ODRAZ REALNOSTI

Vsaka slika je čudovita v ločljivosti 4K
Ne samo 4K, to je Sonyjev 4K

S Sonyjevimi televizorji z najnovejšimi tehnologijami za izboljšanje podrobnosti in zmanjšanje šuma je slika vedno ostra, natančna in neverjetno pristna.

Običajno
OBIČAJNO
4K Processor X1™/ 4K Processor X1™ Extreme
4K Processor X1™/ 4K Processor X1™ Extreme
Več moči, boljša zmogljivost, več lepote

4K HDR Processor X1™ Extreme 

Obdelava slike v realnem času je z našo novo razvito tehnologijo 4K HDR Processor X1™ Extreme za 40 % boljša od tiste, ki jo je zagotavljal naš uveljavljen 4K Processor X1™. Ločljivost vsega, kar gledate, poviša tako, da skorajda doseže kakovost 4K HDR.

Kar najbolj pristno

Object-based HDR remaster 

Lepota vsega gledanega je zdaj blizu lepote, ki jo ponuja 4K HDR. Videli boste obrise gora, skrite teksture cvetlic, globino oblakov in divjino v naravnem kontrastu ter barvah. Slika na zaslona je naravnejša in pristnejša.

Običajno
Vključuje Object-based HDR remaster
Vključuje Object-based HDR remaster
Ne vključuje tehnologije Object-based HDR remaster
Pristnejše barve in kontrast

Object-based HDR remaster (1) analizira barvo posameznih predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z večino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji črno-belega kontrasta (2). Zaradi posamične obdelave predmetov zagotavlja ta televizor večjo globino, teksturo in pristnejše slike. 

Še podrobnejša slika z zbirkami podatkov za zmanjšanje šumov in višanje ločljivosti

Dual database processing

Ena zbirka podatkov se uporablja za čiščenje slike, da se zmanjšajo zaslonski šumi. Druga zbirka se uporablja za višanje ločljivosti, s čimer se izboljša jasnost. Ti zmogljivi zbirki podatkov za izboljšanje slike delujeta skupaj in dinamično izboljšujeta ločljivost slikovnih pik v realnem času. V vsaki zbirki podatkov je več deset tisoč sklicev, ki smo jih z leti izkušenj zbrali pri ustvarjanju televizijskih in filmskih vsebin.

Ne vključuje tehnologije dual database processing
OBIČAJNO 
Vključuje dual database processing
VKLJUČUJE DUAL DATABASE PROCESSING
1. Zbirka podatkov za zmanjševanje šumov

Zbirka podatkov prepozna stisnjen šum, kar vključuje podatke o tem, kako naj bi bila videti slika »prej in potem«, ter odstrani šum stisnjene slike.

2. Zbirka podatkov za višanje ločljivosti

Tudi zbirka podatkov za višanje ločljivosti vključuje podatke »prej in potem«, na osnovi katerih zvišuje ločljivost signala in ustvarja pristnejšo sliko.

Manjši učinek barvnih pasov za bolj tekočo sliko

Super Bit Mapping™ 4K HDR

V sončnem zahodu je več tisoč odtenkov, senc in stopnjevanj svetlobe. Super Bit Mapping™ 4K HDR razkrije vse. Med gledanjem za vas ustvari tekočo in naravno sliko, brez učinka barvnih pasov, ki ga je mogoče zaznati na zaslonu drugih televizorjev.

Ne vključuje tehnologije Super bit mapping 4K HDR
8-BITNI VIR
Vključuje Super bit mapping 4K HDR
PO 14 BIT-NI OBDELAVI
64-krat več odtenkov barv v vsakem prizoru

14-bitna obdelava signala razbije strnjene barvne pasove in učinkovito izravna stopnjevanje senc – ob prikazu enakovrednega 14-bitnega stopnjevanja, celo iz 8-bitnega vira, prikaže 64-krat več odtenkov barv od običajnega zaslona.

Obdelava 8-bitnega vira za pridobitev 14-bitne enakovredne vsebine

En čip spremeni vse

4K Processor X1™

4K Processor X1™ je inovativna tehnologija, ki z naprednimi algoritmi odpravlja šume in izboljšuje podrobnosti. Skupaj s tehnologijo 4K X-Reality PRO™ zagotavlja ostre, jasne in neverjetno pristne slike.

Missing Video data!

Vsako sliko približajte ločljivosti 4K

Sonyjeva edinstvena tehnologija za obdelavo slike 4K X-Reality PRO izboljša ločljivost vsake slikovne pike za neverjetno jasno sliko. Analizira slikovne pike več sličic ter v realnem času izostri in izboljša slike.

X-Reality PRO
Revolucionarno pristna slika

4K X-Reality PRO z različnimi tehnikami za zmanjšanje šuma slike izostri in izboljša. Oglejte si, kako prizori postanejo jasnejši, bolj tekoči in naravnejši.

Vse slikovne pike so pristnejše

Tehnologija 4K X-Reality PRO vzorce v slikah primerja z vzorci v edinstveni zbirki podatkov, kar zagotavlja najboljši odtenek, nasičenost in svetlost vsake slikovne pike. Z znanjem, ki smo ga pridobili pri razvoju in izpopolnjevanju filmskih uspešnic in TV-oddaj, pri vseh vsebinah zagotavljamo vrhunske in pristne podrobnosti.