Izkoristite vse zmogljivosti TV-ja
Zrcaljenje zaslona

Vsebino z malega zaslona pametnega telefona, kot so fotografije in videoposnetki, zlahka projicirajte na velik zaslon televizorja BRAVIA. Z dodatkom Chomecast built-in lahko televizor BRAVIA predvaja fotografije, videoposnetke, glasbo itd. s pametnega telefona.

Pametni telefon in napravo BRAVIA morate povezati z istim omrežjem Wi-Fi in pritisniti ikono za oddajanje na pametnem telefonu.

* Aplikacija za pametne telefone mora podpirati Chromecast built-in.
* Če gre za aplikacijo "Google Photos", lahko oddajate tudi iz naprave iPhone. (Na voljo od aprila 2021).

Kaj lahko počnete z iPhonom s podporo za Apple AirPlay 2

Fotografije iz iPhona lahko prikažete na televizorju BRAVIA

Fotografije in videe iz naprav iPhone, iPad ali MacBook lahko z drugimi gledate na televizorju BRAVIA. Televizor BRAVIA in napravo povežite z istim omrežjem Wi-Fi in se dotaknite ikone AirPlay, ki se prikaže na zaslonu.Fotografije in videe iz naprav iPhone, iPad ali MacBook lahko z drugimi gledate na televizorju BRAVIA. Televizor BRAVIA in napravo povežite z istim omrežjem Wi-Fi in se dotaknite ikone AirPlay, ki se prikaže na zaslonu.


Govorite s Siri

Televizor BRAVIA lahko na primer vklopite in izklopite tako, da v iPhone izgovorite "Hey Siri, Turn on your BRAVIA" (Siri, vklopi televizor BRAVIA). Glasbo iz iPhona lahko preprosto predvajate tudi s televizorjem BRAVIA tako, da izgovorite "Hey Siri, play Apple Music songs on your" TV " (Siri, predvajaj skladbe iz storitve Apple Music v TV-ju).

* Nastavitve Bravia → Apple AirPlay in HomeKit → Nastavitve HomeKit, sledite navodilom na zaslonu in opravite začetne nastavitve.
* Napravi BRAVIA in iPhone morate povezati z istim omrežjem Wi-Fi.