UŠESNO

Brezžične ušesne slušalke WI-C100

WI-C100
Slika Brezžične ušesne slušalke WI-C100

bluecreamwhiteblack

PMPC

€ 40,00

(z DDV)
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Slike Brezžične ušesne slušalke WI-C100
Presezite lastna pričakovanja

WI-C100 spreminja izkušnjo začetnih brezžičnih slušalk. S Sonyjevo izjemno kakovostjo zvoka ponujajo bogato izkušnjo poslušanja, Z 25 urami delovanja baterije in zasnovo z odpornostjo proti pljuskom pa boste lahko brezskrbno odpravili ven. Združljive so tudi z aplikacijo Sony | Headphones Connect, ki vam omogočajo prilagoditev zvoka lastnemu okusu.

Ikona za 25-urni čas delovanja baterije in 10-minutno hitro polnjenje/60-minutno predvajanje
Dolg čas delovanja baterije do 25 ur

Glasbo lahko neprekinjeno poslušate do 25 ur. Če v vaših slušalkah zmanjkuje energije, jih lahko s hitrim 10-minutnim polnjenjem napolnite za 60 minut predvajanja.

Poskrbite za bolj naraven zvok svoje glasbe

Pri stiskanju glasbenega vira se izgubijo visokofrekvenčni elementi glasbe, ki zvoku dodajo podrobnosti in globino. Tehnologija DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) jih pristno obnovi in ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku. 

Logotip za DSEE

Slika prikazuje uporabniški vmesnik funkcije izenačevalnika v aplikaciji Sony | Headphones Connect.
Vaš zvok na vaš način

Zvok po lastnih željah. Izbirajte med raznovrstnimi prednastavitvami, ki ustrezajo zvrsti glasbe, ki jo poslušate, ali pa ustvarite in shranite prednastavitve po meri s funkcijo izenačevalnika v aplikaciji Sony | Headphones.

Dobro uravnotežena nastavitev

Prilagoditev zvoka je namenoma dobro uravnotežena od nizkih do visokih frekvenc, glasovi pa so naravni in razločni. Slušalke WI-C100 se tako prilagodijo kateri koli zvrsti glasbe.

Slika prikazuje posamezni enoti brezžičnih ušesnih slušalk WI-C100 v črni barvi
Ikona za IPX4
Kapljice potu – nič hudega

Te slušalke so vodoodporne z oceno IPX4, zato jih pljuski in potenje ne ustavijo, da se lahko nemoteno prepustite ritmu glasbe.

Nevidno se zlijejo z vašim svetom

Lahke in prenosne slušalke WI-C100 lahko zaradi prilagodljivega ovratnega traku še lažje pospravite v torbo, ko se morate kam odpraviti.

Brezžične ušesne slušalke WI-C100 v črni barvi
Udobno prileganje

Slušalke WI-C100 se ovijejo okrog zadnjega dela vratu, kar zagotavlja zanesljivo prileganje, medtem ko ohišje sledi obliki ušesa za največje možno udobje.

Bližinski posnetek gumbov na brezžičnih ušesnih slušalkah WI-C100
Enostavna uporaba z gumbi

Slušalke WI-C100 lahko preprosto upravljate z gumbi za predvajanje in začasno ustavitev, preskok skladb in nastavitev glasnosti ter sprejem klicev. Gumbi imajo zaradi večje priročnosti novo zasnovo z izrazitejšo obliko, da jih lahko lažje pritisnete.

Logotip za Bluetooth®
Stabilna brezžična povezljivost

Nič več prepletenih kablov – z brezžično tehnologijo Bluetooth® lahko vzpostavite brezžično povezavo z napravo ter se prepustite stabilnemu poslušanju brez prekinitev.

Različni izdelki na mizi, vključno s slušalkami WI-C100 v črni barvi, pametnim telefonom Xperia, parom očal in flaško z vodo
Kakovostni in jasni prostoročni klici

Pogovor z enostavnejšimi prostoročnimi klici se zaradi visokokakovostnega vgrajenega mikrofona odvija nemoteno. Telefona vam sploh ni bo treba jemati iz žepa.

Ikona za glasovnega pomočnika
Združljivost z glasovnim pomočnikom

Dvakrat kliknite gumb na slušalkah WI-C100 in vzpostavite povezavo z glasovnim pomočnikom pametnega telefona, da prejmete navodila za pot, predvajate glasbo ali komunicirate s stiki.

Logotip funkcije Fast Pair
Poiščite slušalke z aplikacijo Fast Pair

Z aplikacijo Fast Pair lahko slušalke seznanite z napravami Android™. Slušalke WI-C100 v enem pojavnem navodilu omogočajo hitro in enostavno seznanjanje z napravami Android™ prek povezave Bluetooth®. Slušalke lahko preprosto poiščete tako, da jih pokličete ali preverite njihovo zadnjo znano lokacijo v pametnem telefonu.

Ikona za Swift Pair
Povežite PC z aplikacijo Swift Pair

Swift Pair hitro in enostavno poveže slušalke WI-C100 prek povezave Bluetooth® z računalnikom s sistemom Windows 11 ali Windows 10. Ko izberete način seznanjanja, se v bližnjih napravah s sistemom Windows11 ali Windows 10 prikaže pojavno okno z navodili za seznanjanje.

Odobrene slušalke za osebno prilagojeno izkušnjo

Z odobrenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko optimizirate izkušnjo z analizo oblike posameznega ušesa in uživate v vrhunski glasbi.

Osebno kinematografsko doživetje s televizorji BRAVIA XR™

S televizorjem BRAVIA XR in brezžičnim oddajnikom WLA-NS7

Prepustite se razburljivemu doživetju tehnologij Dolby Atmos® in 360 Spatial Sound, ki prilagodi zvok vašim ušesom, s televizorjem BRAVIA XR in slušalkami WI-C100 z brezžičnim oddajnikom WLA-NS7.

Moški na kavču brezžične slušalke in uživa v tehnologiji 360 Spatial Sound
360 Spatial Sound Personalizer

Z aplikacijo Sony | 360 Spatial Sound Personalizer uživate v prilagojeni izkušnji zvoka. Aplikacija posname in analizira obliko vašega ušesa, zato slušalke WI-C100 ob vzpostavitvi povezave s televizorji BRAVIA XR ustvarijo vaše lastno polje prostorskega zvoka.

Prenosni zvočnik SRS-NS7 na omarici z brezžičnim oddajnikom WLA-NS7, povezanim s televizorjem BRAVIA, nameščenim na steni
Doživetje tehnologije Dolby Atmos

Ko je brezžični oddajnik Sony WLA-NS7 povezan s televizorjem BRAVIA XR, slušalke WI-C100 ustvarijo optimalno razporeditev navideznih zvočnikov povsod okrog vas za doživetje tehnologije Dolby Atmos. Potopite se v prizor in se vživite v dogajanje.

slika treh posod s trajnostnimi materiali
Z mislijo na trajnost

Naši izdelki niso lepi zgolj na pogled, so tudi prijazni do okolja. Posamezni embalažni material slušalk WI-C100 uporablja manj kot pet odstotkov plastike, kar odraža Sonyjevo predanost zmanjšanju škodljivega vpliva njihovih izdelkov in praks na okolje.

Specifikacije in funkcije

Udobne in enostavne brezžične ušesne slušalke WI-C100 združujejo dolg čas delovanja baterije in hitro polnjenje z visokokakovostnim in prilagodljivim zvokom. Za brezskrbno in priročno uporabo so tudi vodoodporne z oceno IPX4 in združljive z aplikacijo Sony | Headphones Connect.
  • Čas delovanja baterije do 25 ur

  • DSEE™ obnovi frekvence, izgubljene pri stiskanju, da ustvari visokokakovosten zvok, ki je bolj podoben izvirnemu posnetku

  • Natančno nastavite zvok s Sonyjem | Aplikacija Headphones Connect

  • Zaščita proti pršenju in znoju z oceno IPX4

  • Enostavno prostoročno klicanje in glasovni pomočnik

POGONSKA ENOTA
9 mm
FREKVENČNI ODZIV (KOMUNIKACIJA BLUETOOTH®)
20 Hz–20.000 Hz (frekvenca vzorčenja 44,1 kHz)
NFC
Ne
DSEE
Da
Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju