LinkBuds S

Vedno vklopljene

S slušalkami LinkBuds S ste vedno v stiku z svetom okoli sebe. Ker so izjemno majhne in lahke, jih lahko udobno nosite 24 ur na dan ter ohranite stik z ljudmi in kraji. Slušalke LinkBuds S samodejno preklopijo na optimiziran ambientalni zvok ali visokokakovostno odpravljanje šumov za poslušanje brez motenj.

POPOLNOMA BREZŽIČNO

LinkBuds S

LinkBuds S
Slika LinkBuds S

earthbluecreamwhiteblack

PMPC

€ 200,00

(z DDV)
Logotip za LinkBuds S
Slišite vse okrog sebe

Serija slušalk LinkBuds je tako pametna, da se prilagodi vašemu življenju, vi pa ostanete povezani z ljudmi in vsebino, ki jo imate najraje.

Katera je vaša barva?

Sami se odločite med štirimi prvovrstnimi mat barvami – vključno z marmorno modro barvo – vse so na voljo v etuiju iste barve.

Zdaj na voljo v marmorno modri

Slušalke LinkBuds S so izdelane iz recikliranih materialov in so zdaj na voljo v prepoznavnem marmorno modrem vzorcu.

Ker je marmorni vzorec edinstven na vsakem posameznem izdelku, lahko pride do odstopanja med fotografijo in dejansko napravo.

Oglejte si slušalke LinkBuds S
Vsi vaši svetovi – povezani in optimizirani

Oglejte si, kako slušalke LinkBuds S popestrijo vaš vsakdan z naravnim zvokom okolice ali odpravljanjem šumov. Prilagodljiv kontrolnik za zvok in vrhunska kakovost zvoka za glasbo in klice.

Majhne in lahke za izjemno udobje
Boljši okoljski zvok
Prilagodljiv kontrolnik za zvok
Razločni klici in pristen zvok
Preprosta povezava in nadzor
Izdelano z mislijo na okolje
Slišite vse okrog sebe

Majhne, lahke in pametne, s stabilnim prileganjem, da ostanete povezani in obdržite nadzor nad svojim dnem.

Majhne in lahke za izjemno udobje

Približno 4,8 grama težke slušalke Linkbuds S so najmanjše in najlažje brezžične slušalke na svetu z odpravljanjem šumov visoke ločljivosti. Velikost smo zmanjšali s kompaktno pogonsko enoto ter integracijo sistema Bluetooth® Audio SoC (System on Chip) v enem samem čipu. 40 % manjše od modela WF-1000XM4 

Etui za slušalke LinkBuds S bele barve z odstranjeno slušalko LinkBud
Slika sivih slušalk LinkBuds S v ušesu
Udobne in varne

Slušalke LinkBuds S se odlično ujemajo s človeškim ušesom, ergonomska zasnova pa omogoča stabilnejše prileganje. Pri zasnovi slušalk LinkBuds S smo uporabili obsežne podatke o obliki ušes, ki smo jih zbirali od uvedbe prvih ušesnih slušalk na svetu leta 1982, ter ocenili občutljivost različnih vrst ušes, da bi zagotovili idealno obliko, ki je udobna za veliko ljudi.

Razločen zvok iz okolice ali odlično odpravljanje šumov

Te slušalke ponujajo najboljše lastnosti obeh svetov – Sonyjev najboljši zvok iz okolice v brezžičnih slušalkah, ko želite komunicirati s svetom, in visokokakovostno odpravljanje šumov, ko morate biti zbrani. Slušalke LinkBuds S samodejno preklapljajo med načinom zvoka iz okolice in odpravljanjem šumov glede na to, kje ste in kaj počnete.

Razdeljena slika moškega, ki pleše na stadionu in nosi slušalke LinkBuds S z vklopljenim načinom ambientalnega zvoka
OKOLJSKI ZVOK
Razdeljena slika moškega, ki pleše v zamegljenem okolju stadiona in nosi slušalke LinkBuds S z odpravljanjem šumov
ODPRAVLJANJE ŠUMOV
Prilagodi ambientalni zvok temu, kar počnete

Prilagodljiv kontrolnik za zvok je pametna funkcija, ki zazna, kje ste in kaj počnete, nato pa prilagodi nastavitve okoljskega zvoka ter poskrbi za popolno doživetje ob poslušanju. Prilagodljiv kontrolnik za zvok se sčasoma nauči prepoznavati lokacije, ki jih pogosto obiskujete, kot je vaše delovno mesto ali najljubša kavarna, in prilagodi zvok okoliščinam.

Nova zvočna izkušnja za igranje v izboljšani resničnosti

Če iščete razvedrilo onkraj glasbe in klicev, slušalke LinkBuds S prek novega senzorja in tehnologije prostorskega zvoka zagotovijo pristen zvok za igre v izboljšani resničnosti, kot je »Ingress« avtorjev Niantic.

Slušalke LinkBuds S senzorji in tehnologija prostorskega zvoka zagotovijo novo izkušnjo v igri »Ingress«, saj s pomočjo sledenja glavi pošiljajo zvok iz različnih smeri v skladu z dogajanjem v igri.

Moški z nahrbtnikom stoji na mestni ulici in se smeji v telefon. Trije mehurčki s prizori iz videoiger znotraj lebdijo okrog njega.

Za ogled tega videoposnetka sprejmite piškotke storitve Youtube

Spodaj odprite nastavitve piškotov in se prepričajte, da ste vklopili piškotek Youtube pod razdelkom »Funkcionalni«.

Glasba brez prekinitev z zvočnimi obvestili

S samodejnim predvajanjem dobite glasbo in zvočna obvestila, ko jih potrebujete. Glasba se predvaja ob želenem času, na primer ko si nadenete slušalke ali pa se odpravite na sproščujoč sprehod, ter izboljša vaše razpoloženje. Zvočno opozorilo vas opomni na vse pomembne dogodke, da lahko telefon varno pustite v žepu. Vzpostavite povezavo z aplikacijami Spotify, Endel in glasbenimi aplikacijami 1 ter poslušajte svojo najljubšo glasbo in sproščujoče zvočne kulise. Aplikacija Auto Play je v beta različici, zato se njene funkcije lahko spremenijo in izboljšajo 2 3 4.

Razločni klici in pristen zvok

Preprosto vzpostavite povezavo z ljudmi in vsebino, ki vam je všeč. Opravljajte izjemno jasne klice brez hrupa in poslušajte glasbo z odličnim zvokom brez motenj.

Ženska med hojo po mestu nosi slušalke LinkBuds S in se pogovarja po pametnem telefonu
Najboljša Sonyjeva kakovost klicev v brezžičnih slušalkah

S tehnologijo natančnega zaznavanja zvoka, ki optimalno nadzoruje mikrofone na zunanji in notranji strani ušesnih čepkov, ter napredno obdelavo signala so pogovori izjemno razločni tudi v hrupnih okoljih. Naš algoritem za zmanjševanje šumov je bil razvit s strojnim učenjem z UI z več kot 500 milijoni vzorcev glasov za zmanjševanje ambientalnega šuma in jasnega zajemanja.

Potopen zvok, pristna glasba

Nova 5 mm pogonska enota s skladno membrano omogoča kompaktno velikost slušalk LinkBuds S. Kljub svoji velikosti pa reproducira močne nizke tone in razločne vokale ter v vseh zvrsteh glasbe. Bogat zvok srednjih tonov omogoča jasno reprodukcijo glasov v glasbi, filmih in poddajah. Z izboljšanim odpravljanjem šumov pa slušalke LinkBuds S poskrbijo tudi za manj motenj.

Bližnji posnetek diagrama nove izjemno kompaktne pogonske enote s prikazano notranjo razporeditvijo
Logotip za High-Resolution Audio Wireless
Uživajte v zvoku High-Resolution Audio Wireless brez kablov 

Slušalke LinkBuds S podpirajo High-Resolution Audio Wirelesss s tehnologijo LDAC, ki je postala standard v panogi. LDAC prenaša približno trikrat več podatkov kot običajna zvočna povezava Bluetooth® , kar omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v izjemni kakovosti, ki je kar najbližje doživetju ob poslušanju z žično povezavo.

Sprotna restavracija vseh stisnjenih datotek

DSEE Extreme™ s tehnologijo Edge-AI (umetna inteligenca) zviša ločljivost digitalne stisnjene glasbe. Dinamično prepozna inštrumente, glasbene zvrsti in posamezne elemente vsake skladbe ter tako obnovi kakovost zvoka, izgubljeno zaradi stiskanja.

Logotip za DSEE Extreme™
Preprosta povezava in nadzor

Z našimi pametnimi funkcijami lahko odslej lažje dostopate do razvedrilne vsebine in v njej uživate ves dan.

Quick Access

Bližnjica do vaše glasbe s preprostimi tapi – brez potrebe po dotikanju pametnega telefona. V glasbi boste lahko uživali brez posebnega truda.

Eksplozijska risba notranjih delov slušalk WH-1000XM4.
Slika logotipa Spotify Tap
Slika logotipa Amazon Music Play Now
Slika logotipa Endel
Poslušajte na varen način z aplikacijo Sony | Headphones Connect

Poslušajte glasbo na varen način. Podatke o glasnosti, ki jih zabeležijo vaše slušalke, primerjate s smernicami Svetovne zdravstvene organizacije (WHO). Prejmite obvestila prek operacijskega sistema, ko je glasnost previsoka.

LinkBuds S omogočajo nastavitve upravljanja z dotikom. Z aplikacijo Headphones Connect lahko vsaki slušalki dodelite svoje funkcije.

Logotip aplikacije Sony | Headphones Connect
Moški in ženska se pogovarjata, moški na desni nosi slušalke LinkBuds S
Govorite in slišite le zvok iz okolice

Funkcijo Spregovori in klepetaj lahko nastavite tako, da zaustavi predvajanje glasbe takoj, ko začnete govoriti. Tako slišite le zvok iz okolice in lahko opravite pogovor, če želite imeti slušalke v ušesih ali pa imate zasedene roke. Ko nehate klepetati, se glasba začne samodejno znova predvajati.

Takojšnji premor. Takojšnje predvajanje.

Odstranite ušesne čepke in glasba se neha predvajati – senzor bližine zazna, kdaj imate nameščen en ušesni čepek in kdaj oba. Namestite ušesne čepke nazaj in glasba se začne znova predvajati.

Logotip vgrajenih funkcij OK Google in Alexa
Upravljajte z glasom

Če želite aktivirati želenega glasovnega pomočnika, recite "Hey Google" ali "Alexa".Poslušajte glasbo, povežite se s prijatelji, prejmite obvestila, nastavite opomnike in še več. Z glasom lahko upravljate tudi funkcije slušalk, kot je odpravljanje šumov, poslušate e-pošto v Microsoft Outlooku in se pridružite srečanjem v aplikaciji Microsoft Teams s storitvijo Google Assistant ali Siri.

Slika roke in prsta, ki se dotika gumba
Vse na dosegu prstov

Slušalke LinkBuds S nudijo intuitivno upravljanje – če želite odpravljanje šumov zamenjati z ambientalnim zvokom, tapnite levi ušesni čepek, če pa želite preskočiti skladbo, dvotapnite desnega.

Logotip za Google Fast Pair
Poiščite svoje slušalke s funkcijo hitre seznanitve

LinkBuds S podpirajo Googlovo novo funkcijo hitre seznanitve. Z zvočnim signalom ali preverjanjem zadnje znane lokacije v Googlovi aplikaciji lahko preprosto preverite, kje ste pustili slušalke.

Logotip za Swift Pair
Preprosto seznanjanje z računalnikom

S funkcijo hitrega seznanjanja lahko hitro in preprosto slušalke seznanite s prenosnim, namiznim ali tabličnim računalnikom s sistemom Windows11 ali Windows 10. Ko izberete način seznanjanja, se v bližnjih napravah s sistemom Windows11 ali Windows 10 prikaže pojavno okno z navodili za seznanjanje.

Ikoni prenosnika in pametnega telefona
Večtočkovna povezava

Za popolno priročnost lahko te slušalke Bluetooth® hkrati povežete z dvema napravama Bluetooth. Ko prispe klic, slušalke vedo, katera naprava zvoni in samodejno vzpostavijo povezavo z ustrezno napravo. S preprostim dotikom gumba lahko slušalke hitro in preprosto preklapljate med obema napravama.

Naslednja generacija zvoka Bluetooth

Te slušalke so pripravljene na LE Audio (beta različica), naslednjo generacijo zvoka Bluetooth, ki omogoča izjemno nizko zakasnitev – idealno za igranje iger.

Ženska sedi v dnevni sobi in nosi slušalke LinkBuds S ter gleda videoposnetek na pametnem telefonu
Slika dveh oseb, ki poslušata glasbo s slušalkami LinkBuds S. Ilustracija prikazuje razliko med običajnim prenosom Bluetooth in prenosom Simultaneous BT v slušalkah LinkBuds S

(A) Običajni prenos BT s preklapljanjem iz L v D. (B) LinkBuds S – sočasni prenos BT L/D.

Jasnejši, stabilnejši signal Bluetooth

Za zagotavljanje nizke zakasnitve in visoke kakovosti zvoka, tudi pri morebitnih motnjah, je signal Bluetooth® posredovan v obe ušesi hkrati. Zmogljiv integriran procesor V1 za stabilen brezžičen zvok brez preskakovanja.

Izdelano z mislijo na okolje

Slušalke LinkBuds S so zasnovane z mislijo na stil in okolje.

Bele slušalke LinkBuds S in etui nad ozadjem iz belih plastičnih kosov
Materiali iz reciklirane plastike

Slušalke LinkBuds S so izdelane iz reciklirane plastike avtomobilskih delov.

Embalaža brez plastike

V materialu embalaže slušalk LinkBuds S ni uporabljene plastike, kar odraža Sonyjevo predanost zmanjšanju škodljivega vpliva njihovih izdelkov na okolje. 

Bela embalaža slušalk LinkBuds S
Slika plastenke med vodo, ki razpada v plastične delčke, poleg slike slušalk LinkBuds S v marmorno modri, obkroženih s plastičnimi delci

Ker je marmorni vzorec edinstven na vsakem posameznem izdelku, lahko pride do odstopanja med fotografijo in dejansko napravo.

Marmorno modra – izdelano iz recikliranih materialov

Del ohišja in etuija slušalk LinkBuds S v marmorno modri barvi je izdelan iz industrijske plastike in recikliranih plastenk kot tudi recikliranih plastičnih materialov iz avtomobilskih delov. To jim zagotovi značilen marmoren vzorec. Neizogibno odstopanje v marmornem vzorcu pomeni, da noben par slušalk LinkBuds S v marmorno modri barvi ni povsem enak.

Vsak par pomaga projektu »Protect our Oceans«

Družba Sony je organizaciji Conservation International v letih 2022-2023 prispevala kar 1 milijon USD, kar vključuje 500.000 USD prek prodaje slušalk LinkBuds S. To pomaga zaščititi 29.400 kvadratnih km (11.350 kvadratnih milj) oceana. S to investicijo bomo pomagali oživeti propadajoče morsko okolje, da lahko ocean znova deluje v korist vseh nas.

Logotip organizacije Conservation International
Bodite pripravljeni na dan, ki je pred vami

Poslušajte kadarkoli in kjerkoli z oceno IPX4 za vodoodpornost in baterijo, ki zadostuje za cel dan.

Bližnji posnetek glave in ramen ženske, ki med tekom nosi bele slušalke LinkBuds S
Vodoodpornost za vsakdanjo uporabo

Teh Sonyjevih vodoodpornih ušesnih čepkov z oceno IPX4 pljuski in potenje ne ustavijo, tako da se lahko nemoteno prepustite ritmu glasbe.

Celodnevno poslušanje in polnjenje v nekaj minutah

Baterija v slušalkah omogoča 6 ur uporabe, v etuiju pa še dodatnih 14 ur. To pomeni polnih 20 ur poslušanja od trenutka, ko se odpravite na pot. Ali se vam mudi? S 5-minutnim hitrim polnjenjem dobite do 60 minut predvajanja, aplikacija Sony | Headphones Connect pa vas celo obvesti, ko napolnjenost baterije pade pod 30 %.

Ikone za življenjsko dobo baterije, hitro polnjenje in čas predvajanja s 5 minutami polnjenja za 60 minut predvajanja
Sive skušalke LinkBuds S v ujemajočem se etuiju z odprtim pokrovom
Izredno majhen etui, popoln par

Polnilni etui z elegantno zaobljeno obliko in ujemajočimi se barvami odlično dopolnjuje slušalke LinkBuds S. Udobno se prilega roki ali žepu za življenje na poti.

Kaj je v škatli

V embalaži slušalk LinkBuds S so 4 velikosti ušesnih čepkov za različne oblike ušes in polnilni kabel USB-C.

Slika sivega etuija slušalk LinkBuds S s slušalkami LinkBuds S, 3 dodatni pari konic ušesnih češkov in polnilni kabel USB-C
Odobrene slušalke za osebno prilagojeno izkušnjo

Z odobrenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko optimizirate izkušnjo z analizo oblike posameznega ušesa in uživate v vrhunski glasbi.

Osebno kinematografsko doživetje 

S televizorjem BRAVIA XR™ in brezžičnim oddajnikom WLA-NS7.

Prepustite se razburljivemu doživetju tehnologij Dolby Atmos® in 360 Spatial Sound, ki prilagodi zvok vašim ušesom, s televizorjem BRAVIA XR in temi ušesnimi čepki z brezžičnim oddajnikom WLA-NS7.  

Slika osebe, ki posluša z zaprtimi očmi, druga oseba se preteguje, tretja pa je v vozičku in slika
Dostopnost

Verjamemo, da bi tehnologija morala spodbujati interaktivnost, ustvarjalnost in zabavo v svetu ter zagotoviti večjo vključenost. Z vključitvijo v ljudi usmerjene in vključujoče zasnove v naše zvočne izdelke, vsem uporabnikom zagotovimo našo izkušnjo Kando ne glede na njihova leta, sposobnosti ali okolje.

Specifikacije in funkcije

Ostanite povezani s Sonyjevimi brezžičnimi slušalkami LinkBuds S. Slušalke LinkBuds S so majhne in lahke, zato jih lahko udobno uporabljate ves dan, poleg tega pa nudijo optimiziran zvok okolice in funkcijo odpravljanja šumov.
  • Povezovanje virtualnega in resničnega sveta

  • Samodejni preklop med optimiziranim zvokom okolice in odpravljanjem šumov

  • Izjemno majhne in lahke za optimalno prileganje

  • Pristen zvok in razločen zvok klicev

  • Čas delovanja baterije 20 ur, s 5-minutnim hitrim polnjenjem pa dobite do 60 minut predvajanja

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju