UNIVERZALNI SISTEMI

Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth

BDV-N7200W
Slika Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth

PMPC

€ 780,00

(z DDV)
Slike Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth
Slike Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth
Slike Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth
Slike Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth
Slike Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth
Slike Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth
BDV-N7200W
Domači kino in zvok visoke ločljivosti

Dnevni prostor spremenite v kinodvorano: uživajte v izjemnem 5.1-kanalnem prostorskem zvoku visoke ločljivosti iz zvočnikov Magnetic Fluid. Pretakajte prek vgrajene povezave Wi-Fi® iz vsebine telefona s podporo za Miracast zrcalite na televizor.

Kako deluje zvok visoke ločljivosti

Zvok visoke ločljivosti analogni zvok hitreje pretvarja v digitalnega, kar razkrije vse podrobnosti in odtenke, ki jih pri zvoku in dialogu še niste slišali.

Zvočniki Magnetic Fluid
Zvočniki Magnetic Fluid 
Samo mogočen zvok

Tanki satelitski zvočniki vključujejo tehnologijo Magnetic Fluid za kompaktno zasnovo zvočnikov brez blažilnikov, ki predvajajo mogočen zvok z najnižjo stopnjo šuma. Digitalni ojačevalnik S-Master HX zmanjšuje popačenje na vseh frekvencah, zato vse šepete in eksplozije slišite v jasnih podrobnostih.

Pametni telefon na velikem zaslonu

S pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom NFC se dotaknite sistema za domači kino ter videoposnetke, fotografije in druge vsebine prezrcalite na televizor.

NFC
5.1-kanalni prostorski zvok
Zatopite se v zvok

5.1-kanalni prostorski zvok visoke ločljivosti prostor napolni z bogatim in pristnim zvokom za vse vrste razvedrila, tudi pri pretakanju spletnih vsebin.

Doživite vzdušje nastopa v živo

Z nogometnim načinom se počutite, kot bi tudi sami bili na tekmi v živo. Zvok je prilagojen tako, da jasno in glasno slišite hrumenje množice. S tehnologijo Digital Music Arena pa lahko doživite koncert v prvi vrsti, saj reproducira akustiko londonske arene O2 v vašem domu.

Tehnologija zvočnega polja
Wi-Fi
Enostaven spletni dostop z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi

Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi pretakajte vsebine iz interneta ali svojega domačega brezžičnega omrežja ter vzpostavite povezavo z drugimi napravami DLNA. Bluetooth omogoča preprosto brezžično povezovanje, zato lahko brez težav uživate v svojih filmih in glasbi.

Najboljša slika za vaše filme

Priložen 3D-predvajalnik Blu-ray Disc™ vam nudi sliko najvišje kakovosti za vse vaše filme. Predvajajte svojo zbirko DVD-jev s sliko, ki je izboljšana skoraj do kakovosti HD, ali uživajte v filmih Blu-ray in 3D Blu-ray s tekočo in pristno sliko Full HD in 3D.

Polna visoka ločljivost v 3D
Najboljše spletne vsebine na televizorju

Brskajte po spletnih vsebinah. Hitro dostopajte do najnovejših filmov, glasbe, TV-storitev in drugih vsebin. Izbirajte med številnimi spletnimi kanali in poslušajte najljubše skladbe.

Specifikacije

  • Zvok visoke ločljivosti

  • Zvočniki Magnetic Fluid

  • Zrcaljenje z enim dotikom iz izbranih naprav Xperia

  • Polna visoka ločljivost v 3D

  • 5.1-kanalnega prostorskega zvoka

Sistem zvočnikov
Dvosistemski
Pas (FM/AM)
FM
Prednastavljena postaja (FM/AM)
20 (FM)
Izhodna moč
1200 W
Vhodni in izhodni priključki
Analogni zvočni vhod: Vtičnica PIN (1), Ethernetna povezava (1), Optični zvočni vhod (1), Tipkovnica USB, Vhod/izhod HDMI (2/1), Vhod USB (1), Vhod za mikrofon za samodejno umerjanje (1)
Blu-ray Disc™
DA
Blu-ray 3D™
DA
DVD
DA

Kaj je v škatli?

Navodila, Brezžični ojačevalnik, Antena FM (zavita/tipa T), Baterije, Garancijski list, Navodila za hitro namestitev, Mikrofon za samodejno umerjanje, *Predmeti se lahko razlikujejo glede na državo in model

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju