Izkoristite vse zmogljivosti TV-ja
Storitve za pretakanje

Vaš TV BRAVIA nudi najboljše vsebine in razvedrilo. Z enim samim pritiskom gumba imate dostop do več sto aplikacij in iger največjih ponudnikov vsebine v 4K.

S tremi različnimi začetnimi zasloni lahko izkoristite vse zmogljivosti storitev pretakanja.


Začetni zasloni

Začetni zaslon, ki ga funkcijo Google TV™ uporabljate za televizor BRAVIA, se razlikuje glede na vašo internetno povezavo in glede na to, ali ste prijavljeni v Google Račun ali ne.


1. “Glavni način", kjer lahko uporabljate vse funkcije

Če vzpostavite povezavo z internetom in se prijavite z Google Računom, boste v glavnem načinu. Če uporabljate glavni način, bo vsa vaša priljubljena vsebina prikazana na začetnem zaslonu glede na vašo zgodovino gledanja.Priporočamo, da uporabljate "glavni način", saj boste tako izkoristili vse zmogljivosti televizorja BRAVIA s funkcijo Google TV™.


2. “Način aplikacije", ki ne zapusti zgodovine ogleda

V tem načinu vsebina zgodovine ogleda ni prikazana ali posneta na začetnem zaslonu. Neposredno lahko dostopite do vsake aplikacije. Vklopite možnost [Nastavitve]-[Računi in prijava]-"Izberite način"-"Samo za račune in aplikacije".3. "Osnovni način" z omejenimi funkcijami

Glasovno iskanje ni na voljo v osnovnem načinu. Če niste povezani z internetom ali prijavljeni v Googlov Račun, bodo nekatere funkcije omejene.Povežite vsebino v pametnem telefonu s televizorjem BRAVIA

Prijavite se v televizor BRAVIA s storitvijo Google TV™ z istim Google Računom kot v pametnem telefonu. Preprosto iščite v pametnem telefonu in najdeno vsebino dodajte na "seznam želja", vsebina pa se bo skupaj z njo prikazala na televizorju (*), kar vam prihrani kasnejše iskanje.

* Za dodajanje vsebine na "seznam želja" iščite z Googlovim mehanizmom za iskanje.

* Povezana vsebina bo v TV-ju prikazana na zavihku Knjižnica