VSI TELEVIZORJI

ZF9| MASTER Series | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

ZF9 Series
Slika ZF9| MASTER Series | Full Array LED | 4K Ultra HD | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

164 cm (65 palcev)

KD-65ZF9

PMPC

€ 3.050,00

(z DDV)

189 cm (75 palcev)

KD-75ZF9

PMPC

€ 5.082,50

(z DDV)
AEnergijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

2modeli

Glavne značilnosti
Full Array LED

VEČ LUČI LED, VEČ SVETLOSTI, VEČJI KONTRAST

(1) Običajen EDGE LED. (2) Full Array LED. "Simulirane slike.

Televizorji Full Array LED so v primerjavi z običajnimi televizorji Edge LED bolj osvetljeni, saj vključujejo večje število luči LED, ki so nameščene neposredno za zaslonom. V kombinaciji s Sonyjevo tehnologijo lokalne zatemnitve to pomeni, da lahko televizor neodvisno zamegli ali osvetli posamezna območja LED, zato je kontrast natančnejši, kinematografsko doživetje pa boljše.

Vrhunski realizem 

Procesor za slike X1™ Ultimate z najvišjo zmogljivostjo obdelave zazna na stotine različnih predmetov na zaslonu in pametno poudari svetlost, podrobnosti in barve tako, da je vsebina izredno ločljiva, svetla in neverjetno realistična.

Živahni barvni odtenki z vseh zornih kotov gledanja

Na tem širokokotnem televizorju lahko vidite žive barve, ki ne zaostajajo za resničnostjo. Naša tehnologija pogleda X-Wide Angle omogoča ogled pristnih senc in odtenkov na zaslonu TRILUMINOS z vseh zornih kotov.

Podrobnost, razkrita z izjemnim kontrastom

Doživite lepe nočne posnetke, polne bleščečih luči in globljih črnih odtenkov. S kontrastom, ki za dvanajstkrat presega kontrast običajnih LED-televizorjev, so s televizorji 4K HD s tehnologijo X-tended Dynamic Range™ PRO temni prizori še temnejši, svetli prizori pa še svetlejši.

Popolnoma jasna slika vsakega premika

Naša tehnologija X-Motion Clarity™ skrbi za nemoten in jasen prikaz hitrih prizorov. Premikajoče se slike so natančno nadzorovane, kar zmanjšuje zamegljenost. Tudi med prizori s hitro premikajočimi se motivi ostane slika jasna in enako svetla.

Televizor z zvočniškim modulom ZF9
Zvočniški modul za kinematografsko izkušnjo

Povežite televizor s tem zvočniškim modulom in uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. Dolby Vision™ zagotavlja živahne prizore za pristno doživetje ob gledanju, Dolby Atmos™ pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Odkrijte vse oblike razvedrila, o katerih sanjarite, tako hitro, kot lahko govorite. Napredno glasovno upravljanje za ta pametni televizor Android™ vam omogoča takojšen ogled filmov in TV-oddaj iz aplikacij ali oddaj.

Android TV™
Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit

Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

Zasnovan tako, da pritegne vso vašo pozornost

Nobenih motenj, samo lepe slike. Aluminijast okvir je ozek in prefinjeno zasnovan, zato bo vaša pozornost vedno usmerjena na zaslon, medtem ko so kabli modro skriti na hrbtnem in sprednjem delu televizorja.

Povlecite
Naše televizorje 4K Android priporoča Netflix

Z Netflixom najdete televizorje z boljšo zmogljivostjo, dostopom do aplikacij in novimi funkcijami in dobite pametnejši televizor. S televizorji Netflix Recommended TV uživate ob priljubljenih oddajah in filmih z namenskim gumbom in glasovnim upravljanjem.

Netflix Recommended TV
Videovodiči
Videovodiči za televizorje

Imate vprašanje glede nastavitve in uporabe televizorja? Ga ne znate povezati z drugo opremo? Podrobna navodila najdete v naših videovadnicah.

Specifikacije in funkcije

Z osupljivo realističnimi slikami na tem televizorju 4K HDR smo naredili korak naprej od vrhunskega. S tehnologijo MASTER Series so podrobnosti v prizorih videti še bolj resnične.
  • Na voljo v velikosti 164 cm (65 palcev), 189 cm (75 palcev)

  • Visok dinamični razpon 4K

  • Procesor za slike X1™ Ultimate

  • X-Wide Angle

  • Android TV™

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

  • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

  • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

  • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok