Skoči na vsebino

X94C/X93C

Vrhunsko doživetje v 4K

Vrhunska kakovost v ločljivosti 4K. Popolno sliko dopolnjujeta bogat in poln zvok, ki je povsem zvest viru, in povsem nov način uporabe.

TELEVIZORJI

X94C / X93C|LED|4K Ultra HD|Visok dinamični razpon (HDR)|Pametni televizor (Android TV)

X9405C / X9305C Series

Slika 4K Ultra HD z Android TV X94C / X93C

139 cm (55 palcev)|164 cm (65 palcev)|189 cm (75 palcev)

Že za

PMPC

€ 3.100,00

(z DDV)
BEnergijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

3modeli

Slika

Procesor 4K X1 – en čip spremeni vse

S procesorjem 4K X1™ uživajte v jasnejši sliki izjemnih barv in kontrasta

Zmogljivi procesor 4K X1 zagotavlja osupljivo kakovost slike v vseh vsebinah. Izvirno sliko TV-oddaj, filmov Blu-ray, DVD-jev in celo internetnih videoposnetkov 4K inteligentno analizira in približa ločljivosti 4K. Uživajte v neverjetno jasni sliki 4K s pristnimi barvami in osupljivim kontrastom.

Dinamični razpon X-tended

X-tended Dynamic Range

Dinamični razpon X-tended ob natančnem prilagajanju osvetlitve ozadja povsod po zaslonu zagotavlja globoke črne odtenke in izrazite svetle odtenke ter vse, kar je vmes.

Zaslon TRILUMINOS

Zaslon TRILUMINOS

Sonyjev edinstveni zaslon TRILUMINOS užitek ob gledanju izboljša s širšo paleto barv in naravnejšimi odtenki.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

Tehnologija 4K X-Reality PRO, ki je rezultat več deset let strokovnega dela na področju obdelave in proizvodnje videa, prilagodi in izboljša vsako sličico videoposnetka, da doseže realistično globino s podrobnostmi.

Vsako sliko izboljšajte do kakovosti 4K

Vse vsebine spremljajte v pristni ločljivosti 4K

Naša najzmogljivejša tehnologija za obdelavo slike 4K čudovito izboljša vsako slikovno piko ne glede na vir. Prizore analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov ter zagotovi izjemno realistične podrobnosti v vsaki vsebini.

4K X-Reality PRO
Običajen televizor
4K X-Reality PRO
Televizor s procesorjem 4K X1

Polna visoka ločljivost

Običajno

X1

Procesor 4K X1 – Precision Detail Enhancer

Procesor 4K X1 z novimi algoritmi, kot so Noise Crusher, Flat Area Detection in Super Resolution, zagotavlja pristno in podrobno sliko. Napredne tehnologije omogočajo naravne slikovne teksture z nizko stopnjo šuma ter prefinjene vsebine z naravno visoko in povišano ločljivostjo.

Vse barve dihajo

Obsežen svet osupljivih naravnih barv

BRAVIA predvaja še pristnejše barve, ki jih dodatno izboljšata zmogljivi procesor 4K X1 in tehnologija za natančno barvno preslikavo. Uživajte v čustvenih prizorih z bogatimi in živahnimi rdečimi, zelenimi in modrimi odtenki. Sonyjev edinstveni zaslon TRILUMINOS predvaja najširšo barvno paleto doslej.

S tehnologijo TRILUMINOS
Brez tehnologije TRILUMINOS

Procesor 4K X1 – Precision Colour Mapping

Izboljšava barv s tehnologijo Precision Colour Mapping s procesorjem 4K X1 je boljša od običajnih barvnih izboljšav, saj optimira vsako barvo v realnem času. Uporablja najboljšo zmogljivost zaslona in nadzoruje popoln prikaz vsake barve za bogate in naravne rezultate.

 • X1
 • Normalno

Čudovita osvetlitev iz ozadja

Svetlejši poudarki ter bogatejši in globlji črni odtenki

Edinstveni algoritem osvetlitve ozadja in Sonyjev novi procesor 4K X1 zagotavljata pristnejšo reprodukcijo znatno širšega razpona svetlosti kot običajni LED-televizorji.

Dynamic Contrast Enhancer
Običajen televizor
Dynamic Contrast Enhancer
Televizor s procesorjem 4K X1

Dynamic Contrast Enhancer – procesor 4K Processor X1

Procesor 4K Processor X1 s tehnologijo Dynamic Contrast Enhancer nenehno optimizira svetlost po posameznih sličicah. Stopnje prilagodi glede na dogajanje na zaslonu.

Združljivo z visokim dinamičnim razponom (HDR)

Ta televizor podpira HDR, s tehnologijo X-tended Dynamic Range in zaslonom TRILUMINOS pa predvaja precej boljši kontrast, podrobnejšo sliko in osupljive barve.

Visok dinamični razpon
VISOK DINAMIČNI RAZPON
Visok dinamični razpon
OBIČAJNO

Vse vsebine v 4K, ne glede na vir

Zdaj lahko doma uživate v svetu pristnega razvedrila v 4K. Združljiv je z najnovejšimi standardi 4K, vključno z VP9 in HDMI pri kakovosti 50p/60p, zato lahko uživate v najljubših vsebinah.

Zvok

Prvi televizor z zvokom visoke ločljivosti

Zvok, kakršnega si je zamislil izvajalec

Kakovost posnetkov v snemalnem studiu ali na živem koncertu presega kakovost CD-jev. Z zvokom visoke ločljivosti lahko uživate v bogatem zvoku, kot bi izvajalec nastopal pred vami. Glasbene datoteke predvajajte s televizorjem Sony z zvokom visoke ločljivosti.

Kako deluje zvok visoke ločljivosti

Zvok visoke ločljivosti zagotavlja zbirka digitalnih procesov, ki omogočajo kodiranje in predvajanje glasbe pri višjih vzorčnih razmerjih kot pri CD-jih.

Zvok visoke ločljivosti
Stisnjena datoteka [mp3]
Zvok visoke ločljivosti
Datoteka z zvokom visoke ločljivosti

Tekoč in čaroben zvok

Z neprekosljivo jasnim zvokom slišite vse podrobnosti

Naprej usmerjeni nizkotonci in globokotonci predvajajo jasen in mogočen zvok polnega razpona, zasnova brez blažilnikov pa odpravlja popačenje za čiste srednje in visoke tone. Napredni material s steklenimi vlakni s sljudo razkriva tudi najmanjše podrobnosti, zato lahko uživate v virih z zvokom visoke ločljivosti.

Ustvarjen za poslušanje

Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natančno prilagodi zvok televizorja za pristno in čustveno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske učinke slišali jasneje in natančneje.

DSEE

Uživajte v podrobnejšem zvoku. Tehnologija DSEE HX analizira zvočne vire ter razširi visoke frekvence in bitno globino, da zvok približa visoki ločljivosti.

S-Force Front Surround

Obdelava zvočnih signalov s tehnologijo S-Force Front Surround omogoča pristne zvočne užitke. Neposredna večkanalna obdelava zagotavlja pristen, jasen in mogočen 360-stopinjski prostorski zvok.

Zvok s tehnologijo Clear Phase

Clear Phase natančno nastavi frekvenčni odziv zvočnikov televizorja za jasnejšo in bolj uravnoteženo reprodukcijo vseh frekvenc – nizkih, srednjih in visokih.

Številne možnosti

Najhitreje lahko poiščete želeno razvedrilo. Od filmov in TV-oddaj do več tisoč aplikacij – Sony Android TV vam omogoča takojšen dostop do vsebin.

Zasnova

Vsak namen ima popolno obliko

Zasnova Wedge je čudovita kombinacija funkcionalnosti in lepote

Nova zasnova BRAVIA čudovito združuje estetiko in funkcionalnost. Majhen podstavek zasede manj prostora, visoka zmogljivost zvočnika pa zagotavlja boljši zvok.

 • Široko
 • Ozko

Širok televizor, tanka površina

2-stopenjsko stojalo zasede manj prostora

Stojalo pod televizorjem 4K lahko glede na površino prilagodite na široko ali ozko različico.

Raziščite funkcije televizorja X94C/X93C

Videovodiči

Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Naše videovadnice vam to podrobno prikažejo.

Specifikacije in funkcije
Vrhunska kakovost v ločljivosti 4K. Popolno sliko dopolnjujeta bogat in poln zvok, ki je povsem zvest viru, in povsem nov način uporabe.
 • Na voljo v velikosti 139 cm (55 palcev), 164 cm (65 palcev), 189 cm (75 palcev)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • Procesor 4K X1

 • Zvok visoke ločljivosti

 • Android TV

Razmerje stranic
16:9
Zaslon Triluminos™
DA

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

 • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja izboljšuje energetsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve ozadja

 • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve ozadja

 • Način izklopa osvetlitve ozadja varčuje z energijo tako, da izklopi sliko. To vključuje tako izklop zaslona na LCD-plošči kot tudi izklop osvetlitve ozadja