Skoči na vsebino
Slike h.ear in 2 Wireless
Slike h.ear in 2 Wireless
Slike h.ear in 2 Wireless
Slike h.ear in 2 Wireless
Slike h.ear in 2 Wireless
Slike h.ear in 2 Wireless
Slike h.ear in 2 Wireless
Slike h.ear in 2 Wireless
Slike h.ear in 2 Wireless

Značilnosti

Na voljo v različnih barvah

Slušalke h.ear in 2 Wireless so na voljo v naboru edinstvenih barv, zasnovanih tako, da se brezhibno prilegajo vašemu slogu in načinu življenja.

Vrhunski zvok visoke ločljivosti

Doživite digitalno glasbo z zvokom visoke ločljivosti. Glasba v zvoku visoke ločljivosti je posneta pri višji bitni hitrosti kot CD-ji z več zvočnimi vzorci na sekundo in višjo bitno hitrostjo vsakega vzorca, zato zagotavlja vrhunsko glasbeno doživetje. Spremljajte vse dihe in gibe za resnično čustveno doživetje.

NFC za hitro povezavo z enim dotikom

S tehnologijama NFC (Near Field Communication) in BLUETOOTH® je povezovanje z glasbo hitro in enostavno. Z napravo s podporo za NFC se enostavno dotaknite slušalk za hitro, brezhibno povezavo in začnite pretakati. Nimate povezave NFC? Nič zato. Povežite se prek povezave Bluetooth® in začnite.

LDAC™: za brezžični zvok visoke ločljivosti

LDAC™ podpira več hitrosti oddajanja v skladu z vašim brezžičnim okoljem. Z oddajanjem pri najvišji hitrosti oddajanja omogoča poslušanje vsebin z zvokom visoke ločljivosti v neverjetni kakovosti, ki je blizu zvoku visoke ločljivosti: 990 kb/s (približno trikrat več podatkov koz običajni zvok Bluetooth®). LDAC™ zagotavlja napredno doživetje brezžičnega poslušanja vse glasbe natanko tako, kot si je zamislil izvajalec.

Natančno nastavite zvok s Sonyjem | Aplikacija Headphones Connect

Z aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko poslušate glasbo po svojemu okusu tako, da izberete vnaprejšnje nastavitve ali prilagodite izenačevalnik. Poleg tega lahko z izbiro vnaprejšnje nastavitve prostorskega zvoka izbirate med kakovostjo klubskega ali dvoranskega zvoka ali zvoka na prostem.

Obnovite kakovost stisnjenih datotek

Tehnologija DSEE HX™ (Digital Sound Enhancement Engine HX) kakovost zvoka stisnjenih digitalnih glasbenih datotek približa zvoku visoke ločljivosti. Tehnologija DSEE HX™ obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, in zagotovi bogat ter naraven zvok digitalnih glasbenih datotek.

Čas delovanja baterije do 8 ur za poslušanje, ki traja dlje

Odlične za uporabo med potjo ali ko želite cel dan uživati v glasbi. Ko so popolnoma napolnjene, lahko uživate do 8 ur predvajanja glasbe ali pogovorov. Ko se baterija izprazni, lahko priključite priloženi kabel za slušalke in nadaljujete s poslušanjem.

Slušalki, ki se ne ločita

Zaradi magnetov, vgrajenih v kable za slušalke, se slušalki ne ločita, kar preprečuje zavozlanje.

9-milimetrske pogonske enote kupolastega tipa za odziven zvok

Posebej zasnovane 9-milimetrske pogonske enote so obenem kompaktne in lahke ter zagotavljajo visoko občutljivost v širokem frekvenčnem razponu. Podpirajo zvok visoke ločljivosti in zagotavljajo mogočne nizke in živahne visoke tone pri vsaki zvrsti glasbe. 

Vibrirajoči ovratni obroč

Ovratni obroč vas z vibriranjem obvešča o klicu, zato ne boste ničesar zamudili.

Udobje celodnevnega poslušanja

Ušesni čepki so na voljo v štirih velikostih, tako da lahko brez težav najdete tiste, ki vam najbolj ustrezajo.

Specifikacije
Doživite tridimenzionalno izkušnjo poslušanja in enostavno upravljanje, ki vam ju omogoča intuitivna ovratna zasnova, na voljo v različnih barvah, da se ujame z vašim slogom.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • DSEE HX™ kakovost stisnjene glasbe izboljša na skoraj visoko ločljivost.

  • Vibriranje ob dohodnem klicu

  • Natančno nastavite zvok s Sonyjem | Aplikacija Headphones Connect

  • Čas delovanja baterije 8 ur

Pogonska enota
9 mm, kupolasti tip (glasovna tuljava CCAW)
Frekvenčni odziv
5–40.000 Hz (JEITA)
Dolžina kabla
Pribl. 1,0 m (39 3/8 palca)

Kaj je v škatli?

Sponka z magnetom, Namenski kabel za slušalke, Kabel USB, Ušesni čepki

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju