Aplikacija Video & TV SideView

Aplikacija za daljinsko upravljanje in TV-vodnik za pametni telefon ali tablični računalnik, na voljo brezplačno v trgovinah Google Play in App Store.

Za televizor BRAVIA

Odziven upravljalnik Wi-Fi®

Pametni telefon in tablični računalnik postaneta daljinski upravljalnik za televizor BRAVIA. Ni vam več treba skrbeti, da boste izgubili daljinski upravljalnik ali da bo njegova baterija prazna.

Aplikacija s TV-vodnikom za uporabo na poti

V kavarni, službi ali doma, kjerkoli. S funkcijo TV-vodnika aplikacije Video & TV SideView lahko preverite, kdaj so na sporedu vaše najljubše TV-oddaje. Nastavite lahko tudi zaznamke za oddaje, ki jih ne želite zamuditi.

Najpogostejše izbire

Izvedite, kaj zamujate

V možnosti "Najpogostejše izbire" preverite, kaj se trenutno predvaja in katere priljubljene oddaje si lahko ogledate v spletu.

Moja knjižnica

Oglejte si svoje videoposnetke

V možnosti Moja knjižnica lahko poiščete in predvajate videoposnetke v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

Obvestila o začetku oddaj

Ko je aplikacija povezana z združljivim televizorjem BRAVIA, zazna povezavo z vašim omrežjem Wi-Fi®, ko se vrnete domov, in vas obvesti o najpriljubljenejših oddajah, ki se trenutno predvajajo.

Obvestila o začetku oddaj

Inteligentno poiščite več razvedrila

Vse najljubše predstavnostne vsebine lahko iščete na enem mestu. Aplikacija Video & TV SideView ne bo poiskala samo TV-oddaj, temveč tudi sorodne vsebine v spletu in vašem domačem strežniku.

Iskalna vrstica

Pridobite aplikacijo