WF-SP700N

Glasba, ob kateri vas nič ne zadrži

Z brezžičnimi slušalkami WF-SP700N se lahko posvetite vsaki vadbi. Tehnologija za odpravljanje šumov preprečuje motnje, ki bi vas zmotile. Z načinom okoljskega zvoka lahko uživate v glasbi, pri tem pa še vedno slišite zvoke okolja. 

POPOLNOMA BREZŽIČNO

WF-SP700N – brezžične športne slušalke z odpravljanjem šumov

WF-SP700N
Slika WF-SP700N – brezžične športne slušalke z odpravljanjem šumov

pinkyellowwhiteblack

PMPC

€ 203,70

(z DDV)
Vadite v slogu

Izbirate lahko med štirimi svežimi odtenki, ki dopolnjujejo vaš slog. S popolnoma brezžičnimi ušesnimi čepki izdelka WF-SP700N poslušate priljubljeno glasbo s povezavo Bluetooth® in povezljivostjo NFC brez zapletanja zaradi kablov.

Uživajte v zvoku pa vendar bodite pozorni na okolico
WF-SP700N z digitalnim odpravljanjem šuma in načinom okoljskega zvoka
Digitalno odpravljanje šumov odpravi vse motnje

Če želite s posebnim seznamom predvajanja okrepiti svojo vadbo, lahko z odpravljanjem šumov preprečite motnje iz telovadnice ali ulice. Slišali boste le izbrani ritem.

Ostanite pozorni na okolico z načinom okoljskega zvoka

Način okoljskega zvoka vam pomaga ostati osredotočen med gibanjem. Mešanje glasbe, ki jo imate radi, z zvokom iz okolice vam omogoča, da ob poslušanju priljubljenih skladb še vedno slišite prijatelja, s katerim vadite, in da ne izgubite stika z okolico, ko tečete na prostem.

Narejeno za gibanje

S temi udobnimi in varnimi slušalkami se boste lahko lotili vsakega podviga.

WF-SP700NPX4 – ocena zaščite proti znoju
Naj kapljice znoja ne prekinejo glasbe

Zaradi zaščitnega materiala se slušalke ponašajo z oceno IPX4. To pomeni, da vaše vadbe ne bo ustavilo niti pršenje in znoj.

WF-SP700N – zanesljivo in udobno prileganje
Med vašim gibanjem se slušalke ne premaknejo

Ti ušesni čepki so prestali številne preizkuse. Izbirate lahko med tremi velikostmi, da se bodo varno in tesno prilegali ušesom. Poleg tega dodatek za oporo iz silikona poskrbi, da čepki ves čas ostanejo na svojem mestu.

Logotip tehnologije EXTRA BASS
EXTRA BASS™ za močne nizke tone

Poudarite ritem in zmogljivost. Tehnologija EXTRA BASS™ zagotavlja mogočne in izrazite nizke tone, s katerimi ohranjate ritem.

Aplikacija WF-SP700N Sony | Headphones Connect
Do popolnih nastavitev z dvema tapoma gumba

Izberite priljubljene nastavitve zvoka v razdelku Quick Sound Settings v aplikaciji Sony | Headphones Connect, nato pa jih preprosto izberite tako, da dvakrat tapnete gumb na levi strani.

Enostavno prostoročno klicanje

Z enostavnim prostoročnim telefoniranjem je pogovor sproščen. Pustite telefon, kjer je, samo kliknite in se pogovarjajte.

Popolnoma brezžični ušesni čepki z gumbom za prostoročno klicanje
Varne, zaščitene in zmogljive

S popolnoma napolnjenimi slušalkami lahko predvajate glasbo do tri ure. Kompaktna torbica ne poskrbi le za zaščito, temveč omogoča dvakratno polnjenje na poti, kar vam zagotavlja dvakrat po tri ure uporabe. Glasbo lahko predvajate do 9 ur, kar pomeni, da jo lahko poslušate cel dan. 

Pomagajte si z glasovnim pomočnikom

Pri organizaciji dneva vam lahko pomaga vaš pomočnik1. Prepustite se razvedrilnim vsebinam, povežite se s prijatelji, poiščite informacije, poslušajte glasbo ter obvestila, nastavite opomnike in še veliko več2.

Logotipa za Google Assistant in Alexa built-in
Odprava težav z zvokom v WF-SP700N

Če v desni enoti slušalk z mikrofonom prihaja do prekinitev zvoka ali če v njej ni slišati zvoka, kliknite spodnjo povezavo, da odpravite težavo z zvokom.

Specifikacije in funkcije

S popolnoma brezžičnimi slušalkami SP700N se lahko povsem posvetite vsaki vadbi. Tehnologija za odpravljanje šumov poskrbi, da vas nič ne moti in da se posvetite temu, kar počnete. Lahko pa izberete način okoljskega zvoka, ko lahko ob poslušanju priljubljene glasbe še vedno slišite zvok iz okolice.
  • Z digitalnim odpravljanjem šumov lahko poslušate brez motenj

  • Popolnoma brezžično s pretakanjem s tehnologijo Bluetooth®

  • Tesno prilegajoči se ušesni čepki so udobno vstavljeni v ušesa

  • V načinu okoljskega zvoka slišite zvoke, ki so pomembni

  • Enostavno prostoročno klicanje s klikom gumba

Pogonska enota
6 mm (kupolast tip)
S-Master HX
Ne
DSEE HX
Ne
Frekvenčni odziv (komunikacija Bluetooth®)
20–20.000 Hz (vzorčenje 44,1 kHz)
Pasivno delovanje
Ne
NFC
Da (torbica)

Kaj je v škatli?

Polnilna torbica(1), Podporni lok (M/L), Hibridni ušesni čepki (SS/S/M/L), Kabel mikro USB

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju