VSI TELEVIZORJI

XG95 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

XG9505 Series
Slika XG95 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 1.209,02

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

KD-55XG9505

PMPC

€ 1.209,02

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

KD-65XG9505

PMPC

€ 1.712,88

(z DDV)

189 cm (75 palcev)

KD-75XG9505

PMPC

€ 3.830,80

(z DDV)

215 cm (85 palcev)

KD-85XG9505

PMPC

€ 5.242,00

(z DDV)
BEnergijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

4modeli

Glavne značilnosti
Full Array LED

VEČ LUČI LED, VEČ SVETLOSTI, VEČJI KONTRAST

(1) Običajen EDGE LED. (2) Full Array LED. "Simulirane slike.

Televizorji Full Array LED so v primerjavi z običajnimi televizorji Edge LED bolj osvetljeni, saj vključujejo večje število luči LED, ki so nameščene neposredno za zaslonom. V kombinaciji s Sonyjevo tehnologijo lokalne zatemnitve to pomeni, da lahko televizor neodvisno zamegli ali osvetli posamezna območja LED, zato je kontrast natančnejši, kinematografsko doživetje pa boljše.

Slika in zvok v popolni harmoniji

Z realističnimi slikami in ustrezno akustiko boste uživali ob gledanju. Slike s čudovitimi podrobnostmi skupaj z zvočno tehnologijo Sound-from-Picture Reality™ zagotavljajo izjemno zvočno-vizualno izkušnjo. 

Vrhunski realizem

Procesor za slike X1™ Ultimate z najvišjo zmogljivostjo obdelave zazna na stotine različnih predmetov na zaslonu in pametno poudari svetlost, podrobnosti in barve tako, da je vsebina izredno ločljiva, svetla in neverjetno realistična.

Sound-from-Picture Reality™

Na zadnji strani televizorja sta v zvočnike s cevastim bas refleksom z našim sistemom Acoustic Multi-Audio™ dodana dva visokotonca, ki poskrbita za razporeditev zvoka in zagotavljata Sound-from-Picture Reality™. Ob natančni usklajenosti dogajanja in zvoka postane vaše doživetje ob gledanju toliko popolnejše.

Velik zaslon, dinamična izkušnja

Ta televizor Sony 4K HDR TV je namenjen spektakularnemu ogledu na velikem zaslonu. Z izjemnimi slikami stopite v središče dogajanja.

Resnično kinematografsko doživetje
Uživajte kot v kinu

Uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. S tehnologijo Dolby Vision™ prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos™ pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom. 

Življenjski prizori, razkriti z dodatnimi barvami

Barve, ki vas obkrožajo, so videti živahne, kot iz resničnega življenja. Na zaslonih TRILUMINOS™ reprodukcija barv zajema večjo paleto, saj so zvesto reproducirani prav vse sence in barvni odtenki na dežnikih.

Privlačen iz vseh zornih kotov

Ob čisti, minimalistični zasnovi se lahko povsem posvetite tistemu, kar je pomembno – sliki. 

Povlecite
Skriti in pospravljeni kabli

Z namenskim priloženim držalom lahko kable lepo skrijete v stojalo. 

Upravljanje kablov
Android TV
Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Odkrijte vse možne oblike razvedrila tako hitro, kot lahko govorite. Napredno glasovno upravljanje v televizorju Sony Android TV™ vam omogoča takojšen ogled filmov in oddaj iz aplikacij ali oddaj v živo.

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit

Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom

Na televizor prek HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, kijih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov.

Pametni daljinski upravljalnik
Funkcija dostopnosti
Podporne tehnologije v Android TV

Naši TV-ji so opremljeni s podporno tehnologijo za uporabnike z omejitvami sluha, vida ali gibanja.

Specifikacije in funkcije

S tem televizorjem 4K HDR s tehnologijo Picture Processor X1™ Ultimate se vam odpre svet osupljivih podrobnosti in barv. Najnovejša tehnologija Acoustic Multi-Audio™ omogoča, da se slike do popolnosti ujemajo z zvokom.
  • Na voljo v velikosti 139 cm (55 palcev), 164 cm (65 palcev), 189 cm (75 palcev), 215 cm (85 palcev)

  • Visok dinamični razpon 4K

  • Procesor za slike X1™ Ultimate

  • Acoustic Multi-Audio™

  • Android TV™

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok