Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

BRAVIA XR X95J

Osupljivi 4K s človeško inteligenco v minimalistični zasnovi

Oglejte si, kako resnična je lahko ločljivost 4K HDR, ko ploščo Full Array LED združite z zmogljivostjo našega revolucionarnega procesorja Cognitive Processor XR™ v osupljivem dizajnu brez roba.

VSI TELEVIZORJI

X95J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

X95J Series
Slika X95J | BRAVIA XR | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 2.216,70

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

XR-65X95J

PMPC

€ 2.216,70

(z DDV)

189 cm (75 palcev)

XR-75X95J

PMPC

€ 3.128,10

(z DDV)

215 cm (85 palcev)

XR-85X95J

PMPC

€ 3.930,80

(z DDV)
Dobitnik nagrade
Dobitnik nagrade Reddot za 2021 v kategoriji najboljši od najboljših
Red Dot: najboljši od najboljših
Logotip za CES® 2021 Innovation Awards
CES® 2021 Innovation Awards
Prvi televizor na svetu s kognitivno inteligenco

BRAVIA XR™ z genialnim procesorjem Cognitive Processor XR dviguje raven slike in zvoka. Razume, kako ljudje vidijo in slišijo, ter zagotavlja novo doživetje, ko se potopite v dogajanje.

Odlične slike 4 K, kot jih doživlja človeško oko

Uživajte v globinskih slikah z minimalnim odsevom. Naš revolucionarni procesor z analizo človeške perspektive v trenutku navzkrižno analizira in optimizira več sto tisoč elementov. Skupaj z našo ploščo Full Array LED ta tehnologija zagotavlja izjemno realistične slike, polne resničnega kontrasta.

Spremenite vsak zvok v vrhunsko zvočno izkušnjo

Napredna zvočniška tehnologija s procesorjem Cognitive Processor XR vsak vir zvoka spremeni v potopno zvočno izkušnjo. Uživajte v bolj jasnem in natančnem zvoku, kar koli gledate. Uživajte v razvedrilni vsebini na popolnoma nov način z usklajenim zvokom in sliko.

Na tisoče filmov in oddaj na dosegu vašega glasu

S svojim glasom hitro poiščite vsebino, ki jo želite gledati. Poiščite vsebino z glasom. Za več priporočil recite: Show me sci-fi adventure TV shows (Pokaži znanstveno-fantastične TV-oddaje.)"

Prinesite kinem. izkušnjo domov, uživajte v filmih, vključ. v BRAVIA XR
Popoln za PlayStation®5
Reciklirajte. Obnovite. Zmanjšajte.

Naši televizorji BRAVIA XR niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. Pri izdelavi zadnjih pokrovov modelov z velikimi zasloni smo uporabili do 40 % trajnostnega materiala.

XR Picture
Podrobnost cvetlic s prikazom finih senc in odtenkov na cvetnih listih
Široka paleta naravno čudovitih barv

Uživajte v naravnih barvah, ki so všeč človeškim očem. Po zaslugi procesorja Cognitive Processor XR naš edinstveni zaslon dostopa do širše barvne palete in reproducira posamezno barvo s pristnimi finimi odtenki. Zaradi bogatejših odtenkov in nasičenosti so sence na cvetovih živahne, teksture pa realistične. Blede barve so videti resnične.

Resnična globina z intenzivnimi črninami in svetlostjo

Prepustite se osupljivemu pristnemu kontrastu. Cognitive Processor XR navzkrižno analizira podatke in izboljša slike, kot človeško oko izostri naravne barve in globino. XR Contrast Booster poskrbi za svetlejša svetla območja in temnejša temna – podrobnosti se ne izgubijo s senco ali prekomerno osvetlitvijo.  

Slike na zaslonu, ki prikazujejo izjemen kontrast in resnično globino
Slika lisice s tehnologijo 4K clarity
Poustvarjanje izgubljene teksture, pameten način

Ne glede na vsebino ali vir boste uživali v vsebini, ki je blizu ločljivosti 4K s povišanjem XR 4K. Naš procesor Cognitive Processor XR dostopa do veliko podatkov, pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko. Oglejte si podrobnosti, kot so kožuh živali in ostri robovi skale.  

Pametna obdelava za prizore s hitro premikajočimi se predmeti

Spremljanje športnih dogodkov in akcijskih prizorov je odslej še boljše. Naš procesor Cognitive Processor XR s tehnologijo XR Motion Clarity™ navzkrižno analizira podatke za zagotavljanje brezhibnih, jasnih in čistih akcij brez zameglitev.

Sika deskarja, ki prikazuje podrobnost vala brez zameglitve
Čudovite slike na celotnem zaslonu

Zaslon X-Wide Angle™ ponuja čudovite slike z vseh kotov, da imajo celo ljudje, ki vsebino spremljajo od strani, enako dobro izkušnjo kot ljudje, ki jo spremljajo na sredini. X-Anti Reflection poskrbi za jasnejše slike in manjši odsev.

Posnetki avtomobila med vožnjo s ptičje perspektive na ločenih televizijskih zaslonih prikazujejo prednosti zaslona X-Wide Angle.
X-Wide Angle™
Nočni posnetki mesta na vrhu hriba na ločenih televizijskih zaslonih prikazujejo prednosti funkcije X-Anti Reflection.
X-Anti Reflection
Spoznajte slikovne tehnologije
 
Zvok XR
Slika pevca na koncertu
Zvok z zaslona, ki se popolnoma ujema z akcijo

XR Sound Position zagotavlja pristen zvok slike ter zvočno izkušnjo, usklajeno z našim dojemanjem sveta. Z visokotonci za pozicioniranje zvoka v tem televizorju BRAVIA XR Full Array LED se zvok natančno ujema s prizori na zaslonu, kar ponuja popolno potopitveno doživetje.

Pristen zvok, ki se ujema z dogajanjem na zaslonu, z dvema visokotoncema za pozicioniranje zvoka, dvema vnaprej usmerjenima zvočnikoma in vgrajenim globokotoncem.

Vaše razvedrilne vsebine z zvišanim prostorskim zvokom 3D

S televizorji BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, obogatene s pristni prostorskim zvokom. XR Surround ustvari prostorski zvok, ki prihaja s strani in od zgoraj, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu ali zvočnikov, ki so usmerjeni navzgor.

Prizor iz dnevne sobe, ki prikazuje zvočni učinek tehnologije XR Surround
Najboljše s Sonyjevim zvokom

Naši najnovejši TV-ji BRAVIA s povezano Sonyjevo zvočno opremo nudijo pristno zvočno-vizualno izkušnjo z vrhunsko sliko XR in kakovostjo zvoka.

Slika ženske na polni ulici, ki prikazuje, kako Voice Zoom 2 olajša poslušanje govora
Voice Zoom™ 2 za boljši glas in razločnejše dialoge

Televizijski dialogi so lahko razločnejši, ne da bi povečali glasnost. Čeprav je govor težko slišen, zazna Voice Zoom 2 vrsto glasu, ga analizira in izboljša njegovo jasnost. 

Odkrijte zvočno tehnologijo
 
Funkcije pametnega televizorja
Vsebine iz pametnega telefona na velikem zaslonu

Hitro in preprosto prikažite najljubše videoposnetke, fotografije, igre in drugo vsebino iz naprav s sistemom iOS ali Android na velikem zaslonu.

Slika pretakanja vsebine iz pametnega telefona v TV
Slika para v dnevni sobi, ki maha prijatelju med videoklepetom
Videoklepeti s prijatelji in sorodniki na velikem zaslonu

Povežite televizor s kamero ter se pogovorite s prijatelji in sorodniki na velikem zaslonu. Združljive kamere so na voljo pri podjetjih Sony, Logitech in drugih.

Upravljajte naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom

Vse povezane naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

Slika s ponazoritvijo, kako je vse povezane naprave mogoče upravljati z enim pametnim daljinskim upravljalnikom
Odkrijte več pametnih funkcij
 
Zasnova
Čudovita zasnova za potopitveno doživetje ob gledanju

Minimalistična zasnova z eno ploščo z neopaznim okvirjem zaobjame zaslon z eno stekleno ploščo, ki je naravno elegantna in ne odvrača vaše pozornosti od vsebine. Je izjemno okusno oblikovan televizor s čudovitima videzom in zvokom, ne glede na to, ali je na stojalu ali na steni.

Dejanski videz je odvisen od velikosti televizorja.

Povlecite
Slika prikazuje 3-smerno stojalo za več položajev
Razkošno 3-smerno stojalo za poljubno postavitev televizorja

3-smerna postavitev omogoča izbor postavitve, ki postavlja v središče vas. Ozek dizajn je primeren za ozke prostore, nastavitev zvočniškega modula pa omogoča vrhunski zvok.

Bližnji posnetek dizajna brez roba
Čudovit neopazen rob – manj roba, več slike

Ta televizor z dizajnom brez roba izžareva minimalističen in prefinjen videz, ki poudarja tisto, kar je pomembno – sliko.

Slika zadnjega dela televizorja z urejenimi kabli
Brez motenj, dodelana estetika

Kabli so lepo skriti na držalih, zato ni nobenega zapletanja, televizor pa je od spredaj, zadaj in od strani videti lep in urejen.

Detajl brušenega aluminija z osvetlitvijo iz ozadja
Daljinski upravljalnik z osvetlitvijo iz ozadja

Daljinski upravljalnik vrhunske zasnove iz brušenega aluminija je odličen na otip in viden v temi.

Prvovrstna slika in zvok ne glede na okolje

Udobno se namestite in uživajte v vznemirljivi izkušnji gledanja. Naša edinstvena tehnologija optimizacije okolja s svetlobnim senzorjem samodejno prilagodi sliko in zvok vašemu okolju.

Uživajte v razvedrilu, kot si je to zamislil režiser

S širokim naborom tehnologij, ki ohranijo vizijo ustvarjalcev, med drugim način Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced in Dolby Vision®, lahko ta TV poustvari dramo in vznemirjenje v skladu z vizijo režiserja. Podpira tehnologijo Calman, ki omogoča izredno urejanje posnetkov. 

BRAVIA XR A80J

Uživajte v sliki z vrhunskimi temnimi odtenki OLED

S tehnologijo OLED boste izkusili pristne barve in temne odtenke. Ker zaslon OLED deluje kot zvočnik, prihaja zvok neposredno iz zaslona in se natančno ujema z dogajanjem na zaslonu.

Logotip pomožne tehnologije
Pomožna tehnologija v storitvi Google TV

Naši TV-ji so opremljeni s podporno tehnologijo za uporabnike z omejitvami sluha, vida ali gibanja.

Bodite med prvimi, ki bo izvedel vse o razburljivi novi tehnologiji, ki se skriva za najnovejšimi televizorji BRAVIA, ter vse o prednaročilih in o tem, kdaj bodo televizorji na voljo v trgovinah.

Specifikacije in funkcije

Spoznajte, kakšen je lahko pravi televizor, če v lepi zasnovi z neopaznim robom združite ploščo Full Array LED in naš procesor Cognitive Processor XR™, tako da je v središču vašega pogleda slika.

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok

Ocene

Mnenja uporabnikov