ODRAZ REALNOSTI

Gospodarji svetlobe

Sonyjevi televizorji reproducirajo širši razpon svetlosti, ki natančneje prikazuje resnični svet kot večina drugih televizorjev. Z izboljšanim kontrastom predvaja podrobnejše slike naravnejših barv.

Skrivnost Sonyjeve 4K HDR

Visok dinamični razpon 4K

Visok dinamični razpon je nov standard za kakovost slike z veliko širšim razponom barv, kontrasta in jasnosti. S tehnologijami, kot so 4K X-Reality PRO™, X-tended Dynamic Range™ PRO in TRILUMINOS Display™, je slika na Sonyjevem televizorju 4K HDR še izboljšana, ob prej nedosegljivih ravneh pristnosti pa sami vstopite v prizor, ki ga gledate.

Ne vključuje tehnologije Sony 4K HDR
Vključuje Sony 4K HDR
Sony 4K HDR
Standardni dinamični razpon
Neprekosljiv kontrast – globlja črna, močnejša osvetlitev.

Backlight Master Drive™ 

Backlight Master Drive™ prikaže vrhunski dinamični razpon z neverjetno globoko črno in izjemno osvetlitvijo, ki jo omogoča 4K HDR Processor X1™ Extreme. Ta sistem osvetlitve ozadja odlikujejo ultragosta LED-struktura, edinstven algoritem lokalne zatemnitve in optična zasnova.

Backlight Master Drive
NASTAVITEV OSVETLITVE OZADJA
Nastavitev osvetlitve ozadja
BACKLIGHT MASTER DRIVE

Diskreten nadzor LED-osvetlitve

Absoluten nadzor, popolna umetnina

Ultra gosto LED-strukturo nadzira nov, inovativen algoritem, zato so rezultati, ki jih omogoča Backlight Master Drive™, kar najboljši. Ob diskretnem nadzoru prav vsake LED-luči pa je slika spektakularno natančna.

Osvetlitev pravih mest

Calibrated beam LED design

Edinstvena zasnova tehnologije Backlight Master Drive™ omogoča zbiranje LED-osvetlitve na enem mestu. S tem se zmanjša razpršitev svetlobe in učinek bleščanja, ki ga lahko opazite na drugih televizorjih z osvetlitvijo Full Array LED. S to tehnologijo vsaka LED-luč oddaja raven žarek, zato je slika jasna z živahno osvetlitvijo in temnimi črninami.

Običajna zasnova
Običajna zasnova
Calibrated beam LED design
Calibrated beam LED design
Čudovito svetla slika, neverjetno tanek

Slim Backlight Drive+

Naša inovativna tehnologija Slim Backlight Drive svetlobo inteligentno usmerja na del zaslona, kjer je najbolj potrebna. Zagotavlja izjemno svetlost in globlje črne odtenke od običajnega LED-televizorja v ultra tanki zasnovi.

Kako deluje Slim Backlight Drive+

Struktura dvoslojne osvetlitve ozadja z robov usmerja svetlobo tja, kjer je potrebna

Tehnologija Slim Backlight Drive+ vključuje dva sloja plošč za usmerjanje svetlobe, kar omogoča natančen nadzor lokalne zatemnitve in boljšo kakovost v primerjavi z običajnim LED-televizorjem z osvetlitvijo z robov. Naša edinstvena struktura štirirobnih lučk LED in algoritem osvetlitve ozadja X-tended Dynamic Range™ PRO zagotavljata vrhunsko svetlost in lep kontrast v neverjetno tanki obliki.

Običajni LED z osvetlitvijo z robov
Običajni LED z osvetlitvijo z robov
Običajni LED polnega razpona
Običajni LED polnega razpona
Slim Backlight Drive
Slim Backlight Drive
Zajame vse temne in svetle odtenke

X-tended Dynamic Range PRO™

X-tended Dynamic Range PRO™ z natančnim uravnavanjem svetlobe po zaslonu, zatemnitvijo in osvetlitvijo posameznih delov zagotavlja večkrat širši razpon svetlosti kot običajni LED-televizorji z osvetlitvijo ozadja in približa izvirno sliko kakovosti HDR s širšim razponom svetlosti.

X-tended Dynamic Range PRO
X-TENDED DYNAMIC RANGE PRO
Običajen televizor
OBIČAJEN TELEVIZOR
Najvišja zmogljivost

Kako deluje X-tended Dynamic Range PRO™

X-tended Dynamic Range PRO z neverjetno natančno nastavitvijo osvetlitve ozadja potemni temnejše odtenke in osvetli svetlejše odtenke, zato vse prizore poživi z najširšim možnim razponom svetlosti.

Kako deluje X-tended Dynamic Range PRO
Vrhunska tehnologija, neverjeten kontrast

Za realistično gledanje naši televizorji z možnostjo tehnologije osvetlitve ozadja in čarobnostjo tehnologije X-tended Dynamic Range™ PRO vsak prizor napolnijo z neverjetnim kontrastom.

ZD9
ZD9

XDR Contrast,16-krat

Backlight Master Drive™
X-tended Dynamic Range™ PRO

XE94/93
XE94/93

XDR Contrast ,10-krat

Slim Backlight Drive+
X-tended Dynamic Range™ PRO

X90E
XE90

XDR Contrast, 5-krat

X-tended Dynamic Range™ PRO

Optimiranje svetlosti po posameznih sličicah

4K Processor X1™ s tehnologijo Dynamic Contrast Enhancer

Televizorji 4K s čipom 4K Processor X1 znatno izboljšajo razpon svetlosti, tudi brez tehnologije X-tended Dynamic Range PRO. To omogoča Dynamic Contrast Enhancer, ki optimira razpon svetlosti po posameznih sličicah glede na dogajanje na zaslonu.

Uživajte v širšem razponu svetlosti

Čip 4K Processor X1 izboljša svetle in temne odtenke v vsaki sliki

S čipom 4K Processor X1
S ČIPOM 4K PROCESSOR X1
Brez čipa 4K Processor X1
BREZ ČIPA 4K PROCESSOR X1