UNIVERZALNI SISTEMI

Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth

BDV-N5200W
Slika Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth

PMPC

€ 585,36

(z DDV)
Slike Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth
Slike Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth
NFC
Pametni telefon na velikem zaslonu

S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom NFC se dotaknite sistema za domači kino ter videoposnetke, fotografije in druge vsebine prezrcalite na televizor.

Zatopite se v zvok

5.1-kanalni prostorski zvok visoke ločljivosti prostor napolni z bogatim in pristnim zvokom za vse vrste razvedrila, tudi pri pretakanju spletnih vsebin.

5.1-kanalni prostorski zvok
Tehnologija zvočnega polja
Doživite vzdušje nastopa v živo

Z nogometnim načinom se počutite, kot bi tudi sami bili na tekmi v živo. Zvok je prilagojen tako, da jasno in glasno slišite hrumenje množice. S tehnologijo Digital Music Arena pa lahko doživite koncert v prvi vrsti, saj reproducira akustiko londonske arene O2 v vašem domu.

Enostaven spletni dostop z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi

Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi pretakajte vsebine iz interneta ali svojega domačega brezžičnega omrežja ter vzpostavite povezavo z drugimi napravami DLNA. Bluetooth omogoča preprosto brezžično povezovanje, zato lahko brez težav uživate v svojih filmih in glasbi.

Wi-Fi
Polna visoka ločljivost v 3D
Najboljša slika za vaše filme

Priložen 3D-predvajalnik Blu-ray Disc™ vam nudi sliko najvišje kakovosti za vse vaše filme. Predvajajte svojo zbirko DVD-jev s sliko, ki je izboljšana skoraj do kakovosti HD, ali uživajte v filmih Blu-ray in 3D Blu-ray s tekočo in pristno sliko Full HD in 3D.

Najboljše spletne vsebine na televizorju

Brskajte po spletnih vsebinah. Hitro dostopajte do najnovejših filmov, glasbe, TV-storitev in drugih vsebin. Izbirajte med številnimi spletnimi kanali in poslušajte najljubše skladbe.

Specifikacije

  • Digitalni ojačevalnik S-Master za čist zvok

  • Z nogometnim načinom uživajte v vzdušju nogometnega stadiona

  • ClearAudio+ enostavno zagotavlja odlično glasbo

  • NFC za enostavno povezavo Bluetooth z enim dotikom (naprave Xperia)

  • Wi-Fi z DLNA za pretakanje glasbe

Sistem zvočnikov
Polni razpon
Pas (FM/AM)
FM
Prednastavljena postaja (FM/AM)
20 (FM)
Vhodni in izhodni priključki
Analogni zvočni vhod: Vtičnica PIN (1), Ethernetna povezava (1), Optični zvočni vhod (1), Tipkovnica USB, Vhod/izhod HDMI (2/1), Vhod USB (1)
Blu-ray Disc™
DA
Blu-ray 3D™
DA
DVD
DA

Kaj je v škatli?

Navodila, Brezžični ojačevalnik, Antena FM (zavita/tipa T), Baterije, Garancijski list, Navodila za hitro namestitev, *Predmeti se lahko razlikujejo glede na državo in model

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju