HDR-CX900E

Vrhunski senzor. Vrhunska kakovost.

Od leče do senzorja - Handycam® ponuja snemanje v Full HD. Značilnosti so zmogljiv senzor tipa 1.0 z osvetlitvijo ozadja, hitrost 50 Mb/s v XAVC S, širokokotni objektiv Zeiss in izmenjavo prek Wi-Fi/NFC.

HD

Handycam® CX900E s senzorjem tipa 1.0

HDR-CX900E
Slika Handycam® CX900E s senzorjem tipa 1.0

PMPC

€ 1.670,00

(z DDV)
Nova programska oprema za HDR-CX900E je na voljo.

Nadgradite HDR-CX900 za še enostavnejše snemanje. Posodobitev omogoča snemanje fotografij iz videoposnetkov v formatu XAVC S in izboljšano samodejno ostrenje.

Ključni elementi do vrhunskega videoposnetka
objektiv zeiss
Objektiv Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T*

Uživajte s širokokotnim (29 mm) objektivom ZEISS, ki je popoln za snemanje čudovitih pokrajin. Zagotavlja tudi do 12-kratni optični zoom.

Slika Exmor R
CMOS-senzor Exmor R® z osvetlitvijo ozadja 1.0

HDR-CX900E ima velik CMOS-senzor Exmor R s površino za sprejemanje svetlobe približno 4,9-krat večjo od senzorja tipa 1/2.88.

Fotografija Bionz X
Nov mehanizem za slikovno obdelavo BIONZ X

Nov mehanizem za obdelavo BIONZ X™ omogoča bolj živahnejše in pristnejše fotografije, večjo ločljivost in snemanje 100 sličic na sekundo.

Intuitivno upravljanje za oblikovanje vaše vizije
ročna videokamera Handycam®
Moč odličnih bližinskih posnetkov

Objektiv ZEISS + Sonyjev zoom za jasno sliko

Objektiv ZEISS Vario-Sonnar T* z 12-kratnim optičnim zoomom se združi s široko zaslonko z membrano s sedmimi lopaticami za profesionalne posnetke in slike z zamegljenim ozadjem. CX900E ima Sonyjev zoom za jasno sliko za podrobne posnetke z 12-kratnim zoomom.

videokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetjavideokamere handycam s sliko cvetja
Povlecite
Enostavna brezžična povezljivost s pametnimi telefoni in več

Povežite se brezžično s svojim telefonom, tabličnim računalnikom ali televizorjem. Vgrajeni povezavi Wi-Fi in NFC omogočata brezžični prenos videoposnetkov in fotografij z videokamere Handycam® v vaš pametni telefon ali tablični računalnik z enim samim dotikom. Za začetek preprosto prenesite brezplačno mobilno aplikacijo Imaging Edge za svojo napravo s sistemom iOS ali Android.

Dvakrat več formatov, dvakrat več prilagodljivosti

Snemajte v formatih MP4 + AVCHD z dvojnim snemanjem videoposnetkov.

CX-900E pametno hkrati snema v spletni in profesionalni kakovosti. Omogoča prilagodljivost pri takojšnji skupni rabi datotek prek povezave NFC/Wi-Fi in shranjevanju datotek HD za poznejše urejanje. Snemanje v Full HD je na voljo v AVCHD ali XAVC S.

gumbi na videokameri
črn in bel logotip
AVCHD je podprt pri program. nelinearnega urejanja

Dokazana in zanesljiva kakovost

črn in bel logotip
Doživite prednost formata XAVC S

Format XAVC S je nov in izredno učinkovit video kodek, ki ponuja vrhunsko kakovost za snemanje natančnih podrobnosti tudi pri premikajočih se predmetih.

Hitro snemanje sličic, visoka kakovost

Profesionalen kodek za profesionalno snemanje

Ljubitelji, ki želijo biti ustvarjalnejši, lahko s CX900E posnamejo videoposnetek v polni visoki ločljivosti pri hitrosti 50 Mb/s z novim kodekom XAVC S, ki temelji na profesionalnem formatu XAVC. Ustvarjalci filmov lahko tako razkrijejo vsako podrobnost prizora tudi s hitrimi premiki. Poleg tega 100 sličic na sekundo posname vsak trenutek za čudovite počasne posnetke.

Specifikacije in funkcije

  • CMOS Exmor R tipa 1.0

  • Slikovni procesor BIONZ X

  • Objektiv Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T*

  • Vsestranske ročne nastavitve

  • Povezavi NFC in Wi-Fi

Vrsta senzorja
CMOS-senzor Exmor R z osvetlitvijo ozadja tipa 1.0 (13,2 x 8,8 mm)
Učinkovite slikovne pike (video.)
Pribl. 14,2 milijona slikovnih pik (16:9)
Vrsta objektiva
ZEISS Vario-Sonnar T*
Optični zoom
12x
Zoom za jasno sliko
24x
Vrsta zaslona
8,8 cm zaslon Xtra Fine LCD™ (tip 3.5) (921K), široko (16:9)

Kaj je v škatli?

Paket akumulatorskih baterij (NP-FV50), Omrežni napajalnik, Napajalni kabel, Navodila za uporabo, Kabel HDMI (mikro), Dodatni kabel za povezavo USB, Daljinski upravljalnik (RMT-835 z baterijo (CR2025)), Senčilo objektiva, Pokrov objektiva

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju