4K

Handycam® 4K AX33 s CMOS-senzorjem Exmor R™

FDR-AX33
Slika Handycam® 4K AX33 s CMOS-senzorjem Exmor R™

PMPC

€ 860,00

(z DDV)
Slike Handycam® 4K AX33 s CMOS-senzorjem Exmor R™
Slike Handycam® 4K AX33 s CMOS-senzorjem Exmor R™
Slike Handycam® 4K AX33 s CMOS-senzorjem Exmor R™
Slike Handycam® 4K AX33 s CMOS-senzorjem Exmor R™

Značilnosti

Kakovost slike 4K

Snemajte posnetke 4K s štirikrat več podrobnosti kot pri Full HD (3840 x 2160 slikovnih pik v primerjavi s 1920 x 1080) ter zajemite več dragocenih podrobnosti za živahne in pristne posnetke.

Zelo lahko in izjemno kompaktno ohišje

FDR-AX33 je več kot 30 % manjši in več kot 20 % lažji od trenutnega modela FDR-AX100, zato je najbolj prenosna videokamera 4K na tržišču.

Uravnan optični stabilizator SteadyShot™

Naš napredni stabilizator slike omogoča nezamegljene posnetke, tudi če se videokamera pri snemanju trese ali hitro premika.

Napredne funkcije snemanja

Ergonomske ročne funkcije omogočajo popolno prilagajanje. Z intuitivnim večnamenskim obročem prilagajajte zoom, ostrenje, osvetlitev, zaslonko, hitrost zaklopa, premik AE ali premik izravnave belin, ko z ročnim gumbom izberete način. Elektronsko iskalo zagotavlja natančen predogled slike.

Supervzorčno predvajanje v Full HD

Tudi brez ločljivosti 4K uživajte v boljši sliki. FDR-AX33 z zmogljivimi vzorčenjem posnetke 4K samodejno pretvori v izjemno podrobne posnetke Full HD.

Obrezovanje predvajanja

Izberete lahko določen del slike in ga predvajate v kakovosti Full HD z visoko ločljivostjo 4K. Z vzvodom za zoom ali ikono na zaslonu lahko spremenite velikost izbranega dela.

Snemanje fotografij 4K iz videoposnetkov

Upravljanje več videokamer

Več posnetkov omogoča več možnosti za urejanje. Enostavno snemajte z različnih kotov, ko so videokamere nameščene neposredno na model FDR-AX33 ali sprožene brezžično. Upravljanje več videokamer omogoča enostavno sinhronizacijo nastavitev snemanja na vseh napravah.

Pretakanje v živo s storitvijo Ustream (trenutno IBM Cloud Video)

Od nastopov do športnih dogodkov – nekateri prizori so najboljši v živo. Prizore predvajajte v živo s sliko in zvokom visoke kakovosti.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker je vsestranska funkcija za enostavno urejanje videoposnetkov, ki nudi številne hitre funkcije. Med snemanjem poudarjajte pomembne trenutke in dovolite, da videokamera prehode samodejno sinhronizira z izbrano glasbeno spremljavo.

CMOS-senzor Exmor R™

Vrhunski senzor izboljša kakovost slike, zmanjšuje stopnjo šuma v temnih okoljih in omogoča mehke učinke zamegljenega ozadja.

Slikovni procesor BIONZ X™

Napredni mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X omogoča naravnejšo, živahnejšo in pristnejšo sliko ter hitrejšo obdelavo.

Širokokotni objektiv ZEISS Vario-Sonnar T*

29,8 mm širokokotni objektiv ZEISS z 10-kratnim optičnim zoomom je idealen tudi za snemanje širokih pokrajin in natančno nastavljen za ločljivost 4K.

Izjemna kakovost slike

Format XAVC S, ki je bil razvit iz formata XAVC za profesionalno uporabo, ločljivost 4K Ultra HD in snemanje z visoko bitno hitrostjo zagotavljajo neverjetno kakovost. Podatki XAVC S so stisnjeni, da jih uporabniki lažje upravljajo.

Snemanje fotografij z 20,6 milijona slikovnih pik

Včasih ne potrebujete ali nočete videoposnetka. Videokamero preklopite v način za fotografiranje in enostavno kot s fotoaparatom snemajte visokokakovostne fotografije.

Vrhunski nočni posnetki

Ta funkcija z infrardečo svetlobo fotografira tudi v popolni temi. Starši lahko s funkcijo NightShot snemajo prikupne obraze otrok med spanjem.

Motion Shot Video

Priročna funkcija omogoča predvajanje dramatičnega zaporedja prekritih slik za spremljanje vsake sekunde dogajanja, zato je uporabna za analiziranje športnih potez na zaslonu. Med predvajanjem lahko prilagajate interval med slikami ali začasno prekinete predvajanje, da posnamete fotografije in jih delite s prijatelji.

Dvojno snemanje videoposnetkov

Hkrati snemajte dva – enega v formatu najvišje kakovosti XAVC S ali AVCHD in enega v formatu mp4. Tako imate pripravljeno manjšo datoteko za izmenjavo, ki je profesionalne kakovosti za nadaljnje urejanje.

Zaznavanje obrazov in funkcija Smile Shutter

Z zaznavanjem obrazov optimirajte ostrenje, osvetlitev in barve za osebe, ki so na posnetkih najpomembnejše. Obraz posameznika lahko poudarite tako, da se ga dotaknete na LCD-zaslonu. FDR-AX33 s funkcijo Smile Shutter samodejno snema fotografije privlačnih (vendar bežnih) nasmehov, tudi med snemanjem videoposnetkov.

Samodejno ostrenje z zaklepom

Z optimalno točko samodejnega ostrenja in prilagajanjem velikosti ciljnega okvirja glede na značilnosti predmeta vedno izboljša sledenje premikajočim se predmetom. Napredno samodejno ostrenje s faznim zaznavanjem je najnatančnejše doslej, zato lahko natančno izostrite in snemate hitro premikajoče se predmete.

5.1-kanalni mikrofon

Snemajte jasen zvok, ki natančno odraža vzdušje prizora, in ga s sistemom za domači kino predvajajte v prostorskem zvoku. Merilniki stopnje na LCD-plošči omogočajo spremljanje stopenj vseh kanalov.

Samodejno zmanjšanje zvoka vetra

Funkcija z naprednim algoritmom za analizo zvoka odpravlja zvok vetra, ki je najpogostejši krivec za slabo kakovost zvoka na prostem.

Utišanje glasu snemalca

Znižajte intenzivnost zvokom izza videokamere, ko med snemanjem govorite ali spodbujate osebo, ki jo snemate.

Golf Shot

Svoj zamah lahko analizirate brez zahtevne opreme. Z načinom Golf Shot lahko snemate in fotografirate vse faze svojega zamaha.

LCD-zaslon Xtra Fine s tehnologijo WhiteMagic™

Natančni zaslon Xtra Fine LCD s tehnologijo WhiteMagic s slikovnimi pikami RGB in belimi slikovnimi pikami izboljša svetlost ter predvaja tudi najmanjše podrobnosti in odtenke v vseh pogojih snemanja, tudi na prostem in pri močni sončni svetlobi.

Vgrajen kabel USB

Vgrajeni kabel USB v ročnem paščku je zelo priročen za dodatno hitro polnjenje in povezavo z računalnikom, zato ne potrebujete dodatnega kabla USB ali omrežnega napajalnika. Za polnjenje brez računalnika uporabite kompaktni adapter AC–USB (dodatni).

Na voljo je nova programska oprema.

Nadgradite fotoaparat za še enostavnejše snemanje.

Prenesite s Sonyjeve strani za podporo

Specifikacije

Z videokamero 4K snemajte boljše spomine. Snemanje v 4K Ultra HD za 4-krat podrobnejšo sliko kot pri Full HD. Uravnan optični stabilizator SteadyShot zmanjšuje učinke tresočih rok. Z 29,8 mm objektivom ZEISS Vario-Sonnar T* snemajte osupljive posnetke z vsake perspektive. Omogoča intuitivno upravljanje ključnih parametrov snemanja z obročem. Vse v kompaktnem ohišju.
  • Snemanje v 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • Uravnan optični stabilizator SteadyShot™

  • 29,8 mm objektiv ZEISS Vario-Sonnar T*

  • 10-optični zoom s 15-kratnim zoomom za jasno sliko (4K)

  • Vsestranske ročne nastavitve

Vrsta senzorja
CMOS-senzor Exmor R z osvetlitvijo ozadja tipa 1/2,3 (7,76 mm)
Učinkovite slikovne pike (video.)
Pribl. 8,29 milijona slikovnih pik (16:9)
Vrsta objektiva
ZEISS Vario-Sonnar T*
Optični zoom
10x
Zoom za jasno sliko
4K: 15x, HD: 20x
Vrsta zaslona
7,5 cm zaslon Xtra Fine LCD™ (tipa 3,0) (921.000 slikovnih pik), široko (16:9)

Kaj je v škatli?

Paket akumulatorskih baterij (NP-FV70), Omrežni napajalnik, Napajalni kabel, Navodila za uporabo, Kabel HDMI (mikro), Dodatni kabel za povezavo USB

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju