UŠESNO

Ušesne slušalke XBA-N1AP

XBA-N1AP
Slika Ušesne slušalke XBA-N1AP

PMPC

€ 207,39

(z DDV)
Slike Ušesne slušalke XBA-N1AP
Slike Ušesne slušalke XBA-N1AP
Vrhunska jasnost zvoka, majhna velikost

Najbolj opazna značilnost teh vrhunskih ušesnih slušalk je zvok polnega razpona. Vključujejo sistem hibridnih pogonskih enot HD, ki v majhnem paketu nudi izjemno natančno podajanje zvoka, tako da lahko slišite vsako noto in glas z večjo natančnostjo.  

Zvok visoke ločljivosti
Zvok visoke ločljivosti

Z zvokom visoke ločljivosti, ki presega kakovost nosilcev zvoka CD, slišite tudi najbolj fine odtenke zvoka studijske kakovosti.     

Sistem hibridnih pogonskih enot HD
Sistem hibridnih pogonskih enot HD

Izdelek vključuje dinamično pogonsko enoto za obogatene nizke tone in ušesu prijetne srednje tone, pogonska enota Balanced Armature pa skrbi za izjemne visoke tone.  

Ušesni čepki Triple Comfort
Ušesni čepki Triple Comfort

Ti ušesni čepki so izdelani iz trde silikonske gume in mehkega oblikovanega silikona. Na voljo so v treh velikostih, tako da lahko brez težav najdete primerno velikost za udobno poslušanje glasbe.     

Uravnotežena moč

Optimizirano podajanje zvoka v vseh frekvencah s sistemom hibridnih pogonskih enot HD

Dinamična, 9-milimetrska pogonska enota ohrani moč za globoke nizke tone in jasne srednje tone, pri tem pa ne izgubi zmogljivosti, kot je to mogoče opaziti pri drugih pogonskih enotah. Neprodušna pogonska enota Balanced Armature pa omogoča daljše predvajanje naravnih visokih tonov. Obe pogonski enoti skupaj zagotavljata dosledno zvočno odzivnost v vseh frekvencah.

Zvok visoke ločljivosti

3,2-krat več prenesenih podatkov

Optimalno doživetje vsake skladbe

Enako kot pri videih standardne in visoke ločljivosti so tudi skladbe z zvokom visoke ločljivosti veliko boljše kakovosti kot datoteke mp3 in celo CD-ji. Slišite lahko vsak dih, vsak udarec bobna, vsako noto. 

Vrhunska kakovost v majhnem paketu

Izjemno natančna tehnologija zvoka v majhnem ohišju. Tem lahkim slušalkam je priložena torbica za prenašanje, tako jih boste z veseljem vzeli s seboj na pot. 

Popolno udobje

Naši ušesni čepki Triple Comfort so na voljo v treh velikostih. Tako boste brez težav našli najbolj primerno obliko za svojo obliko ušes. Trda silikonska guma ter posebej razvit in oblikovan silikon sta odlična kombinacija kakovosti zvoka in udobja.

Nadgradite svoj kabel

Zamenjajte kable in izkoristite prednost ponudbe opcijskih kablov za še večjo kakovost zvoka in uporabnost. Odločite se lahko za uravnotežen kabel z ločeno levo in desno žico za ozemljitev, kar omogoča manj prekrivanja in šuma.

Odobrene slušalke za osebno prilagojeno izkušnjo

Z odobrenimi slušalkami za tehnologijo 360 Reality Audio in aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko optimizirate izkušnjo z analizo oblike posameznega ušesa in uživate v vrhunski glasbi.

Artist_connection
Preizkusite vzorčno glasbo tako, da prenesete aplikacijo Artist Connection

Specifikacije in funkcije

Najbolj opazna značilnost teh vrhunskih ušesnih slušalk je zvok polnega razpona. Vključujejo sistem hibridnih pogonskih enot HD, ki v majhnem ohišju nudi izjemno natančno podajanje zvoka, tako da lahko slišite vsako noto z večjo natančnostjo.
  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Sistem hibridnih pogonskih enot HD za globoke nizke in jasne visoke tone

  • Nadzor ritmičnega odziva zmanjšuje popačenje zaradi izrazitih nizkih tonov

  • Udobni silikonski ušesni čepki za zanesljivo namestitev

  • Lahko za vrhunsko prenosno predvajanje glasbe

POGONSKA ENOTA
Hibriden
FREKVENČNI ODZIV
4 Hz–40.000 Hz
DOLŽINA KABLA
Pribl. 1,2 m

Kaj je v škatli?

Zaponka, Torbica, Kabel za slušalke, Prilagoditev dolžine, Hibridni ušesni čepki (SS, S, M in L), Ušesni čepki Triple Comfort (S/M/L)

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju