Skoči na vsebino

Dovolj energije za celo potovanje

Ni vam več treba skrbeti, da bi vam zmanjkalo energije. Sonyjeve prenosne polnilnike lahko vzamete na vsako potovanje.

Oglejte si funkcije polnilnikov in baterij

Naprave napajajte z visokim izhodnim tokom vsaj 1,5 A za hitro polnjenje. Indikatorje LED imajo vsi modeli, nekateri imajo tudi 4-stopenjski indikator, zato lahko hitro preverite, koliko energije je še ostalo. Z nekaterimi modeli z visokim izhodnim tokom lahko istočasno polnite več naprav USB, s prehodnim polnjenjem pa lahko istočasno polnite prenosni polnilnik in napravo.

Dva vhoda USB in indikator LED

Istočasno polnite pametni telefon in tablični računalnik

Omogoča 1000-kratno polnjenje

Naši prenosni polnilniki s tehnologijo Hybrid GEL zagotavljajo varno uporabo na poti. So trpežne zasnove in po enem letu ohranijo 80 % energije, zato omogočajo do 1000 polnjenj.

Sonyjeve baterije iz litijevih polimerov so trpežne

Naši prenosni polnilniki imajo baterije s tehnologijo Hybrid Gel

Baterije iz litijevih polimerov

Varnostne funkcije

Zanesljive varnostne funkcije ščitijo vaše naprave.

Ikona časovnika

Varnostni časovnik

Ko je pametni telefon ali druga naprava povsem napolnjena, varnostni časovnik prekine polnjenje, da prepreči pregrevanje.

Ikona termometra

Sistem za nadzor temperature

Električni tok je prekinjen, ko temperatura baterije preseže najvišjo raven. To zaščiti prenosni polnilnik in napravo.

Popolnoma barven polnilnik

Pri izbiri barve baterije bodite enako izbirčni kot pri izbiri barve pametnega telefona, saj imate oba vedno pri sebi. Naši polnilniki so tako tanki in kompaktni, da jih lahko pospravite v torbo in neopazno prenašate okoli. Izbirate lahko med številnimi barvami in dizajni, ki dopolnjujejo vaš slog.

Poiščite najboljše zase

Združljiv je z večino pametnih telefonov in tabličnih računalnikov, tudi z modeli Xperia™. Z njim lahko vedno in povsod napajate tudi Cyber-shot™, Handycam® in WALKMAN®. Izberite najboljši model za vaše potrebe.

Popolna svoboda

Idealen je za dolga potovanja, poslovne in zabavne poti, z visoko zmogljivostjo pa omogoča največ 6 polnjenj pametnega telefona.

Dodatna energija

Vzamete ga lahko na glasbeni festival in poslovna potovanja za polnjenje naprav na prostem. Pametni telefon lahko povsem napolnite do 4-krat.