamični razpon
VISOK DINAMIČNI RAZPON
Visok dinamični razpon
OBIČAJNO

Vse vsebine v 4K, ne glede na vir

Zdaj lahko doma uživate v svetu pristnega razvedrila v 4K. Združljiv je z najnovejšimi standardi 4K, vključno z VP9 in HDMI pri kakovosti 50p/60p, zato lahko uživate v najljubših vsebinah.

BRAVIA in Android TV™

Pametni televizor je postal še pametnejši. Najljubše funkcije pametnega telefona ali tabličnega računalnika lahko zdaj še bolje uporabljate na velikih zaslonih televizorjev BRAVIA.

Glasovno iskanje

Do vseh vsebin dostopajte hitro

Z vrstico vsebin ali glasovnim iskanjem poiščite vse najljubše vsebine – TV-oddaje ali spletne vsebine.

Google Cast™

Popolnoma združeno 

Najljubše vsebine pametnega telefona s storitvijo Google Cast™ pošljite v televizor in telefon uporabljajte kot daljinski upravljalnik.

Aplikacije Google Play

Več tisoč aplikacij

Prek trgovine Google Play lahko na velikem zaslonu uporabljate številne aplikacije, kot so YouTube, Netflix, igre in druge vsebine.

Zvok

Ustvarjen za poslušanje

Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natančno prilagodi zvok televizorja za pristno in čustveno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske učinke slišali jasneje in natančneje.

DSEE

Uživajte v podrobnejšem zvoku. Tehnologija DSEE je kombinacija naših zvočnih tehnologij, ki skupaj zagotavljajo jasen in bogat zvok.

S-Force Front Surround

Obdelava zvočnih signalov s tehnologijo S-Force Front Surround omogoča pristne zvočne užitke. Neposredna večkanalna obdelava zagotavlja pristen, jasen in mogočen 360-stopinjski prostorski zvok.

Zvok s tehnologijo Clear Phase

Clear Phase natančno nastavi frekvenčni odziv zvočnikov televizorja za jasnejšo in bolj uravnoteženo reprodukcijo vseh frekvenc – nizkih, srednjih in visokih.

Raziščite vse funkcije modela X91/X90

Videovodiči

Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Naše videovadnice vam to podrobno prikažejo.

Specifikacije in funkcije
Takšnega televizorja še niste videli. Z izjemno tanko in prefinjeno zasnovo ter osupljivo sliko 4K steno polepša kot prava umetnina. 
 • Na voljo v velikosti 139 cm (55 palcev), 164 cm (65 palcev), 189 cm (75 palcev)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • Procesor 4K X1

 • Izjemno tanka lebdeča zasnova

 • Android TV

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

 • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

 • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

 • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok

Ocene

Mnenja uporabnikov