Skoči na vsebino
SLUŠALKE

Brezžične športne ušesne slušalke SP500

WI-SP500

Slika Brezžične športne ušesne slušalke SP500

pinkyellowwhiteblack

Slike Brezžične športne ušesne slušalke SP500
Slike Brezžične športne ušesne slušalke SP500
Slike Brezžične športne ušesne slušalke SP500
Slike Brezžične športne ušesne slušalke SP500
Slike Brezžične športne ušesne slušalke SP500
Slike Brezžične športne ušesne slušalke SP500
Slike Brezžične športne ušesne slušalke SP500

Značilnosti

Zasnovane za brezžično gibanje  

Prepustite se vadbi, ne da bi vas pri tem ovirale žice. Zaradi svoje lahke zasnove so te brezžične športne slušalke udobne, varne in elegantne, ne glede na to, ali vadite ali pa le pohajkujete okoli. 

S pogonskimi enotami odprtega tipa lahko slišite, kaj se dogaja v okolici

Med vadbo ostanite v stiku z okolico. Ob poslušanju glasbe lahko s temi slušalkami slišite tudi okoljski zvok, kar pomeni, da kljub glasbi slišite, kaj se dogaja okoli vas. Odlične za vadbo na prostem. Uporabite jih lahko, ko morate ob poslušanju glasbe še vedno paziti na dogajanje okoli sebe.

Zaščita proti potenju in pršenju  

Da za glasbo in ne za znoj. Ocena IPX4 pomeni, da so slušalke zaščitene pred potenjem ali pršenjem v dežju, ko vadite zunaj. 

Tesno prileganje za športne aktivnosti   

Ušesne slušalke so ergonomsko oblikovane za varno in prijetno namestitev in opremljene z gumijastimi vdolbinicami, da se oprimejo ušes in ostanejo na mestu.

En gumb, prostoročno 

Zaradi vgrajenega mikrofona lahko s prostoročnim klicanjem pustite telefon tam, kjer je, in pokličete že samo z dotikom gumba. 

Do 8 ur predvajanja 

Z enim samim polnjenjem imate na voljo do 8 ur predvajanja, zato lahko nekajkrat obiščete telovadnico brez potrebe po polnjenju.

NFC™ in povezava BLUETOOTH®

Brezhibno pretakajte in poslušajte prek povezave Bluetooth® in tehnologije NFC z enim dotikom. Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja zapleteno nastavitev. Z napravo NFC se enostavno dotaknite oznake N na ohišju za hitro in brezhibno povezavo, nato pa vsebine začnite pretakati prek povezave Bluetooth®. Nimate povezave NFC? Nič zato. Povezavo Bluetooth® lahko še vedno vzpostavite ročno v meniju z nastavitvami naprave.

Specifikacije
Popestrite si športne aktivnosti in vadbe s poslušanjem najljubše glasbe. Brezžične športne slušalke WI-SP500 odlikujejo pogonske enote odprtega tipa, ki prepuščajo naravni okoljski zvok. Slušalke so lahke in opremljene z ergonomsko oblikovanimi gumijastimi držali, da ostanejo na mestu.
  • Brezžična svoboda s tehnologijama Bluetooth® in NFC

  • Pogonske enote odprtega tipa prepuščajo okoljski zvok in zagotavljajo varno vadbo

  • Lahka zasnova in varna namestitev

  • Zaščita proti pršenju in potenju z oceno IPX4

  • Do 8 ur predvajanja

Pogonska enota
13,5 mm (kupolasto)
S-Master HX
Ne
DSEE HX
Ne
Frekvenčni odziv (komunikacija Bluetooth®)
20–20.000 Hz (vzorčna frekvenca 44,1 kHz)
Pasivno delovanje
Ne
NFC
Da

Kaj je v škatli?

Kabel mikro USB, Ušesni vstavki (S/M), Prenosna torbica

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju