UNIVERZALNI SISTEMI

Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth

BDV-N9200W / N9200WL
Slika Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth

whiteblack

Že za

PMPC

€ 1.030,00

(z DDV)
Slike Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth
Slike Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth
Slike Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth
Slike Sistem za domači kino Blu-ray s povezavo Bluetooth
Kot so si zamislili izvajalci

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Izboljšan zvok domačega razvedrila

5.1-kanalni sistem za domači kino z zvokom visoke ločljivosti

Pričarajte si kinematografsko vzdušje v svoji dnevni sobi s sistemom BDV-N9200W. Uživajte v gledanju pristnih podrobnosti najljubših filmov, zahvaljujoč višanju ločljivosti na 4K in prehodu. S 5.1-kanalnim prostorskim zvokom in zvočniki Magnetic Fluid bo oživelo vse, od eksplozij do šepeta, zvok visoke ločljivosti pa vas bo približal izvirnemu posnetku.

Skupna izhodna moč 1200 W RMS
Mogočni prostorski zvok

Globokotonec in 5 zvočnikov podpira skupna izhodna moč 1200 W RMS. Ta ustvarja živ, večplasten zvok, ki razkrije vse podrobnosti.

Višanje ločljivosti na 4K in predvajalnik Blu-ray Disc™
Podrobna slika

S funkcijo višanja ločljivosti na 4K in predvajanjem z Blu-ray Disc™ 3D lahko vedno uživate v pristnih podrobnostih.

Brezžična povezljivost
Brezžično pretakanje

S povezavami NFC, Miracast™, Bluetooth® in Wi-Fi je brezžično pretakanje filmov in glasbe preprosto.

Kako deluje zvok visoke ločljivosti
Kako deluje zvok visoke ločljivosti

Zvok, kot bi bili v snemalnem studiu

Zvok visoke ločljivosti analogni zvok pretvarja v digitalnega hitreje in natančneje kot CD-ji. Vzorčno razmerje zvoka visoke ločljivosti je višje od 24 bitov/96 Hz, zato zajame več podrobnosti in odtenkov za najpristnejši zvok glasbe.

Izboljšajte kakovost glasbene zbirke

Tehnologija DSEE kakovost zvoka stisnjenih glasbenih datotek (MP3, ACC in WMA) približa CD-kakovosti. DSEE obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, za bogat in naraven zvok digitalne glasbe, ki jo približa kakovosti izvirnega posnetka.

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)
Digitalni ojačevalnik S-Master HX
Uživajte v vsaki noti

Sonyjev ojačevalnik S-Master HX je 100 % digitalen, kar omogoča zvok brez popačenja. DSP analizira digitalne datoteke, S-Master HX pa signal pretvori v analogni val. Signal nato preide filter LPF za natančno reprodukcijo zvoka.

ClearAudio+
Poslušajte glasno in jasno

ClearAudio+ samodejno prilagaja nastavitve zvoka televizorja za pristno doživetje. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske učinke slišali natančneje in jasneje.

Noben zvok ni predaleč

S 5 zvočniki Magnetic Fluid in 1 globokotoncem ustvarite pristen zvok filmov. Super visokotonca WD predvajata visoke tone z izredno visoko frekvenco in nudita jasne visoke in bogate nizke tone. Z zvokom visoke ločljivosti bo glasba zvenela popolno.

Membrana, ojačana s sljudo
Membrana s steklenimi vlakni s sljudo

Steklena vlakna so idealen material za membrane zvočnikov, saj zagotavljajo širši frekvenčni razpon, boljšo odzivnost in jasnejši zvok.

Super visokotonca WD
Super visokotonca WD

Super visokotonca široke razpršitve (WD) nudita široko območje poslušanja in hkrati reproducirata visokofrekvenčne tone jasno in podrobno kot zvok visoke ločljivosti.

Zvočniki Magnetic Fluid
Zvočniki Magnetic Fluid

Blažilniki so bili nadomeščeni s tekočinskim vzmetenjem, zato zvočniki Magnetic Fluid ponujajo izboljšan, kristalno čist zvok in hkrati privarčujejo energijo.

Zmogljivi globokotonec
Zmogljivi globokotonec

Celična membrana s sljudo zagotavlja, da se zvočni tlak enakomerno porazdeli za večjo razširitev značilnosti frekvence.

Štirikrat več podrobnosti kot pri Full HD

Višanje ločljivosti na 4K za pristno in jasno sliko

Vstopite v novo dobo domačega kina. Ločljivost 4K je štirikrat višja kot pri Full HD in z osmimi milijoni slikovnih pik zagotavlja tako pristno sliko, da se zdi, kot bi prizore gledali v živo.

Brezhibno pretakanje

Delite filme in glasbo prek povezav NFC, Miracast, Bluetooth® in Wi-Fi

Zaslon pametnega telefona prezrcalite na televizor ter predvajajte filme, videoposnetke in fotografije. Z napravo NFC se enostavno dotaknite sistema BDV-N9200W in v trenutku vzpostavite brezžično povezavo s storitvijo Miracast. Glasbo brezžično pretakajte prek povezav Wi-Fi, Bluetooth® in NFC za poslušanje z enim dotikom.

Prepustite se zvoku

Doma uživajte v zvoku legendarnih prizorišč

Pričarajte občutek, kot bi stali v prvi vrsti londonske arene O2 ali s tribune navijali za svojo najljubšo ekipo. S prostorskim zvokom bo slika izpopolnjena.

Nogometni način
Nogometni način

Vzdušje nogometnega stadiona prihaja v vaš dom. S pritiskom gumba okrepite navijanje množice ali odstranite komentar in v tekmi uživajte natanko tako, kot želite.

Digital Music Arena
Digital Music Arena

S tehnologijo Digital Music Arena lahko v svojem domu uživate v akustiki londonske arene O2.

Ustvarite pravo vzdušje

LED-lučke za osvetlitev zvočnika ustvarijo pravo vzdušje

Domače razvedrilo popestrite s čudovitimi barvami z elegantno belo zasnovo in 48 vgrajenimi LED-lučkami. Lučke se lahko samodejno sinhronizirajo z glasbo in videoposnetki, prijetno vzdušje pa lahko ustvarjate tudi s 4 vnaprej programiranimi vzorci.

Najboljše spletne vsebine na televizorju

Spremljajte spletne vsebine. Brskajte po vsebinah Sony Entertainment Network ter hitro dostopajte do najnovejših filmov, glasbe, TV-storitev in drugih vsebin. Izbirajte med številnimi spletnimi kanali in poslušajte svoje najljubše skladbe.

Filmi v boljši sliki kot kdaj koli prej

Full HD 3D in višanje ločljivosti na 3D

Filme 3D Blu-ray™ Disc si oglejte v polni visoki ločljivosti. Za povezavo s 3D-televizorjem HD uporabite HDMI. Predvajalnik Blu-ray Disc predvaja tudi DVD-je in ločljivost 2D-filmov poviša na simulirano 3D, zato so slike globlje in podrobnejše.

3D in višanje ločljivosti na 3D

Specifikacije in funkcije

  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE z višanjem ločljivosti povrne kakovost stisnjenih datotek

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX za čist zvok

  • Z nogometnim načinom uživajte v vzdušju nogometnega stadiona

  • ClearAudio+ enostavno zagotavlja odlično glasbo

Sistem zvočnikov
3-sistemski
Pas (FM/AM)
FM
Prednastavljena postaja (FM/AM)
20 (FM)
Izhodna moč
1200 W
Tanka oblika
5.1
Vhodni in izhodni priključki
Analogni zvočni vhod: Vtičnica PIN (1), Ethernetna povezava (1), Optični zvočni vhod (1), Tipkovnica USB, Vhod/izhod HDMI (2/1), Vhod USB (1), Vhod za mikrofon za samodejno umerjanje (1)
Blu-ray Disc™
DA
Blu-ray 3D™
DA
DVD
DA

Kaj je v škatli?

Priročnik z navodili, Brezžični ojačevalnik, Antena FM (zavita/tipa T), Baterije, Garancijski list, Navodila za hitro namestitev, Mikrofon za samodejno umerjanje

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju