VRHUNSKI

A100 Walkman® serije A

NW-A100 SERIES
Slika A100 Walkman® serije A

redorangegreenblueblack

16 GB

NW-A105

PMPC

€ 355,80

(z DDV)
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Slike A100 Walkman® serije A
Logotip h.ear
Izrazita zasnova
Logotipa za Hi-Res Audio in Hi-Res Audio Wireless
Visokokakovosten zvok
Slika vezja
Vrhunski inženiring
Walkman serije NW-A100 s prenašanjem in pretakanjem prek povezave Wi-Fi
Prenašanje in pretakanje prek povezave Wi-Fi
Walkman serije NW-A100 s stranskimi gumbi
Zasnova in uporabnost
Logotip h.ear
Razlike nas povezujejo

Nova serija h.ear lepo združuje različne barve z nepričakovanimi kombinacijami, kjer je vsak element na svojem mestu in dopolnjuje celoto.

Harmonija barv

Nova ponudba izdelkov h.ear vključuje barve, ki se odlično ujemajo z vašim slogom. Barvni odtenki in različne barve se prilegajo različnim glasbenim tonom. Preskusite jih s svojimi najljubšimi oblačili in videli boste, da se vse odlično ujema v brezbrižni harmoniji.

Visokokakovosten zvok

Serija NW-A100 je zasnovana za najboljši zvok glasbe, od podpore za Hi-Res Audio do naprednega digitalnega višanja ločljivosti.

Logotip zvoka visoke ločljivosti
Podpira zvok visoke ločljivosti

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami.

Logotip za S-Master HX™
S-Master HX™ 

Z digitalnim ojačevalnikom S-Master HX™, ki zagotavlja zvok visoke ločljivosti in najvišjo kakovost zvoka, slišite vse podrobnosti v glasbi ob zmanjšanem popačenju in šumu.

Logotip za DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

DSEE Ultimate™ uporablja tehnologijo umetne inteligence za reprodukcijo podrobnih akustičnih odtenkov in jasnih visokofrekvenčnih zvokov, ki se med stiskanjem zvoka pogosto izgubijo.

Logotip DSD
Predvajanje DSD

Uživajte v naravnem zvoku in intenzivnih podrobnostih oblik zvočnega zapisa DSD do 11,2 MHz, ki jih omogoča visokokakovostna pretvorba PCM predvajalnika serije NW-A100.

Brezžičen zvok visoke ločljivosti 

Z našim vrhunskim brezžičnim kodekom LDAC lahko poslušate glasbo visoke ločljivosti. Ob 3 krat višji bitni hitrosti kot pri standardni tehnologiji BLUETOOTH® je poslušanje vrhunsko doživetje, ne glede na to, kakšno glasbo poslušate. 

Logotipi za Bluetooth® , NFC™ in Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ z enim dotikom in Bluetooth® za takojšnjo povezavo

Near Field Communication (NFC) in brezžični Bluetooth omogočata hiter in enostaven dostop do glasbe. Z napravo s podporo za NFC se dotaknite predvajalnika serije NW-A100 za hitro, brezhibno povezavo in začnite pretakati. Nimate NFC-ja? Brez skrbi. Povežite se s tehnologijo Bluetooth. Na voljo je podpora za LDAC in aptX™ HD.

Vrhunski inženiring

Vsi materiali in komponente predvajalnika serije NW-A100 so bili izbrani z mislijo na en cilj – ponuditi zares izjemno doživetje ob poslušanju.

Trpežen okvir iz valjanega aluminija za izboljšano kakovost zvoka

Odličen okvir iz valjanega aluminija zagotavlja vrhunsko trdnost za nizko impedanco in jasen ter stabilen zvok in kakovostne nizke tone.

Vezje s film-kondenzatorjem
Film-kondenzator

Visokokakovostni film-kondenzatorji se uporabljajo v fazi ojačevanja za realizacijo transparentnih in prostorskih visokih tonov ter naravnega zvoka, ki jih ponuja serija NW-A100.

Vezje s kondenzatorjem za vrhunski zvok
Kondenzator za vrhunski zvok

Na površini nameščeni kondenzator za vrhunski zvok enakomerno in učinkovito porazdeli moč do komponent tokokroga za dosledno kakovost zvoka.

Optimizirana postavitev vezja
Optimizirana postavitev vezja

Z ločitvijo zvočnega bloka (označen rdeče) in napajalnega/digitalnega bloka (modre barve) smo optimizirali postavitev vezja, da bi preprečili vpliv digitalnega šuma na kakovost zvoka.

Napredna spajka z vsebnostjo zlata za čistejši zvok

Izjemna prevodnost zlata zagotavlja absolutno najmanjšo mogočo izgubo signala. Za čistejši zvok in vokale poskrbijo vrhunske spajke brez svinca z majhno vsebnostjo zlata, ki povezujejo vezje predvajalnika serije NW-A100 z baterijo.

Napredne spojke z vsebnostjo zlata
Podpora za Wi-Fi za neposreden prenos in pretakanje

Predvajalnik serije NW-A100 s podporo sistema Android™ vključuje podporo za Wi-Fi. Pretakajte skladbe in prenašajte glasbo neposredno v predvajalniku Walkman ali pa ga povežite z računalnikom.

Zasnovano za čist glasbeni užitek

Ergonomsko zasnovana serija NW-A100 z enostavno uporabo ponuja poslušanje glasbe na poti, kot ga še niste poznali.

Izdelan za udobje

Serija NW-A100 je z elegantnimi linijami in mat površino zasnovana za udobno prileganje dlani.

Večji zaslon, kompaktna velikost

Zaslon predvajalnika serije NW-A100 je večji od predhodnika NW-A50, vendar je ohišje po velikosti skoraj enako. To pomeni, da je dostop do glasbe enostavnejši in da udobna uporaba zato ni nič manjša.

Priročni stranski gumbi

S premišljeno zasnovanimi stranskimi gumbi lahko izbirate priljubljene skladbe in prilagodite glasnost, ne da bi izdelek vzeli iz žepa.

Vrata USB Type-C ™

Serija NW-A100 vključuje vrata USB Type-C™ za enostavno povezljivost z vrsto naprav.

Ikona kartice MicroSD
Razširljiv pomnilnik

Že tako obsežen pomnilnik predvajalnika serije NW-A100 lahko razširite s kartico microSD – vstavite eno v režo in uživajte v poslušanju glasbe z neskončnih seznamov predvajanja in celo iz največjih glasbenih zbirk, ko ste na poti.

Ikona baterije
Čas delovanja baterije do 26 ur

Ko so popolnoma napolnjene, lahko glasbo predvajate do 26 ur, če predvajate mp3-je s hitrostjo 128 kb/s. Popolna izbira za vožnjo v službo ali za na pot.

Ikona funkcije za približevanje zvoka lastnostim vinilk
Funkcija za približevanje zvoka lastnostim vinilk

Digitalnim skladbam lahko povrnete toplino in žlahtnost vinilk. Prefinjena reprodukcija nizkofrekvenčne resonance, drsenje gramofonske ročke in površinski šum ponujajo pristno doživetje ob poslušanju.

Logotip za MQA™
Predvajanje in dekodiranje datotek MQA™

Serija NW-A100 podpira predvajanje in dekodiranje datotek MQA™, zato lahko predvajate še več kakovostne glasbe brez izgub.

Komplet predvajalnika Walkman 40th Anniversary

Ob 40. obletnici revolucionarnega predvajalnika Walkman serije TPS-L2, Sonyjevega prvega prenosnega predvajalnika kaset, smo ustvarili ekskluziven komplet ob 40. obletnici predvajalnika Walkman.

Zavrtite čas nazaj z mehko torbico v slogu TPS-L2

Posebna mehka torbica je zabaven dodatek kompleta Walkman 40th Anniversary, ki zaščiti Walkman serije NW-A100 pred prahom in praskami. Hkrati nov izdelek spominja na TPS-L2, originalni Walkman® iz leta 1979, še posebej skupaj z uporabniškim vmesnikom v slogu kasete.

Walkman serije NW-A100 v mehki torbici v slogu predvajalnika TPS-L2
Vsebina kompleta predvajalnika Walkman 40th Anniversary
Kaj je v škatli

Paket temelji na originalnem pakiranju za TPS-L2. V njem so predvajalnik Walkman serije NW-A100 z logotipom za 40th Anniversary na hrbtni strani in posebna mehka torbica v slogu ikoničnega predvajalnika TPS-L2 ter dva lista nalepk Walkman 40th Anniversary.

Uporabniški vmesnik v slogu kasetnika 

Kot igriv poklon ikoničnemu predvajalniku TPS-L2 smo serijo NW-A100 opremili z uporabniškim vmesnikom in ohranjevalnikom zaslona s podobo kasete, ki se prikaže na zaslonu predvajalnika Walkman® in je odvisna od kodeka glasbe, ki jo poslušate.

Walkman serije NW-A100 z uporabniškim vmesnikom s podobo kasete
Tako pristno. Tako resnično.

Prepustite se zvoku, ki je tako resničen, kot bi bili na koncertu v živo ali z umetnikom v studiu. S tehnologijo 360 Reality Audio je glasba pristna in resnična, kot še nikoli doslej. S serijo NW-A100 series doživite zvok s tehnologijo 360 Reality Audio.

Specifikacije in funkcije

S predvajalnikom serije NW-A100 s sistemom Android™, ki ponuja zvok visoke ločljivosti in je na voljo v barvah, ki se ujemajo z vašim slogom, boste uživali ob poslušanju s pretakanjem priljubljenih vsebin ter z uporabo glasbenih aplikacij neposredno v predvajalniku Walkman® – do svoje glasbene zbirke pa lahko dostopate tudi tako, da ga povežete z računalnikom. Poslušanje priljubljenih skladb še nikoli ni bilo tako enostavno.
  • Z barvami ponudbe izdelkov h.ear boste v svoje življenje prinesli harmonijo

  • Podpira zvok visoke ločljivosti

  • Digitalni ojačevalnik S-Master HX™ za čist zvok

  • Umetna inteligenca procesorja DSEE HX analizira vrsto pesmi in shrani stisnjene zvočne datoteke

  • Uporabite Wi-Fi za pretakanje in prenos glasbe s priljubljenimi aplikacijami v sistemu Android™

Podjetje Sony ne želi svojim kupcem ponuditi le izdelkov, storitev in vsebine, s katerimi jim pričara izredno izkušnjo, temveč želi s poslovnimi dejavnostmi doseči tudi ničelni vpliv na okolje Preberite več o podjetju Sony in okolju