Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

XH95

Vrhunska kontrast in zvok, naš najboljši LCD 4K

Izboljšan kontrast in tanka zasnova okvirja ponujata popolno doživetje, ne glede na kot gledanja. Zvok in slike so natančno usklajeni, zato zvok dogajanja prihaja z natančno določenega mesta na zaslonu.

VSI TELEVIZORJI

XH95 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

XH9505 Series
Slika XH95 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

Cene se začnejo pri:

PMPC

€ 1.159,00

(z DDV)

123 cm (49 palcev)

KD-49XH9505

PMPC

€ 1.159,00

(z DDV)

139 cm (55 palcev)

KD-55XH9505

PMPC

€ 1.410,30

(z DDV)

164 cm (65 palcev)

KD-65XH9505

PMPC

€ 1.612,80

(z DDV)

189 cm (75 palcev)

KD-75XH9505

PMPC

€ 3.124,40

(z DDV)

215 cm (85 palcev)

KD-85XH9505

PMPC

€ 3.930,80

(z DDV)
Top 3 funkcije
Globlji črni odtenki in več svetlosti z vseh zornih kotov
Odkrijte globlje črne odtenke in svetlost z vseh kotov 

Enako zmogljiv procesor kot v televizorjih 8K analizira podatke, da poudari barve, kontrast in jasnost. Na zaslonu televizorja Full Array LED z realističnimi slikami brez zameglitve od roba do roba je več podrobnosti.

Tehnologija X-Wide Angle je na voljo v 55-palčnih modelih in večjih.

Glasbeni koncert s prikazom usklajenosti zvoka in slike
Usklajenost zvoka in slike – nevpadljiv visokotonec

Visokotonci za pozicioniranje zvoka pripomorejo k optimizaciji lokacije zvoka na zaslonu, da slišite natančno nadzorovan, visokokakovosten zvok, ki prihaja z ustreznega dela prizora.

Tehnologija Acoustic Multi-Audio je na voljo v 55-palčnih modelih in večjih. X-Balanced Speaker je na voljo v televizorjih z zaslonom velikosti od 55 do 75 palcev.

Minimalističnen koncept zasnove z eno ploščo
Od roba do roba, brez motenj

Tanka zasnova površine od roba do roba z nevpadljivim stojalom in s tankim okvirjem poskrbi, da ostanete osredotočeni na najpomembnejše – na sliko.

OSTALE FUNKCIJE

Hitreje do ljubih razvedrilnih vsebin
Odkrijte globlje črne odtenke in svetlost z vseh kotov 

Enako zmogljiv procesor kot v televizorjih 8K analizira podatke, da poudari barve, kontrast in jasnost. Na zaslonu televizorja Full Array LED z realističnimi slikami brez zameglitve od roba do roba je več podrobnosti.

Uživajte v natančnem pristnem kontrastu

Poglejte, kako so videti prave slike, kjer so vidne vse drobne podrobnosti. Full Array LED z neodvisnim osvetljevanjem območji LED-osvetlitve ponuja stvarnejši kontrast, saj so svetla območja svetlejša, temna pa temnejša. Kontrast je še izboljšan s tehnologijo X-tended Dynamic Range™ PRO, ki prilagodi svetlost, tako da so sijoči odtenki še svetlejši, črni odtenki v osenčenih delih pa še globlji.

Zadnja plošča in zaslon LCD Edge
Zaslon LCD Edge
Zadnja plošča in zaslon običajnega televizorja Full Array LED
Običajni televizor Full Array LED
Zadnja plošča in zaslon Sonyjevega televizorja Full Array LED s tehnologijo X-tended Dynamic Range PRO
Sonyjev Full Array LED z X-tended Dynamic Range ProLevo: črna svetloba, desno: TV-zaslon

Kanuja na jezeru ob sončnem vzhodu
Bolj realistični barve in kontrast

Object-based HDR remaster

Predmetno usmerjena prenovitev slike HDR analizira barvo predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z večino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji črno-belega kontrasta. Zaradi posamične obdelave predmetov zagotavlja ta televizor večjo globino, teksturo in bolj realistične slike.

4K X-Reality™ PRO
Vrhunska ločljivost, ne glede na to, kaj gledate

S Sonyjevimi funkcijami se ločljivost zviša do skoraj naravne 4K. Tehnologija X1™ Ultimate je dvakrat hitrejša od tehnologije X1™ Extreme in natančno analizira ter obdela podatke, zato je na slikah 4K več naravnih podrobnosti in tekstur. Celo ločljivost slik, posnetih v 2K in Full HD, se s 4K X-Reality™ PRO in edinstveno zbirko podatkov 4K zviša, da se približa 4K. Object-based Super Resolution optimizira ločljivost posameznih subjektov in reproducira naravne teksture.

Reproducira širši in natančnejši barvni razpon

Tehnologija TRILUMINOS z razširitvijo barvnega spektra in ob podpori naših procesorjev X1 reproducira več barv kot običajni televizorji. Analizira in obdela podatke na vsaki sliki, da so barve videti še naravnejše in natančnejše, zato so slike bliže resničnosti kot kadar koli doslej.

Oblački s prikazom širokega razpona barv s tehnologijo TRILUMINOS
Kako tehnologija X-Wide Angle ohrani barve pri gledanju s strani
Čudovite barve z vseh strani

Ogled TV-vsebin s strani je enako dober kot s sredine. Sonyjeva izvirna optična zasnova za upravljanje svetlobe z osvetlitvijo ozadja s ploščo X-Wide Angle poskrbi za pristne barve ne glede na položaj. 

Funkcija je na voljo za TV-je, velikosti 55 palcev in več.

Kako X-Motion Clarity zagotavlja čiste in razločne prizore s hitrim premikanjem
Svetli in jasni prizori hitro premikajočih se motivov

Pri nekaterih zaslonih je videti, da so prizori s športnih tekem in akcijski prizori iz filmov zamegljeni. Z našo najnovejšo tehnologijo X-Motion Clarity™ bo vsak prizor svetel, jasen in brez motenj. Vsak "utrip" je individualno nadzorovan, dolžina prikaza je optimizirana, raven svetlosti pa je povečana, ko je treba. To pomeni, da ne boste zamudili nobenega trenutka.

Nazaj na najpomembnejše funkcije

Zvok in slika v harmoniji

Visokotonci za pozicioniranje zvoka optimizirajo lokacije zvoka na zaslonu, da slišite natančno nadzorovan in visokokakovosten zvok, ki prihaja z ustreznega dela prizora. 

Izjemno ujemanje slike in zvoka

Zvok, ki ga ponujajo običajni televizorji z zvočnikom pod zaslonom, pogosto ni sinhroniziran s sliko. Naša tehnologija Acoustic Multi-Audio™ na hrbtnem delu televizorja vključuje dva visokotonca za pozicioniranje zvoka, ki omogočata, da zvok sledi dogajanju, zato je doživetje popolno. Z ločenim nadziranjem neodvisnih ojačevalnikov je upravljanje pozicioniranja zvoka teh zvočnikov v območju visokih tonov natančno, s čimer se izboljšata zvočni tlak in stabilnost, zvok pa je pristnejši.

Acoustic Multi Audio je na voljo v modelih velikosti 55 palcev in več. Nadzor neodvisnih ojačevalnikov je na voljo v televizorjih z zaslonom velikosti od 55 do 75 palcev.

Poslušajte zvok visoke kakovosti 

Z našim zvočnikom X-Balanced Speaker nove edinstvene oblike, ki dopolnjuje kakovost zvoka in tankost televizorja, je zvok filmov ter glasbe čist.

Ta funkcija je na voljo v televizorjih z zaslonom velikosti od 55 do 75 ".   

Običajen okrogli zvočnik
Običajen okrogli zvočnik

Kakovost zvoka je dobra, vendar televizor ni tanek

Tanek ovalen zvočnik
Tanek ovalen zvočnik

Tanka zasnova televizorja vpliva na kakovost zvoka

X-Balanced Speaker
X-Balanced Speaker

Visokokakovosten zvok v ultra tankem televizorju

S tehnologijo Dolby Atmos® je zvok povsod okoli vas

S prostorskim zvokom boste imeli občutek, da ste sredi dogajanja. S tehnologijo Dolby Atmos slišite zvok nad sabo in tudi na svoji desni ter levi strani, zato je zvok ob premikanju predmetov naravnejši, doživetje pa popolnoma večdimenzionalno.

Uživajte v večdimenzionalnemu zvoku z S-Force Front Surround

Poslušajte zvok, kot bi prihajal iz ločenega večkanalnega prostorskega zvočnika. S-Force Front Surround s pretvorbo vhodov dejansko reproducira sistem večkanalnega prostorskega zvočnika v televizorju, zato se lahko prepustite pristnejšemu zvoku.

S-Force Front Surround reproducira sistem večdelnega prostorskega zvočnika
Razločen glas s funkcijo Voice Zoom
Razločni glasovi

S funkcijo Voice Zoom jasno slišite človeški govor, ne da bi morali povišati glasnost, kar je idealno za poslušanje poročil in gledanje dokumentarcev.

Nazaj na najpomembnejše funkcije

Prvovrstna slika in zvok ne glede na okolje

Udobno se naslonite in se prepustite najboljšemu doživetju ob gledanju. Sonyjeva edinstvena tehnologija optimizacije okolja omogoča samodejno prilagajanje slike in zvoka okolju.

Prefinjena svetlost za vaš prostor 

Pri običajnih televizorjih je svetlost vedno enaka ne glede na osvetlitev prostora, zato so slike pretemne ali presvetle. V ta televizor je vgrajen svetlobni senzor, ki optimizira svetlost slike glede na pogoje v prostoru, ter poveča svetlost v svetlih prostorih in jo zmanjša v temnih, da vam ponudi popolno sliko.

Svetlobni senzor zmanjša svetlost v temnih prostorih
ZMANJŠANA SVETLOST V TEMNEM PROSTORU
Svetlobni senzor poveča svetlost v temnih prostorih
POVEČANA SVETLOST V TEMNEM PROSTORU
Zvok, prilagojen vašemu okolju

Doživetje zvoka se lahko spreminja glede na prostor. Zavese na primer absorbirajo zvok, predmeti pred televizorjem pa lahko ovirajo pot zvoka in poslabšajo kakovost zvoka. Ta televizor 4K Ultra HD zazna predmete in reproducira izboljšan zvok, optimiziran glede na vaš prostor.

Nazaj na najpomembnejše funkcije

Od roba do roba,
brez motenj

Tanka zasnova površine od roba do roba z nevpadljivim stojalom in s tankim okvirjem poskrbi, da ostanete osredotočeni na najpomembnejše – na sliko.

Oglejte si, kako se z našo lepo zasnovo popolnoma vživite v dogajanje
Povlecite
Stranski posnetek televizorja, na katerem je prikazana plošča brez okvirja
Aluminijeva površina od roba do roba

Obdrži vašo pozornost na sliki, ne na televizorju. 

Bližnji posnetek neslišnega stojala
Nevpadljivo stojalo, dva položaja

Naše neslišno stojalo je na polici nevpadljivo in ne bo zmotilo vašega doživetja ob gledanju. Na voljo so široke in ozke nastavitve, zato ga je mogoče namestiti na velike ali majhne police.

Podrobnost upravljanja kablov
Manj zapletanja kablov

Kabli so lepo skriti na držalih, zato ni nobenega zapletanja, televizor pa je od spredaj, zadaj in od strani videti lep in urejen.

Nazaj na najpomembnejše funkcije

Uživajte v pametnejšem razvedrilu

Odkrijte več kot 400.000+ filmov in oddaj na enem mestu. Upravljajte televizor z glasovnimi ukazi ter brez težav glejte vsebino iz pametnega telefona na zaslonu televizorja.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Vstopite v svet brezmejnega razvedrila

Android TV vam ponuja najrazličnejše filme, oddaje, glasbo, igre, športne dogodke in še več. Preprosto vprašajte svoj televizor BRAVIA po svoji najljubši razvedrilni vsebini, nato se naslonite nazaj in uživajte. Poleg tega lahko z vgrajeno storitvijo Chromecast built-in v svojem televizorju izkoristite tudi prednosti mobilnih aplikacij.

Potrebujete samo glas
Družina išče razvedrilne vsebine v televizorju Android TV
Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Vse razvedrilne vsebine, ki si jih lahko zamislite, najdete tako hitro, kot jih izgovorite. Ta pametni televizor Android se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem, ki omogoča takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.  

Več aplikacij kot v katerem koli drugem pametnem televizorju
Več kot 5000 aplikacij, več kot v katerem koli drugem pametnem televizorju

Sonyjev pametni televizor Android ponuja neprekosljivo število aplikacij. Izberite tiste, s katerimi bo vaše življenje polnejše in zabavnejše.

Zmogljivo čipje odpravlja čakanje
Nič več čakanja

Aplikacije se hitro zaženejo in med njimi preklapljate brez čakanja – Netflix se zažene 3-krat hitreje kot prej.

Preprosto povežite s svojimi najljubšimi združljivimi napravami
Vsebine iz pametnega telefona na velikem zaslonu

Hitro in preprosto prikažite najljubše videoposnetke, fotografije, igre in drugo vsebino iz naprav s sistemom iOS ali Android na velikem zaslonu.

Android in pametni telefon, ki oddaja predstavnost na Sonyjevem televizorju prek aplikacij Apple AirPlay in Chromecast
Daljinski upravljalnik, ki je preprost za uporabo

Nazaj na najpomembnejše funkcije

Doživite vsebino po navdihu ustvarjalca 

Z digitalnim stiskanjem filmske slike za prikaz na TV-zaslonu se kakovost in doživetje ob gledanju oddaljita od želja ustvarjalcev v studiu. S številnimi edinstvenimi funkcijami zagotovite studijsko kakovost razvedrila doma tako, kot so si ga zamislili ustvarjalci.

Umerjeni način za Netflix
Studijska kakovost načina Netflix Calibrated Mode

Način je bil posebej razvit za Netflixove izvirne vsebine in reprodukcijo kakovosti slik na televizijskem zaslonu, ki je enakovredna kakovosti studijskega izvirnika za oceno. Netflix Calibrated Mode zvesto sledi viziji in namenom ustvarjalca.

Uživajte kot v kinu

Predajte se kinematografskim užitkom doma. S tehnologijo Dolby Vision™ prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos™ pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Družina uživa ob gledanju filmov
Logotip podpore za CalMAN
Ohranja strast ustvarjalcev

Ta televizor za obvladovanje barvnih različic že v proizvodnem procesu podpira uporabo visoko zmogljive programske opreme Calman za samodejno umerjanje. To zagotavlja umerjanje brez primerjave in natančne nastavitve, kar z običajnimi nastavitvami slike enostavno ni mogoče. Ponaša se z vrhunsko reprodukcijo barv, zvesto izvirnemu TV-signalu, in se celo prilagodi finim spremembam barv, do katerih lahko sčasoma pride. Ta televizor podpira programsko opremo Calman, tako da lahko kupci izkoristijo vse njene prednosti, ki so jih vizualni ustvarjalci uporabili v postprodukciji in delovnih postopkih za nadzor kakovosti, kar še dokazuje našo predanost skrbi za profesionalno barvno natančnost z umerjanjem v domačem okolju.

Nazaj na najpomembnejše funkcije

Funkcija dostopnosti
Podporne tehnologije v Android TV

Naši TV-ji so opremljeni s podporno tehnologijo za uporabnike z omejitvami sluha, vida ali gibanja.

Specifikacije in funkcije

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok