VAIO Inspiration Stream™

Tekoče oblikovanje zamisli

VAIO Inspiration Stream™ vključuje zmogljive aplikacije in funkcije za enostavno snemanje, urejanje in izmenjavo z neskončnimi možnostmi, zato vam zagotavlja popolno ustvarjalnost.

Zagotovite si nemoteno delo

Enostavna uporaba brez papirja.

VAIO Inspiration Stream™ poslovnežem, študentom in ustvarjalcem omogoča bolj tekoče, boljše in hitrejše delo. Posnemite fotografijo najnovejše zamisli, ji dodajte opombe ali jo spremenite, nato pa delite z ostalimi. Vse povsem brez uporabe papirja.

Orodja za sodobnega profesionalca

VAIO Inspiration Stream™ vam nudi vse, kar potrebujete za učinkovito delo – izboljša storilnost in vam omogoča več časa za ustvarjalnost.

Oglejte si izboljšan potek dela v praksi

Od skeniranja do spreminjanja papirnatih dokumentov in obrezovanja grafik za predstavitve – VAIO Inspiration Stream™ vam olajša vsakodnevna opravila.

Ustvarjajte, urejajte in delite zamisli

VAIO Inspiration Suite vsebuje tri osnovne aplikacije: VAIO Paper, VAIO Clip in CamScanner. VAIO Inspiration Stream™ vam nudi enostavne in intuitivne ustvarjalne funkcije.

VAIO® Paper
VAIO Paper

VAIO Paper vam nudi enostavne možnosti za beleženje, pretvorbo rokopisa v besedilo, snemanje glasovnih beležk in izmenjavo vsebin z drugimi napravami.

VAIO® Clip
VAIO Clip

S funkcijo VAIO Clip ustvarjajte zanimive predstavitve, ki vam omogoča uporabo digitalnega pisala za hitro izbiro, kopiranje in prirezovanje slik, nato pa jih vstavite v nove dokumente.

CamScanner
VAIO Scan

Aplikacija VAIO Scan vam s hitrim urejanjem in izmenjavo skeniranih opomb in dokumentov omogoča priročnejše ustvarjanje.

Adobejeva zmogljivost, mobilna priročnost

Privoščite si prenosni ali tablični računalnik in vedno bodite ustvarjalni.

Digitalno pisalo deluje na pritisk v programih Adobe Illustrator® CC in Adobe Photoshop® CC. Širino črte lahko spremenite z močnejšim ali šibkejšim pritiskom in tako uporabljate različne odtenke. Lahko pa enostavno pišete tudi s prstom.
Še bolje: s prednameščenim programom Adobe Photoshop® Elements lahko takoj začnete organizirati, urejati in ustvarjati odlične fotografije za tiskanje in izmenjavo.

Izboljšano s programom Adobe Photoshop® Elements

Fotografije urejajte in izboljšujte s programsko opremo, ki je enostavna za uporabo, in z digitalnim pisalom.

Media Object

Oglejte si videovadnico

Izboljšano s programom Adobe Photoshop® CC

Odkrijte napredne možnosti retuširanja in na še bolj intuitiven način uporabljajte zmožnosti programa Photoshop®.

Media Object

Oglejte si videovadnico

Izboljšano s programom Adobe Illustrator® CC

Popolnoma izkoristite pisalo in rišite vektorje na najbolj naraven način doslej.

Media Object

Oglejte si videovadnico

Zajemanje ustvarjalnosti

Enostavno, kot bi pisali po papirju – in boljše.

Rišite in hitro beležite s tem prefinjenim pisalom neprekosljive natančnosti in občutljivosti. Ali pa fotografirajte s hrbtno kamero z 8 milijoni slikovnih pik in si posnetke oglejte na vrhunskem zaslonu TRILUMINOS™ za mobilne naprave.