TELEVIZORJI

ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

ZG9 Series

Slika ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Visok dinamični razpon (HDR) | Pametni televizor (Android TV)

215 cm (85 palcev)

KD-85ZG9

PMPC

€ 16.131,20

(z DDV)

248 cm (98 palcev)

KD-98ZG9

PMPC

€ 80.660,20

(z DDV)
DEnergijska nalepka in podatkovna kartica izdelka

2modeli

Glavne značilnosti

Poglobite se v vizijo ustvarjalca v 8K

Poglejte, kako smo oživili ustvarjalčeve ideje s kombinacijo briljantne 8K HDR in naše edinstvene filozofije MASTER Series. 

Full Array LED

VEČ LUČI LED, VEČ SVETLOSTI, VEČJI KONTRAST

(1) Običajen EDGE LED. (2) Full Array LED. "Simulirane slike.

Televizorji Full Array LED so v primerjavi z običajnimi televizorji Edge LED bolj osvetljeni, saj vključujejo večje število luči LED, ki so nameščene neposredno za zaslonom. V kombinaciji s Sonyjevo tehnologijo lokalne zatemnitve to pomeni, da lahko televizor neodvisno zamegli ali osvetli posamezna območja LED, zato je kontrast natančnejši, kinematografsko doživetje pa boljše.

To je Sony 8K, resnična in pristna izkušnja

Vstopite v svet televizorja Sony 8K, ki ekskluzivno uporablja naš priznani procesor X1™ Ultimate. Uživajte v tridimenzionalnem razvedrilu velikega zaslona s štirikrat večjo ločljivostjo od 4K in visoko svetlostjo, ki je posebej razvita za 8K. Slike so imajo izrazito globino, teksturo in podrobnosti ter vaše vidno polje zapolnijo z neprimerljivo realistično podobo.

Logotip 8K HDR
Logotip tehnologije X1 Ultimate

V ločljivosti 8K se prikažejo skrite podrobnosti

S tehnologijo 8K X-Reality™ PRO je ločljivost slik blizu resnični kakovosti 8K, saj uporablja našo posebno zbirko podatkov 8K. Ostrina slik je v realnem času izboljšana in izpopolnjena, zato postanejo jasne tudi podrobnosti v arhitekturi stavbe, ki so bile prej slabo vidne.

Prizor je vizualno bogatejši z izrazitim kontrastom

Razkrijte podrobnosti, ki se skrivajo v sencah in svetlih delih. Ta televizor 8K HDR s tehnologijo 8K X-tended Dynamic Range™ PRO ponuja do dvajsetkrat več kontrasta od običajnih LED-televizorjev, zato so temni prizori temnejši in svetli svetlejši. Poglejte, kako so videti oblike in teksture, zasenčene z mostom in osvetljene z lučmi na stolpu.

Logotip tehnologije 8K X-tended Dynamic Range PRO
Logotip tehnologije Backlight Master Drive

Slika in zvok v popolni harmoniji

Z realističnimi slikami in ustrezno akustiko boste uživali ob gledanju. Slike s čudovitimi podrobnostmi skupaj z zvočno tehnologijo Sound-from-Picture Reality™ zagotavljajo izjemno zvočno-vizualno izkušnjo. 

Sound-from-Picture Reality™

Naš sistem Acoustic Multi-Audio™ zagotavlja pristen zvok, saj vključuje kar štiri naprej usmerjene zvočnike. Dogajanje in zvok sta tako natančno usklajena, da ob gledanju lahko še bolj uživate.

Način osrednjega zvočnika

Ključni dejavnik osupljivega zvoka

Uporabite zvočnik BRAVIA kot osrednji zvočnik in uživajte v izredno jasnem zvoku govora, vokalov in instrumentov. Preprosto povežite svoj sistem za domači kino in uživajte v osupljivem kinematografskem doživetju.

Velik zaslon, dinamična izkušnja

Ta televizor Sony 8K HDR TV je namenjen spektakularnemu ogledu na velikem zaslonu. Z izjemnimi slikami stopite v središče dogajanja.

 • X-Wide Angle
 • X-Motion Clarity
 • Netflix Calibrated Mode
 • Priporoča Netflix
 • Gumb za Netflix
Resnično kinematografsko doživetje

Uživajte kot v kinu

Uživajte v razburljivem kinematografskem doživetju kar doma. S tehnologijo Dolby Vision™ prizori oživijo pred vašimi očmi in so videti realistično, Dolby Atmos™ pa zapolni prostor s pristnim prostorskim zvokom.

Ponuja popolnoma tridimenzionalno doživetje ob gledanju

Vsaka podrobnost te zasnove pripomore k najboljši kakovosti slike in zvoka, njuna harmonija pa še ni bila takšna.

Povlecite

Skriti in pospravljeni kabli

Z namenskim priloženim držalom lahko kable lepo skrijete v stojalo.

Upravljanje kablov
Android TV

Samo povejte – zabaven način za odkrivanje novih besed

Oblike razvedrila, o katerih sanjate, najdete tako hitro, kot govorite. Sonyjev pametni televizor Android TV™ se ponaša z naprednim glasovnim upravljanjem za takojšen dostop do filmov in TV-oddaj v aplikacijah ali oddajah.

Deluje z Apple AirPlay/Apple HomeKit

Z Apple AirPlay pretakate video in zvok v televizor neposredno iz naprave iPhone, iPad ali Mac. Glejte filme in oddaje iz aplikacije Apple TV, priljubljenih aplikacij ali celo brskalnika Safari. Delite svoje fotografije z vsemi v prostoru.

Enostaven nadzor s pametnim daljinskim upravljalnikom

Na televizor prek HDMI priključite zunanje digitalne sprejemnike in druge naprave, kijih upravljate z enim pametnim upravljalnikom. Zasnova je tanjša in bolj zaobljena, ima vgrajen mikrofon za glasovno upravljanje in boljšo postavitev gumbov.

Pametni daljinski upravljalnik
Specifikacije in funkcije
S televizorjem MASTER Series 8K HDR, ki vključuje tehnologiji Picture Processor X1™ Ultimate in Acoustic Multi-Audio™, se vaše razvedrilo približa realnosti.
 • Na voljo v velikosti 215 cm (85 palcev), 248 cm (98 palcev)

 • Visoki dinamični razpon (HDR) z ločljivostjo 8K

 • Procesor za slike X1™ Ultimate

 • Backlight Master Drive

 • Acoustic Multi-Audio™

Zasnovano z mislijo na okolje

PREBERITE VEČ O PODJETJU SONY IN OKOLJU

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje.

Preberite več

OKOLJU PRIJAZNE FUNKCIJE V TEM IZDELKU

 • Funkcija dinamičnega nadzora osvetlitve ozadja ali osvetlitve na ravni slikovnih pik izboljšuje energijsko učinkovitost tako, da ob spremembi vsebine na sliki nastavi svetlost osvetlitve zaslona.

 • Način varčevanja z energijo varčuje z energijo tako, da prilagaja svetlost osvetlitve zaslona

 • Način izklopa zaslona varčuje z energijo tako, da izklopi zaslon, vendar pri tem ne preklopi televizorja v način polne pripravljenosti, tako da lahko še vedno poslušate zvok