S telefonom Xperia prejmete 3 mesece brezplačnega dostopa do storitve TIDAL

Naši najboljši pametni telefoni za glasbo za najboljšo glasbo za vaš telefon. Novi naročniki na storitev TIDAL ob nakupu telefona Xperia prejmejo 3 mesece brezplačnega dostopa do storitve TIDAL Hi-Fi, vključno z izkušnjo 360 Reality Audio.

Kaj je TIDAL?

TIDAL je globalna glasbena in razvedrilna platforma v lasti izvajalcev, ki z edinstvenimi originalnimi vsebinami ter ekskluzivnimi dogodki povezuje izvajalce in oboževalce. Storitev za pretakanje je na voljo v 54 državah in v svojem katalogu ponuja več kot 60 milijonov skladb in 250.000 visokokakovostnih videoposnetkov, poleg tega pa še serije originalni videoposnetkov, poddaje, več tisoč strokovno pripravljenih seznamov predvajanja in odkrivanje novih izvajalcev s funkcijo TIDAL Rising.

Telefon, ki prikazuje vmesnik storitve TIDAL
Moški posluša glasbo s tehnologijo 360 Reality Audio
Prepustite se zvoku, ki je vsepovsod okoli vas

360 Reality Audio je novo glasbeno doživetje, pri katerem so posamezni zvoki postavljeni v 360-stopinjsko sferično zvočno polje okrog vas. Poslušajte bobne nad seboj, vokal pred seboj in kitaro za seboj. Izvajalcem in ustvarjalcem ponuja nov način izražanja, pri čemer je v ospredju poslušalec.

Ustvarili ljubitelji glasbe za ljubitelje glasbe

Xperia je bila zasnovana v sodelovanju z založbo Sony Music Entertainment in je namenjena ljudem, ki živijo za glasbo. Xperia 1 II je prvi pametni telefon na svetu z dekodiranjem 360 Reality Audio, ki optimizira glasbo v storitvi TIDAL. S telefonom Xperia in storitvijo TIDAL lahko uživate v kakovostni glasbi in tehnologiji 360 Reality Audio za osupljivo in neponovljivo doživetje glasbe.

Logotipa telefona Xperia in storitve TIDAL
S telefonom Xperia prejmete 3 mesece dostopa do storitve TIDAL HiFi

Če ste nov uporabnik storitve TIDAL, ob nakupu telefona Xperia prejmete 3-mesečni brezplačen dostop do paketa HiFi[ storitve TIDAL. 

Če ste že naročnik na storitev TIDAL HiFi, je Xperia popolna za poslušanje glasbe s tehnologijo 360 Reality Audio.

Aktiviranje

1. Na začetnem zaslonu ali zaslonu z aplikacijami poiščite namestitveni program TIDAL, imenovan “TIDAL 3 Months Free”.

2. Tapnite ikono za zagon namestitvenega programa, da začnete postopek za unovčenje ponudbe.

3. Upoštevajte navodila za ustvarjanje novega računa za TIDAL in unovčite svojo ponudbo 3-mesečnega brezplačnega preizkusa storitve TIDAL HiFi.

4. Ko ustvarite račun za TIDAL, tapnite gumb “Download”.

5. Odpre se trgovina Google Play. Tapnite gumb “Install”.

6. Po končani namestitvi upoštevajte navodila za prijavo v storitev TIDAL z novim računom za TIDAL.

7. Pozvani boste k izbrisu namestitvenega programa TIDAL. Nadaljujte postopek.

8. Uživajte v storitvi TIDAL HiFi in tehnologiji Sony 360 Reality Audio na svojem telefonu Xperia

Pogoji in določila

Ta ponudba storitve TIDAL je na voljo le novim uporabnikom storitve TIDAL, ki še nimajo računa za TIDAL. Če aktivirate to ponudbo TIDAL, boste za tri (3) mesece prejeli brezplačen dostop do tako imenovanega paketa “HiF” glasbene storitve TIDAL.

Ob koncu brezplačnega preizkusa bo vaša naročnina na storitev samodejno podaljšana, naročnino pa boste morali plačati. Cena paketa “HiFi” je 19,99 USD na mesec. Če ne želite plačati nobenih stroškov, morate naročnino preklicati pred koncem brezplačnega preizkusa. 

ČE ŽELITE PREKLICATI SAMODEJNO PODALJŠANJE NAROČNINE, obiščite stran z nastavitvami računa (https://my.tidal.com/login) in nato v razdelku “Subscription” (Naročnina) kliknite “Cancel my subscription” (Prekliči naročnino). TIDAL si bo razumno prizadeval, da bo vse zahtevke za preklic naročnine obdelal v dveh delovnih dneh od prejema zahtevka za preklic naročnine. 

Vsi pogoji in določila, ki veljajo za to promocijo TIDAL, so na voljo na tej strani: http://TIDAL.com/us/terms.