Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

BRAVIA XR MASTER Series Z9J

Vrhunska pristnost 8K, ki temelji na človeški inteligenci

Oglejte si, kako se lahko približate resničnemu svetu na velikem zaslonu televizorja 8K, ki ga poganja procesor Cognitive Processor XR™.

VSI TELEVIZORJI

Z9J | BRAVIA XR | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

Z9J Series
Slika Z9J | BRAVIA XR | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Google TV)

189 cm (75 palcev)

XR-75Z9J

PMPC

€ 6.047,50

(z DDV)

215 cm (85 palcev)

XR-85Z9J

PMPC

€ 8.998,70

(z DDV)
Prvi televizor na svetu s kognitivno inteligenco

BRAVIA XR™ ponese sliko in zvok na povsem novo raven z inovativnim procesorjem Cognitive Processor XR. Razume, kako ljudje gledamo in poslušamo, ter zagotavlja povsem novo izkušnjo za popolno doživetje prizora.

Revolucionarne slike 8K, kot jih zazna človeško oko

Doživite globoke, naravne in pristne slike 8K. Naš revolucionarni procesor z analizo človeške perspektive v trenutku navzkrižno analizira in optimizira več sto tisoč elementov. Natančna plošča Full Array LED pa zagotavlja, da so slike na zaslonu prikazane z globokimi črnimi odtenki in izjemno svetlo svetlobo.

Spremenite vsak zvok v vrhunsko zvočno izkušnjo

Zaradi napredne zvočniške tehnologije se s procesorjem Cognitive Processor XR vsak zvočni vir spremeni v potopitveno doživetje zvoka. Uživajte v kinematografskem prostorskem zvoku ob natančnem pozicioniranju. Uživajte v razvedrilni vsebini z usklajenima zvokom in sliko.

Na tisoče filmov in oddaj na dosegu vašega glasu

S svojim glasom hitro poiščite vsebino, ki jo želite gledati. Poiščite vsebino z glasom. Za več priporočil recite: Show me sci-fi adventure TV shows (Pokaži znanstveno-fantastične TV-oddaje.)"

Prinesite kinem. izkušnjo domov, uživajte v filmih, vključ. v BRAVIA XR
Popoln za PlayStation®5
Reciklirajte. Obnovite. Zmanjšajte.

Naši televizorji BRAVIA XR niso le lepi na pogled, so tudi prijazni do okolja. Pri izdelavi zadnjih pokrovov modelov z velikimi zasloni smo uporabili do 40 % trajnostnega materiala.

XR Picture
Podrobnost cvetlic s prikazom finih senc in odtenkov na cvetnih listih
Široka paleta naravno čudovitih barv

Uživajte v naravnih barvah, ki so všeč človeškim očem. Po zaslugi procesorja Cognitive Processor XR naš edinstveni zaslon dostopa do širše barvne palete in reproducira posamezno barvo s pristnimi finimi odtenki. Zaradi bogatejših odtenkov in nasičenosti so sence na cvetovih živahne, teksture pa realistične. Blede barve so videti resnične.

Resnična globina z intenzivnimi črninami in svetlostjo

Osupljivo pristen kontrast. Cognitive Processor XR navzkrižno analizira podatke, s čimer izboljša slike na enak način, kot človeško oko izostri naravne barve in globino. XR Contrast Booster naredi svetla območja svetlejša, temna pa temnejša – nobena podrobnost ni več zakrita s senco ali izgubljena zaradi prekomerne osvetlitve. 

Slike na zaslonu, ki prikazujejo izjemen kontrast in resnično globino
Bližinski posnetek orla, ki prikazuje jasno sliko v ločljivosti 8K
Poustvarjanje izgubljene teksture 8K na pameten način

Ne glede na vsebino ali vir boste uživali v vsebini, ki je blizu ločljivosti 8K s povišanjem XR 8K. Naš procesor Cognitive Processor XR dostopa do veliko podatkov, pametno poustvarja izgubljene teksture in podrobnosti za vrhunsko sliko. Oglejte si podrobnosti, kot so perje živali in ostri robovi krempljev. 

Pametna obdelava za prizore s hitro premikajočimi se predmeti

Spremljanje športnih dogodkov in akcijskih prizorov je odslej še boljše. Naš procesor Cognitive Processor XR s tehnologijo XR Motion Clarity™ navzkrižno analizira podatke za zagotavljanje brezhibnih, jasnih in čistih akcij brez zameglitev.

Sika deskarja, ki prikazuje podrobnost vala brez zameglitve
Čudovite slike na celotnem zaslonu

Zaslon X-Wide Angle™ ponuja čudovite slike z vseh kotov, da imajo celo ljudje, ki vsebino spremljajo od strani, enako dobro izkušnjo kot ljudje, ki jo spremljajo na sredini. X-Anti Reflection poskrbi za jasnejše slike in manjši odsev.

Posnetki avtomobila med vožnjo s ptičje perspektive na ločenih televizijskih zaslonih prikazujejo prednosti zaslona X-Wide Angle.
X-Wide Angle™
Nočni posnetki mesta na vrhu hriba na ločenih televizijskih zaslonih prikazujejo prednosti funkcije X-Anti Reflection.
X-Anti Reflection
Spoznajte slikovne tehnologije
 
Zvok XR
Slika pevca na koncertu
Okvir je zvočnik, kjer je zvok usklajen z dogajanjem

XR Sound Position zagotavlja pristen zvok slike ter zvočno izkušnjo, usklajeno z našim dojemanjem sveta. Z visokotoncem v okviru, ki vibrira, v televizorju BRAVIA XR 8K se zvok natančno ujema s prizori na zaslonu za zagotavljanje pristne imerzivne izkušnje. Sprednji globokotonci predvajajo mogočne nizke tone, ne glede na to, kam namestite televizor.

Vaše razvedrilne vsebine z zvišanim prostorskim zvokom 3D

S televizorji BRAVIA XR so vse vsebine, ki jih gledate, obogatene s pristni prostorskim zvokom. XR Surround ustvari prostorski zvok, ki prihaja s strani in od zgoraj, zato lahko doživite 3D-zvok brez zvočnikov v stropu ali zvočnikov, ki so usmerjeni navzgor.

Prizor iz dnevne sobe, ki prikazuje zvočni učinek tehnologije XR Surround
Najboljše s Sonyjevim zvokom

Naši najnovejši TV-ji BRAVIA s povezano Sonyjevo zvočno opremo nudijo pristno zvočno-vizualno izkušnjo z vrhunsko sliko XR in kakovostjo zvoka.

Družina na kavču gleda TV z zvočniškim modulom HT-A7000 na marmornati mizici
Acoustic Center Sync

Ko TV BRAVIA XR povežete s Sonyjevim zvočniškim modulom, postaneta zvočniški modul in TV osrednji zvočnik vašega sistema za domači kino. Zvok se tako natančno ujema z vsebino na zaslonu in nudi pruistno zvočno izkušnjo.

Moški sedi na zofi in posluša zvok 360 Spatial Sound z nosljivim zvočnikom SRS-NS7 in brezžičnim oddajnikom WLA-NS7
Pripravljeno za 360 Spatial Sound Personalizer

Prilagodite izkušnjo Dolby Atmos® z zvočnikom SRS-NS7 in televizorjem BRAVIA XR™ in doživite zvok 360 Spatial Sound. Zvok 360 Spatial Sound lahko z izbranimi Sonyjevimi slušalkami doživite tudi prek oddajnika WLA-NS7 (naprodaj ločeno).

Slika ženske na polni ulici, ki prikazuje, kako Voice Zoom 2 olajša poslušanje govora
Voice Zoom™ 2 za boljši glas in razločnejše dialoge

Televizijski dialogi so lahko razločnejši, ne da bi povečali glasnost. Čeprav je govor težko slišen, zazna Voice Zoom 2 vrsto glasu, ga analizira in izboljša njegovo jasnost. 

Odkrijte zvočno tehnologijo
 
Funkcije pametnega televizorja
Vsebine iz pametnega telefona na velikem zaslonu

Hitro in preprosto prikažite najljubše videoposnetke, fotografije, igre in drugo vsebino iz naprav s sistemom iOS ali Android na velikem zaslonu.

Slika pretakanja vsebine iz pametnega telefona v TV
Upravljajte naprave s pametnim daljinskim upravljalnikom

Vse povezane naprave lahko upravljate z našim pametnim daljinski upravljalnikom. Dostop z enim gumbom do storitev videa na zahtevo v nekaj sekundah zapolni vaš prostor z oddajami in filmi.

Slika s ponazoritvijo, kako je vse povezane naprave mogoče upravljati z enim pametnim daljinskim upravljalnikom
Odkrijte več pametnih funkcij
 
Zasnova
Minimalistična zasnova za popolno potopitev brez motenj

Minimalistična enoploščna zasnova zaobjema zaslon z naravno elegantno enojno stekleno ploščo, ki ne odvrača vaše pozornosti od slike. Ta televizor je videti in slišati odlično, ne glede na to, ali je na stojalu ali steni.

Dejanski videz je odvisen od velikosti televizorja.

Povlecite
Slika prikazuje 3-smerno stojalo za več položajev
Razkošno 3-smerno stojalo za poljubno postavitev televizorja

S trismernim večpozicijskim stojalom lahko izbirate med standardno nastavitvijo, ko je slika v središču vašega pogleda, ozko nastavitvijo za ožje police in nastavitev z zvočniškim modulom za idealno postavitev zvočnega sistema.

Posnetek zasnove površine od roba do roba od blizu
Kovinska enotna površina za potopitveni ogled

Vrhunski kovinski okvir je izjemno tanek, zato se vaše oči naravno osredotočajo na sliko, ne pa na okolico.

Slika zadnjega dela televizorja z urejenimi kabli
Brez motenj, dodelana estetika

Kabli so lepo skriti na držalih, zato ni nobenega zapletanja, televizor pa je od spredaj, zadaj in od strani videti lep in urejen.

Detajl brušenega aluminija z osvetlitvijo iz ozadja
Daljinski upravljalnik z osvetlitvijo iz ozadja

Daljinski upravljalnik vrhunske zasnove iz brušenega aluminija je odličen na otip in viden v temi.

Prvovrstna slika in zvok ne glede na okolje

Zleknite se in uživajte v vznemirljivem doživetju ob gledanju. Naša edinstvena optimizacijska tehnologija s svetlobnimi in barvnimi senzorji samodejno prilagaja sliko ter zvok vašemu okolju.

Uživajte v razvedrilu, kot si je to zamislil režiser

S širokim naborom tehnologij, ki ohranijo vizijo ustvarjalcev, kot so Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced in Dolby Vision®, lahko ta TV poustvari dramo in vznemirjenje v skladu z vizijo režiserja. Podpira tehnologijo Calman, ki omogoča izredno urejanje posnetkov.  

Logotip pomožne tehnologije
Pomožna tehnologija v storitvi Google TV

Naši TV-ji so opremljeni s podporno tehnologijo za uporabnike z omejitvami sluha, vida ali gibanja.

Bodite med prvimi, ki bo izvedel vse o razburljivi novi tehnologiji, ki se skriva za najnovejšimi televizorji BRAVIA, ter vse o prednaročilih in o tem, kdaj bodo televizorji na voljo v trgovinah.

Specifikacije in funkcije

Približajte se resničnemu svetu na velikem zaslonu televizorja 8K, ki ga poganja revolucionarni procesor Cognitive Processor XR™.

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok