Glejte razvedrilo doma na velikem TV-zaslonu

Za pristnejše doživetje razvedrila so tu velikozaslonski TV-ji. Bolj kot kdajkoli se približate doživetjem iz resničnega sveta z osupljivimi globino in podrobnostmi, kot v kinu ali na stadionu. Z najsodobnejšimi inovativnimi tehnologijami ter zasnovo se naši največji televizorji brezhibno zlijejo v najmanjše prostore.

Oglejte si, zakaj potrebujete večji zaslon

Predajte se privlačnosti filmov in vznemirljivosti športnih dogodkov v lastnem domu. Na večjih zaslonih so slike večje, zato se lahko doživetju ob gledanju pristnih prizorov preda več ljudi povsod v prostoru. Zaradi večjih in podrobnejših slik je ogled televizijskih vsebin odličen tudi od daleč zadaj.


Kar najbolj izpopolnite svoje doživetje ob gledanju

Vznemirljivost, ki ga ponujata kino in športni stadion, lahko poustvari le televizor s super velikim televizijskim zaslonom in pristnim zvokom. Vendar pa se z vse večjo velikostjo zaslona pojavijo tudi težave s šumom, zamegljenostjo in kontrastom. Poleg tega lahko s postavitvijo stranskih zvočnikov daleč vsaksebi slišite zvok, ki je daleč stran od dogajanja. Sonyjeva edinstvena tehnologija slike in zvoka odpravlja te težave z zagotavljanjem resnične resničnosti.

Slika konjev v galopu na razdeljenem zaslonu pred obdelavo slike in po njej.
Pristne slike

Procesorji X1 natančno analizirajo podatke in obdelajo informacije, zmanjšajo šum in zamegljenost v prizorih in kar najbolj povečajo kakovost slike z izboljšanimi barvami n kontrastom. Rezultat? Realistične slike za neverjetno pristno doživetje.   

Slika dinozavra na zaslonu velikega televizorja, ki prikazuje, kako zvok sledi dogajanju.
Zvok sledi dogajanju

Zvok v številnih naših televizorjih z velikim zaslonom prihaja iz zaslona in sledi dogajanju ter ustvari občutek absolutnega realizma. Tako slišite zvok na mestu dogajanja v prizoru, na primer na mestu, kjer lik stoji, s čimer se realizem še poveča.

Mislite, da je vaš prostor premajhen? Razmislite še enkrat.

Z izboljšavami, ki jih prinašata tehnologija slike in oblikovanje, lahko izkusite prednosti velikega zaslona tudi v majhnih prostorih. Na zaslonih visoke ločljivosti lahko dogajanju sledite bližje, zaradi tanjših okvirjev pa je velikost zaslona kar največja, ne da bi se povečala skupna velikost televizijskega zaslona.

Slika s prikazom razdalje gledanja.
Približajte se dogajanju 

Slika na današnjih televizorjih 4K z izboljšano ločljivostjo je ostra in gladka, tudi če sedite blizu zaslona ali je zaslon večji. Priporočamo vam, da je televizor v višini dveh tretjin oddaljenosti televizorja od točke gledanja.

Razdalja gledanja: ①55 palcev: 100 cm ②65 palcev: 120 cm ③75 palcev: 140 cm ④85 palcev: 160 cm

Slika s prikazom dodatnega prostora na zaslonu zaradi tanjših okvirjev.
Več zaslona za velikost

V ponudbi najnovejših televizorjev s tanjšim okvirjem izberite takšnega z večjim zaslonom, ne da bi zato bila skupna velikost televizorja večja. Tudi vaše doživetje ob gledanju bo popolnejše, saj se boste posvetili dogajanju, ne da bi vas motil okvir.