UŠESNE SLUŠALKE XBA-N3AP/XBA-N3BP

Polne specifikacije in funkcije

XBA-N3AP

PMPC

€ 314,15

(z DDV)

Velikost in teža

Teža
Pribl. 7g brez kabla

Splošne značilnosti

Pogonska enota
Hibriden
Dinamični tip
Zaprto, hibridno
Impedanca (Ohm)
32 Ω (pri 1 kHz)
Frekvenčni odziv
3 Hz–40.000 Hz
Občutljivost (dB/mW)
107 dB/mW
Regulacija glasnosti
N/V
Tip kabla
Snemljiv tip Y
Dolžina kabla
Pribl. 1,2 m
Vtič
Pozlačen 4-polni mini vtič v obliki črke L
Čas uporabe
N/V
Čas polnjenja
N/V
Slog nošenja
Za V Uho

Kaj je v škatli

  • Zaponka
  • Torbica
  • Kabel za slušalke
  • Prilagoditev dolžine
  • Hibridni ušesni čepki (SS, S, M in L)
  • Ušesni čepki Triple Comfort (S/M/L)
Placeholder

Značilnosti

Slika Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP

Nadzor prostorskega zvoka za širšo zvočno kuliso

S povečanim ohišjem za dinamično pogonsko enoto in akustično cevjo, ki omogoča ventilacijo zraka, nudi nadzor prostorskega zvoka še širšo zvočno kuliso. Uživajte v odprtem in prostorskem zvoku z obogatenimi srednjimi ter uravnoteženimi nizkimi in visokimi toni, ki omogoča še bolj prijetno poustvarjanje glasbenih vsebin.

Slika Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP

Sistem hibridnih pogonskih enot HD za zvok celotnega spektra

Sistem hibridnih pogonskih enot HD združuje visoko občutljivo, 9-milimetrsko dinamično pogonsko enoto in pogonska enota Balanced Armature. Kombinacija teh dveh pogonskih enot poustvari poln razpon zvoka: od globokih nizkih tonov do jasnih in živih tonov visoke frekvence.

Slika Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP

Dinamična pogonska enota polnega razpona poudari nizke in srednje tone

Visoko občutljiva, 9-milimetrska pogonska enota tudi pri najbolj zahtevnih skladbah podaja močne nizke in srednje tone. Pogonska enota uporablja zunanje magnetno vezje, ki poveča zmogljivost pogonske enote ter ustvari bolj razkošne nizke tone, ki jih najdemo pri veliko večjih pogonskih enotah. Jasen zvok omogoča polimerska membrana s tekočimi kristali LCP (Liquid Crystal Polymer).

Membrana LCP za še bolj natančen zvok

Polimerska membrana s tekočimi kristali zagotavlja skladnejši in natančnejši zvok po celotnem frekvenčnem razponu kot običajna membrana. Zvočna energija, ki se izgubi med prenosom v slušalke, je enakomernejša, kar zagotavlja kakovosten in pristen zvok. 

Slika Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP

Linearna pogonska enota Balanced Armature za kristalno čist zvok

Kompaktna pogonska enota Balanced Armature izboljša linearnost mehanskih vibracij ter tako poustvari jasne visoke tone. Mehanizem neposredne pogonske enote poskrbi za pristen prenos vhodnega signala v membrano za optimalno jasen zvok. 

Slika Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP

Z zvokom visoke ločljivosti glasbo poslušajte tako, kot si je zamislil izvajalec

Zbirko digitalne glasbe ponesite na novo raven z zvokom visoke ločljivosti. Zvok visoke ločljivosti analogno glasbo v digitalno pretvarja pri višji bitni hitrosti kot CD-ji (24 bitov/192 kHz namesto 16 bitov/44,1 kHz), zato je po kakovosti bližje originalnim studijskim posnetkom in v glasbi uživate, kot si je zamislil izvajalec. 

Udarni basi z nadzorom ritmičnega odziva 

Vgrajen nadzor ritmičnega odziva izboljša značilnosti nizkih tonov ter omogoča natančen ritem. 

Slika Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP

Snemljiv kabel za še večjo prilagodljivost

Ker lahko zamenjate kable za slušalke, lahko izkoristite prednost ponudbe opcijskih kablov za še večjo kakovost zvoka in uporabnost. Med možnostmi sta uravnotežen kabel z ločeno levo in desno žico za ozemljitev, kar pomeni manj prekrivanja in šuma, in kabel za nadgradnjo na Bluetooth, ki omogoča poslušanje glasbe prek brezžične povezave. 

Slika Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP

Ušesni čepki Triple Comfort – manj šuma, več udobja

Ušesni čepki Triple Comfort , izdelani iz trde silikonske gume ter posebej razvitega in oblikovanega silikona, so zasnovani tako, da omogočajo dolgotrajno uporabo. Kombinacija mehkobe in čvrstosti zmanjša šume iz okolice, hkrati pa poveča udobje med uporabo. Na voljo so v treh različnih velikostih. Čepki so pralni, zato jih lahko zlahka očistite. 

Slika Ušesne slušalke XBA-N3AP/XBA-N3BP

Priložen je kabel za slušalke z uravnoteženo povezavo

Uravnotežen povezovalni kabel 4,4 Φ ločuje levi in desni zvočni signal, hkrati pa zmanjša izgubo pri prenosu signala, zaradi katere bi prišlo do padca kakovosti zvoka. Rezultat so bolj ušesu prijetne visoke frekvence in vrhunska kakovost zvoka.