HD

CX405 Handycam® s senzorjem exmor R™ CMOS

HDR-CX405
Slika CX405 Handycam® s senzorjem exmor R™ CMOS

PMPC

€ 310,00

(z DDV)
Slike CX405 Handycam® s senzorjem exmor R™ CMOS
Slike CX405 Handycam® s senzorjem exmor R™ CMOS
Slike CX405 Handycam® s senzorjem exmor R™ CMOS
Slike CX405 Handycam® s senzorjem exmor R™ CMOS

Značilnosti

Optični stabilizator slike SteadyShot™ z inteligentnim aktivnim načinom

Napredni stabilizator slike skrbi za nezamegljene posnetke, tudi če se videokamera pri snemanju trese ali hitro premika.

Do 26,8 mm širokokotni objektiv

Pri snemanju videoposnetkov ali fotografij vam lahko širokokotni objektiv, ki je povsem brez konkurence v svojem razredu, pomaga zajeti več pokrajine in zaprtega prostora, če nimate dovolj prostora za dodaten korak nazaj. Celo brez pretvorniškega objektiva lahko nekatere izbrane videokamere posnamejo celo do 26,8 mm (razmerje stranic 16:9) kot v videonačinu.

Izjemna kakovost slike

Format XAVC S z visoko bitno hitrostjo je namenjen snemalcem, ki želijo prenesti svoje delo na višjo raven. Format XAVC S temelji na formatu XAVC, ki ga uporabljajo profesionalni filmski ustvarjalci in televizijske hiše, in zagotavlja neverjetno kakovost z uporabo inteligentnega stiskanja podatkov, s čimer omogoča potrošniku prijazne velikosti datotek za izvoz.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker je vsestransko orodje za enostavno urejanje videoposnetkov, ki nudi številne hitre funkcije. Med snemanjem poudarjajte pomembne trenutke in dovolite, da programska oprema prehode samodejno sinhronizira z izbrano glasbeno spremljavo.

Motion Shot Video

Motion Shot Video omogoča predvajanje zaporedja prekritih slik, ki sledijo posnetim dogodkom v sekundnih intervalih in omogočajo podrobnejšo analizo. Med predvajanjem lahko prilagajate interval ali začasno prekinete predvajanje, da posnamete fotografije in jih delite s prijatelji.

Vgrajen kabel USB

Vgrajeni kabel USB v ročnem paščku je zelo priročen za dodatno hitro polnjenje in povezavo z računalnikom, zato ne potrebujete dodatnega kabla USB ali omrežnega napajalnika. Za polnjenje brez računalnika uporabite kompaktni adapter AC–USB (dodatni).

CMOS-senzor Exmor R™

Ta velik in vrhunski senzor izboljša kakovost slike, zmanjšuje stopnjo šuma v temnih okoljih in omogoča mehke učinke zamegljenega ozadja.

Slikovni procesor BIONZ X™

Napredni mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X™ omogoča naravnejšo, živahnejšo in pristnejšo sliko ter hitrejšo obdelavo.

Objektiv ZEISS

Sony in Carl Zeiss si delita zavezo do izjemne zmogljivosti in oblike, zato skupaj razvijata in v modele Sony Handycam® vgrajujeta objektive, ki združujejo najboljše možne optične lastnosti z najkakovostnejšimi elektronskimi deli ter tehnologijo senzorjev.

Snemanje fotografij z 9,2 milijona slikovnih pik

Včasih ne potrebujete ali nočete videoposnetka. Videokamero preklopite v način za fotografiranje in enostavno kot s fotoaparatom posnemite visokokakovostne fotografije z 9,2 milijona slikovnih pik.

Napredno snemanje

V progresivnem načinu snemanja je mogoče v ločljivosti Full HD pri kakovosti 60p/50p posneti jasne videoposnetke, ki vsebujejo dvakrat toliko podatkov o slikah kot videoposnetki v načinu prepletanja. Slike so tekoče, kot pri posnetkih pri 60/50 sličicah na sekundo, vsaka sličica pa je posneta kot celotna slika. Fotografija posneta med snemanjem videoposnetka v progresivnem načinu je tako videti izjemno ostra.

Dvojno snemanje videoposnetkov

Hkrati snemajte dva – enega v formatu najvišje kakovosti XAVC S ali AVCHD in enega v formatu mp4. Tako imate pripravljeno manjšo datoteko za izmenjavo, ki je profesionalne kakovosti za nadaljnje urejanje.

Dvojni način snemanja

Dvojni način snemanja omogoča sočasno snemanje videoposnetkov v HD in zajem fotografij v visoki ločljivosti v obeh načinih.

Zaznavanje obrazov

Način samodejno optimira ostrenje, osvetlitev in barvo ter tako pričara najlepše rezultate. Izberite nekoga, ki ga želite poudariti, tako da se dotaknete obraza na zaslonu LCD, kar je izredno koristno pri poudarjanju ključnih oseb pri fotografiranju v množici. Čeprav oseba zapusti območje slikanja, bo shranjena in znova vstavljena, ko znova vstopi v prizor.

Inteligentni samodejni način

Funkcija samodejno določa vrsto posnetega prizora in optimira kombinacijo nastavitev treh skupin (Obraz, Prizor, Tresenje fotoaparata). Najboljši rezultati pri 90 vrstah prizorov, celo ponoči in pri prizorih z osvetlitvijo iz ozadja. Za enostavno uporabo so izbrane nastavitve na LCD-zaslonu prikazane kot ikone.

Smile Shutter

Funkcija zagotavlja, da ne boste nikoli več zamudili nasmeška, saj se lahko prehitro skrije. Možnost samodejnega posnetka nasmejanega obraza med snemanjem videoposnetka .

Event Browse

Handycam® omogoča preprosto brskanje in predvajanje, saj omogoča predvajanje videoposnetkov skupine GUI in fotografij, posnetih kot različni dogodki. Za učinkovitejšo organizacijo, iskanje, ogled in skupno rabo osebne vsebine lahko izbirate med različnimi shemami za prikaz, od pogleda dogodkov do pogleda kazala.

Slikovni učinek

Svoji domišljiji prepustite prosto pot. S slikovnimi učinki lahko ob filmih in fotografijah uživate z dodanimi sedmimi ustvarjalnimi učinki (Partial Colour, Retro Photo, Soft High-key, High Contrast Mono, Toy Camera, Pop Colour, Posterization), ne da bi morali datoteke urejati v računalniku.

Ročne nastavitve zaslonke in hitrosti zaklopa

Kamera omogoča prosto izbiranje med ročnimi nastavitvami zaslonke in hitrosti zaklopa za fotografiranje prizorov z osvetljenim ozadjem, premalo osvetljenih prizorov za ostale primere.

Podpora za dve pomnilniški kartici

Videokamera Handycam® ima reži za kartici Memory Stick Micro™ in Micro SD/SDHC. Tako lahko priročno snemate na kartico, ki vam je trenutno pri roki.

PlayMemories™ Home

S programsko opremo PlayMemories™ Home, nameščeno v računalniku, je uvažanje posnetkov iz videokamere Handycam® za ogled, urejanje, tiskanje, skupno rabo v spletu, zapis datotek na disk in celo ustvarjanje združenega videoposnetka v pogledu deljenega zaslona z največ štirimi izbranimi videoposnetki.

Ogled podrobnosti

Uporaba baterije tipa X

Uporabljajte izjemno lahko in izjemno kompaktno baterijo tipa X in tako zmanjšajte skupno velikost in težo videokamere Handycam® med uporabo.

Specifikacije

S popolnostjo in vsestransko enostavnostjo videokamere CX405 Handycam® bodo vaši najlepši spomini, ki jih boste lahko delili z vsemi, povsem sveži. Optični stabilizator slike SteadyShot™ z inteligentnim aktivnim načinom preprečuje tresenje in zamegljenost slik. Formata AVCHD in XAVC S skrbita za resnične in izjemno žive posnetke. Vse je izjemno kompaktno in vedno pripravljeno na uporabo.
  • Optični stabilizator slike SteadyShot™ z inteligentnim aktivnim načinom

  • Formata XAVC S (HD 50 Mbps) in AVCHD

  • CMOS-senzor Exmor R™

  • 26,8 mm širokokotni objektiv ZEISS s 30-kratnim optičnim zoomom

  • 60-kratni zoom za jasno sliko

Vrsta senzorja
CMOS-senzor Exmor R z osvetlitvijo ozadja tipa 1/5,8 (3,1 mm)
Učinkovite slikovne pike (video.)
pribl. 2,29 milijona slikovnih pik (16:9)
Vrsta objektiva
Carl Zeiss® Vario-Tessar®
Optični zoom
30x
Zoom za jasno sliko
60x
Vrsta zaslona
6,7 cm zaslon Clear Photo LCD (tipa 2,7) (230.400 slikovnih pik), široko (16:9)

Kaj je v škatli?

Paket akumulatorskih baterij (NP-BX1), Omrežni napajalnik, Dodatni kabel za povezavo USB, Kabel HDMI (mikro), Navodila za uporabo

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju