Glejte razvedrilo doma na velikem TV-zaslonu

Za pristnejše doživetje razvedrila so tu velikozaslonski TV-ji. Bolj kot kdajkoli se približate doživetjem iz resničnega sveta z osupljivimi globino in podrobnostmi, kot v kinu ali na stadionu. Z najsodobnejšimi inovativnimi tehnologijami ter zasnovo se naši največji televizorji brezhibno zlijejo v najmanjše prostore.

Oglejte si, zakaj potrebujete večji zaslon

Predajte se privlačnosti filmov in vznemirljivosti športnih dogodkov v lastnem domu. Na večjih zaslonih so slike večje, zato se lahko doživetju ob gledanju pristnih prizorov preda več ljudi povsod v prostoru. Zaradi večjih in podrobnejših slik je ogled televizijskih vsebin odličen tudi od daleč zadaj.


Kar najbolj izpopolnite svoje doživetje ob gledanju

Vznemirljivost, ki ga ponujata kino ali športni stadion, lahko poustvari le televizor z velikim zaslonom in super velikimi slikami. Vendar pa se z vse večjo velikostjo zaslona pojavijo tudi težave z zamegljenostjo in s kontrastom. Sonyjeva edinstvena tehnologija slike odpravlja te težave z zagotavljanjem osupljive ločljivosti, gibanja in podobnosti pravi resničnosti.

X-Reality PRO za čudovito ločljivost 4K
Vse vsebine gledate v čudoviti ločljivosti 4K

Sonyjeva tehnologija 4K X-Reality™ PRO uporablja edinstveno zbirko podatkov za pretvorbo vseh slik v 4K z izboljšanimi barvami in kontrastom. Rezultat? Ločljivost, ki je tako podrobna, da vidite vse šive na nogometni žogi.

X-Motion Clarity za gladkejše slike
Hitrejši prizori? Enakovredno gladka slika

S Sonyjevo tehnologijo X-Motion Clarity™ bodo celo najhitrejši prizori, kjer je veliko dogajanja, videti lepo in tekoče. Nadzor gibljivih slik je natančen in jasen, da ne spregledate nobene malenkosti dogajanja.

Občutite vznemirjenje potopitvenega zvoka

Na velikem televizijskem zaslonu s stranskimi zvočniki, ki so dlje vsaksebi, lahko slišite zvok, ki je daleč od dejanskega dogajanja. Sonyjeva zvočna tehnologija ne le odpravlja to težavo, temveč tudi ponuja doživetje ob poslušanju prostorskega zvoka, kot bi bili sredi dejanskega dogajanja.

Acoustic Surface Audio
Zvok, ki spremlja dogajanje

Po zaslugi Sonyjeve edinstvene tehnologije Acoustic Surface Audio zvok prihaja z mesta dogajanja na zaslonu. S takšnim potopitvenim zvokom slišite vsak strel in cilj, kot bi se stvari dogajale pred vami.

Zvočniški sistem S-Force Front Surround
Uživajte v večdimenzionalnem zvoku

Poslušajte zvok, kot bi prihajal iz ločenega večkanalnega zvočnika za prostorski zvok. S-Force Front Surround s pretvorbo zvočnih vhodov reproducira sistem večkanalnega prostorskega zvočnika v televizorju, zato slišite zvok, kot bi bili na stadionu.

Mislite, da je vaš prostor premajhen? Razmislite še enkrat.

Z izboljšavami, ki jih prinašata tehnologija slike in oblikovanje, lahko izkusite prednosti velikega zaslona tudi v majhnih prostorih. Na zaslonih visoke ločljivosti lahko dogajanju sledite bližje, zaradi tanjših okvirjev pa je velikost zaslona kar največja, ne da bi se povečala skupna velikost televizijskega zaslona.

Slika s prikazom razdalje gledanja.
Približajte se dogajanju 

Slika na današnjih televizorjih 4K z izboljšano ločljivostjo je ostra in gladka, tudi če sedite blizu zaslona ali je zaslon večji. Priporočamo vam, da je televizor v višini dveh tretjin oddaljenosti televizorja od točke gledanja.

Razdalja gledanja: ①55 palcev: 100 cm ②65 palcev: 120 cm ③75 palcev: 140 cm ④85 palcev: 160 cm

Slika s prikazom dodatnega prostora na zaslonu zaradi tanjših okvirjev.
Več zaslona za velikost

V ponudbi najnovejših televizorjev s tanjšim okvirjem izberite takšnega z večjim zaslonom, ne da bi zato bila skupna velikost televizorja večja. Tudi vaše doživetje ob gledanju bo popolnejše, saj se boste posvetili dogajanju, ne da bi vas motil okvir.