#TravelByXperia

@SonyXperia v Instagramu

#TravelByXperia @SonyXperia Instagram na oranžnem ozadju
Podajte se na virtualno potovanje okoli sveta z Xperio

Naša vsakdanja življenja so se v letu 2020 znatno spremenila, vključno z načinom potovanja med kraji. S kampanjo #TravelByXperia želimo v času, ko se nam fizično potovanje morda zdi še vedno težko dosegljivo, znova povezati vse ljubitelje pustolovščin po svetu. Raziščite svet z napravo Xperia, od očarljivih mestnih panoram do lokalnih specialitet – nikoli ne veste, kaj boste morda odkrili. 

Na poti v središče New Yorka

Z ulično fotografijo Crissibeth Cooper boste odkrili plat New Yorka, ki ga večina ne vidi.

© Crissibeth Cooper. Vse fotografije je posnela profesionalna fotografinja Crissibeth Cooper. Vse fotografije so posnete s pametnim telefonom Xperia. 

Fotografija Crissibeth Cooper
Spoznajte Crissibeth Cooper – fotografinjo iz New Yorka

Crissibeth Cooper, pristna Newyorčanka, ustvarja posnetke z natančno kompozicijo, pri tem pa pogosto uporablja simetrijo in zlati rez. Na njenih posnetkih pogosto najdemo teme, kot so vodilne črte, odsevi, arhitektura, bežišča in urbane pokrajine. Razstave je imela na sprehajališču Highline in na trgu Sony Square, njene izdelke pa najdemo tudi v zbirki Getty Images. Je ustanovni član združenja Sony Alpha Imaging Collective.  

Crissibeth govori o pristopu k fotografiranju New Yorka
Doživite Pariz

Začutite utrip življenja v Parizu z najnovejšimi posnetki Laurent Derossi.

© Laurent Derossi. Vse fotografije je posnel profesionalni fotograf Laurent Derossi. Vse fotografije so posnete s pametnim telefonom Xperia. 

Laurent Derossi pred Eifflovim stolpom
Spoznajte Laurent Derossi – pariškega fotografa

Laurent Derossi (@Parisexplorer) je pariški fotograf, ki se je specializiral za urbano in popotniško fotografijo. Laurent, ki je radoveden po naravi in pustolovec po srcu, raziskuje pariške ulice in išče edinstvene perspektive. Laurent svoje fotografije z drugimi deli na svojem spletnem mestu in v družabnih omrežjih, kjer ima več deset tisoč sledilcev.

Podajte se na švedsko dogodivščino

Odpravite se na potovanje po čudovitih zasneženih švedskih gorah, jezerih in pokrajinah s Tobias Hägg.

© Tobias Hägg. Vse fotografije je posnel profesionalni fotograf Tobias Hägg. Vse fotografije so posnete s pametnim telefonom Xperia. 

Fotografija Tobias Hägg polne dolžine
Spoznajte Tobias Hägg – švedskega fotografa

Tobias Hägg (Airpixels v družabnih medijih), fotograf in videograf, ki ima svoj dom na obrobju Stockholma na Švedskem. Navdušujejo ga nove pokrajine, pustolovščine in divja narava. Tobias se podaja na najbolj oddaljene koščke sveta, kjer edinstvene trenutke ujame na fotografije in film. Je eden od 14 fotografov z nazivom Masters of Drone Photography, je pa tudi sodnik pri tekmovanju Cewephotoworld, ki je eno največjih fotografskih tekmovanj na svetu.

Top namigi za potovanja Tiffany Nguyen #TravelByXperia
Tiffany Nguyen stoji na cesti
Spoznajte Tiffany Nguyen

Tiffany je pustolovska in popotniška fotografinja iz Južne Kalifornije z izredno raznolikim portfeljem. Bila je ena prvih članic združenja Sony Alpha Imaging Collective, navdih pa išče na potovanjih. Navdušujejo jo novi kraji in rada spoznava nove kulture.

Pridružite se #TravelByXperia

Če se nam želite pridružiti na tem potovanju, enostavno posnemite čudovito pokrajino, hrano in kulturo svoje države z napravo Xperia ter objavite fotografijo v Instagramu s ključnikom #TravelByXperia. V našem uradnem kanalu Sony MobileInstagram @SonyXperia bomo nato izbrali najboljše posnetke, ki jih bomo delili v viru in zgodbi.

 Če želite svojo fotografijo deliti v kanalu @SonyXperia morate:

Pred prijavo na to kampanjo prebrati pogoje in določila ter jih sprejeti

Objavite s tem ključnikom: #TravelByXperia
Dodajte ime svoje države ali regije, na primer #Slovenija
Ime svoje naprave Xperia, na primer #Xperia 5II

Model pametnega telefona ni pomemben, vendar pa mora biti posnetek ustvarjen z Xperio. Če bomo objavili vašo fotografijo, se bomo obrnili na vas z neposrednim sporočilom v Instagramu. 

Ogled pogojev in določil